"ברגי"

D the kid

New member
יש בעיה בסיסית בארץ שלנו.

והבעיה הזו גורמת להרבה מהצרות שיש כאן. הבעיה היא שאין טיפת כבוד לאחרים (בכל תחום ובכל סיטואציה). אם אלה היו מכבדים ומתחשבים באלה ושני הצדדים היו רוכבים בהתאם, לא היו בעיות. תאמין לי שבמצב אידיאלי (ואפשרי) זה, הם היו חיים בהרמוניה בלי שום בעיה. אם שוטר מגיע למקום שבו החליק רוכב ועוצר את הניידת כמו ב@מה (עוד שנייה עולה על האופנוען, במקום להעמיד אותה הרבה לפני הכניסה לסיבוב, במקום לסמן לתנועה.. (וכנ"ל רוכבים אחרים באיזור), אז למה אפשר לצפות
ומה תגיד על זה שהייתה החלקה ומסמנים לבאים להרגיע ופתאום איזה חכמולוג בא (הלוך וחזור כל פעם מחדש וממשיך כאילו כלום) ונכנס לסיבוב כאילו שמישהו מסמן לו "הכביש שלך ! תרביץ!"... תרבות והתחשבות וטיפת שכל ישר ימנעו הרבה תאונות !!! כל השאר, אולי באיזשהו מקום בלתי נמנע (כי אנשים יחפשו אדרנלין, ולמצות מגבלות באופנוע לפעמים אומר מפגש עם אימא אדמה).

WildFade

New member
אני לא מבין דבר אחד

אם אתה לא רואה את סוף הכביש, איך אתה משכיב בצורה כזאת היסטרית?! למה? רק כי אתה יכול טכנית? זהו? בלי קשר לאופנועים: ואם משאית שמה לך ברקס שמה ואתה תראה אותה מעבר לפינה עומדת?! מה תעשה? אין שוליים, אין כלום... תמרח לה על התחת. מילא בכביש רחב וריק (או ריק למחצה), שבו אתה רואה קילומטרים כי הכביש על הפניות מספיק רחב. מילא. אבל תהום עם גדר?! שם?! זו אחריות? לא יודע. רק כי אפשר לא אומר שעושים... 2 הסנטים שלי... מקסימום תרכב לפי שדה הראיה. לא בטירוף, על הגבול כי אפשר לקרוא ת'כביש למראת שלא ממש רואים איך הפנייה נגמרת...

foxi ZX2R

New member
לדעתי זה חסר אחריות לרכב בכביש

הספציפי הזה לאור תנאיו - סיבובים עיוורים ותנועת רכבים ואופנועים מרובה.

yarivos

New member
מנצלש שאלה לגבי סופרמוטו

ראיתי בסוכנות הונדה XR משופר לגמרי, אחרי הסבה מלאה - אגזוז, דיסקים, ג'אנטים וכו' רק לא הבנתי אם זה בא קומפלט עם ההתנשאות הזו שתאפשר לי לצחוק על רוכבי אופנועי הספורט אחרי שהם עושים תאונה. עוד שאלה, איפה כדאי לעשות בדיקה ? תודה ! יריב.

Le Duke

New member
מה רע ב-KTM Duke II? למה להתעסק

עם הסבות כשאפשר לקנות אופנוע חוקי ומוכן? בולמים של White Power ,בלמים של Brembo ,כידון Magura עבה ובריא ,סטייל שאין לאף XR ,גימור ,גלגלים קלים מסגסוגת ,ועוד... וכמובן בל נשכח את ההבדלים במחירי החלפים לטובת הקטומים. במקרה יש לפחות שניים למכירה (אחד 2002 והשני 2001 מסידרה ממוספרת ,יוצרו רק 1000 בשנה עד 2002 ,עם קיט Dynojet). אבל אל תשאל אותי - שאל את DR XR ,שידני ושאר בעלי XR לשעבר שעברו ל-KTM.

rech

New member
מנצל"ש את הניצלו"ש....

האם נסיעה של 100 ק"מ (הלוך-חזור.ב"ש-ת"א-ב"ש) פעם בשבוע עם הדיוק תגרום לי המון סבל ? או לחילופין לאופנוע?

כRובי

New member
שלילי

התנשאות קונים ב-eBay אבל גם רוכבי ZZR יכולים להעביר אותה ישירות לסופרמוטו בלי בעיה !

yarivos

New member
../images/Emo13.gifהמון תודה כרובי !

אני אבקש שיעבירו לי את ההתנשאות יחד עם האזעקה.

כRובי

New member
../images/Emo45.gif בכיף אח שלי - תבוא כל יום!

נתראה בסדנת הפלצנות המועברת בשפצירינג מדי שבוע !

shayzx9r

New member
גם לי זה קרה בדיוק לפני חודש

חברה תתעוררו זה החיים שלכם אף אחד לא ישתין עליכם בבית לוינשטיין או שתנסו להשתין בכוחות עצמכם אופנוע ספורט מחליק בשלב זה או אחר עד כמה שיהיה קיצוני אפילו אצל רוסי הוא איבד אחיזה קחו אחריות על החיים שלכם אם לא יכולים לרכב רגוע והמהירות בסיבוב מרגשת אותכם אבל אין לכם שליטה על ההדרנלין .סעו לרכב על מסלול בחו"ל לפחות שם יש צמיגים ונסורת לעוף עליהם בישראל במקרה הטוב תמרחו על תמרור, צוק, אי תנועה, או על אידיוט בתוך קופסה. לפחות תזכרו שאני בעל הzx9 הסגול אכל אותה חזק בשביל כולנו רק לפני חודש בנס הרים. התאונה או ההחלקה הבאה זה רק שאלה של זמן אצל כל איחד מאיתנו.....

nimiz

New member
אין ספק, זה היה המשפט הארוך בתולדות

הפורום...התיש רוחי..

Pumi

New member
היית צריך לקרוא את ההודעות הראשונות

של noyfb. מה ששי כתב עכשיו זה כלום לעומת מה שהיה אז.

למעלה