"ברגי"

Pumi

New member
אתה קראת מה שהוא רשם בכלל../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

הוא לא האשים, ולא אמר שהוא לא לוקח אחריות. הוא אמר שתקח אחריות אישית על המעשים. לא לקחת חתיכת כביש ולהפוך אותה למסלול. הוא אמר שתסע עם שכל, שאם אתה לא יודע מה יהיה בהמשך אז תוריד מהירות ופתח עיניים אוזניים ושכל ולא תרכב רגיל. מצב של קוד, שומרים, סימונים וכדומה לא עוזר. למה? כי אף אחד לא מכסה את כל הכביש ולך תדע שאם אתה לוקח שם סיבוב, מי שהיה שם קודם לא התרסק לך ואתה עוד רגע עולה עליו ומרסק גם את עצמך? ואל תגידו "תשאל את ניסים", כי גם אז שעשו את הדברים האלו בסדום ערד אנשים התרסקו ופגעו אחד בשני. הכביש הוא לא מסלול. נקודה. לא משנה כמה שומרים יהיו לך בהתחלה ובסוף, כמה תזהרו לא לרכב אחד מול השני, כמה כללים תעשו, הכביש הוא מקום הפכפך ולא תמיד צפוי. בכביש אתה צריך לשרוד. במסלול אתה יכול לתת את ה 100% שאתה רוצה. לא על הכביש. בייחוד בכביש שיש בו תנועה ערה.

D the kid

New member
../images/Emo4.gif התייאשתי.

אתה לא מבין בכלל על מה CBR600 ואני מדברים. בוקר טוב אליהו, "הכביש מסוכן". אף אחד (טוב נו, לפחות לא CBR ואני) לא מחפש לחיות באשליות. לא מתעלמים מהמציאות ומהסכנה. אתם מדברים כאילו שאם אני אגיד שאני עובר לרכב רק במסלול סגור על סופרמוטו (ויסלחו לי רוכבי הסופרמוטו, לא גורר אותם, סתם דוגמא), אני מצהיר בזה שלא יקרה לי יותר שום דבר...(מאיפה הבאתם את זה
) מדברים על חינוך, ועל עוד משהו קטן שיכול לחסוך פה ושם איזה נזק. דוגמא אחרונה להיום: שני רוכבים יוצאים לרכב (לצורך הדוגמא בלבד! הם שניהם לבד על הכביש). שום דבר לא יעצור אותם מלרכב. עכשיו, מה עדיף
שירכבו בלי כללים (אחד מול השני, עקיפות, ימין, שמאל, נגדי...) או שיצאו כל פעם ביחד לאותו כיוון נסיעה
מה הקשר לזה שיכול לקרות להם משהו גם במתכונת ב'???? תודה ושלום ובחברות אבל ביי.

C B R 6 0 0 R R

New member
התגובה שלי היתה ל-PUMI

מקווה שלא התייאשת ממני... אם הבנתי נכון, אנחנו באותה דעה.

מיקיFZR

New member
../images/Emo31.gif

איזה נהלים בדיוק????????? עם אופנוע כמו שלך? (אני מנחש שייש לך אופנוע כמו הכינוי שלך)....בהילוך ראשון אתה(אנחנו) עובר(ים) על כל חוק תעבורה שקיים כאן... אז מה תגיד לאנשים לרכב 200 במקום 250 בסיבוב עיוור? או 160 רגוע?...

C B R 6 0 0 R R

New member
תקרא בבקשה את המשך ההודעות שכתבתי.

אני אגיד לאנשים, תמשיכו לרכב כמו שרכבתם עד היום. אני לא שוטר ולא מנהל. אני סה"כ רוצה שימנעו מצבים כפי שקרה אתמול. וזה יכל היה להמנע. רוצה לשמוע דברים קונקרטיים?תסתכל בשאר ההודעות שלי. והנה עוד משהו שעלה לי עכשיו: הזנקה של אנשים בקבוצות מתאימות ליכולת שלהם. שלא יגררו הפחות טובים אחרי הטובים וימצאו את עצמם בגדר. ויש עוד הרבה רעיונות לאנשים כאן אני בטוח. המטרה - היא סדר. זה הכל. מה שמסודר פחות מבולגן. תראה, דבר אחד ברור לי. אם לא יהיה רוב בנושא, אני לא אמשיך לבוא לשם. פעם אחרונה שהייתי - זה היה פשוט גן חיות. אם יהיה רוב לנושא הנהלים - גם נלמד, גם נשתפר, והעיקר - נשאר בריאים ושלמים. זה הכל.

מיקיFZR

New member
מממ...

תראה... הרעיונות שלך בתיאוריה נורא מעניינים, שכן הם באים במטרה להגן עלינו מפני סכנות .... רעיונות זה טוב. קח לדוגמא את מה שכתב פה מישהו בשרשור ולא אזכיר את שמו: "אנחנו רוכבים פה על המגבלות"...אבל תוציא אותי מההכללה שלו. לך תנסה לשכנע אנשים כאלו... גם אני רכבתי שם וזה כמו שאתה אומר -גן חיות. לדעתי צריך פשוט לחנך את הרוכבים כאן שאפשר להנות מרכיבה פחות אגרסיבית ומהירה ...לא אומר תסעו 80 אבל גם לא 180, רק חינוך ציבור הרוכבים ישפר את המצב.

C B R 6 0 0 R R

New member
אין דבר כזה .

למה? ככה. כי מי שרוכב ואוהב ספורט אתגרי יהנה ממנו וימצה אותו. יש סכנות. גם אני שאוהב סנובורד, ורכיבה על אופניים, ועוד כהנה וכהנה תחביבים - תמיד תהיה סכנה. גם בכדורגל. שברים חבלות ועוד. באופנועים, אולי רמת החבלה גבוהה יותר, אבל שוב, זה מזל, והאמונה שלי אומרת שזה כתוב מלמעלה. אתה לא יכול לצפות או לדרוש ממישהו שקנה אופנוע כבד שיסע איתו רגוע. זה לא עובד. זה כמו שאני אף פעם לא מאחל לאנשים ולחברים שלי - סעו לאט. אני מאחל להם - סעו בזהירות ובבטיחות. ותאמין לי שגליט'ש גם ב80, יכול להסתיים רע מאד, וגליט'ש ב200 עם קצת מזל יכול להסתיים טוב מאד. אני לא מסכים איתך על חינוך הרוכבים ונסיעה פחות אגרסיבית. שאנשים ירכבו על המגבלות . בשביל זה קנינו אופנוע כזה. אין אחד שלא מודע לסכנות. יש אנשים שיודעים לרכב ואני מכיר ורואה את הבגרות הרכיבה שלהם. לדעת מה הם יכולים ומה לא. אבל יש בעיה עם המין האנושי האחר שנגרר, וחושב שבשבוע על אופנוע כבד הם יכולים לעשות בדיוק כמו האחרים. רק שהם שוכחים שלהם יש נסיון של שנים שלא הולך ברגל. זה דיון שלם בפני עצמו ואני לא רוצה להכנס לזה. מה גם שאני לא בא לחנך אף אחד. אני בא להראות לאנשים שלנסוע בצורה מסודרת לא גורעת מההנאה.ומונעת אי נעימויות. כמו שאמרתי קודם - מסודר , זה הרבה פחות באלאגן.

מיקיFZR

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

ממש ממש ממש לא מסכים איתך. אם היה כאן מסלול---שירכבו עד שיתפוצץ להם המנוע. בכביש הציבורי יש לגלות קצת יותר אחריות ובגרות ולא לרכב לא על המגבלות שלך ולא על המגבלות של האופנוע. יותר מידי אנשים נהרגים וכל שנה זה רק מחמיר. אתה מדבר איתי על "מזל" ועל "מה שכתוב למעלה"....נו באמת....אבל אם אתה מאמין בזה-סבבה לך, לך תגיד את זה למשפחה של מי שיצא איתך לרכיבה על המגבלות. ושוב אני אומר, ניתן לרכב מהר ולהנות בכביש ציבורי אבל שאנשים ישאירו לעצמם איזשהו מרווח לטעויות שלהם ושל אחרים. אגב מודעת לסכנות... כל שבוע יש כאן איזה מישהו שבוכה על זה שהתאונה האחרונה "העירה " אותו והוא יורד מאופנועים. תכניס לך לראש רכיבה על המגבלות, במיוחד אם אתה לא איזה מיני רוסי=מוות. אגב, אני לא בא להטיף מוסר, פשוט כואב לשמוע על כל התאונות האלה.

C B R 6 0 0 R R

New member
../images/Emo12.gif

אני מדבר על האוכלוסיה הבוגרת והשקולה. אני לא מדבר על כאלו שלא חיים במודעות בסיסית שאופנוע הוא דבר מסוכן. נגדם אין לי מה לעשות . אבל- אני יכול להרגיל אותם לרכב אחרת. תהיה מציאותי. אתה לא יכול לצפות מאנשים שלא ירכבו "חזק" ואגרסיבי. אתה לא יכול לדרוש ממישהו שמכור למהירות ואדרנלין שירכב 150 כשהויברציות מגיעות לו הרבה הרבה מעל. אתה חייב להיות ראלי. זה לתת לחתול לשמור על השמנת. אתה חייב להבין. תן לאנשים להתפרק. צריך לסמוך על אנשים שהם מבינים מה יש להם בידיים. תראה אותנו - בגיל 18 נותנים לילדים נשק. ולחלק אחד לפקד על טנק, ולאחרים להטיס מטוס. זה מאד מסוכן. כולם יודעים את זה. ולאף אחד לא עושים הנחות. אבל מנגד יש נהלים מאד ברורים. אותו דבר כאן. תן לאנשים לחיות. תן לאנשים להנות . תסמוך עליהם. אבל במסגרת מסודרת שתשמור עלי ועליך. אני לא בא לחנך את ההוא ש"יתאבד" כשהוא לא רואה את הכביש, אבל הוא חייב להשכיב עד הברך ושיתפוצץ העולם. הוא לא מעניין אותי. אני לא אבא שלו. אותי מעניין שאם הוא נזרק בסיבוב, בגלל כל סיבה שהיא, שלא יהיה שם אף אחד שיעמוד ויפגע לשווא ! אתה מבין על מה אני מדבר?

רומן ט

New member
אתה רציני?!? ../images/Emo12.gif

מה הקשר שנותנים לבן 18 נשק? הוא הולך אח"כ לירות ברחובות? אולי נארגן איזה "קוד" כדי לצמצם את הפגיעה בעוברי האורח בזמן הירי? אוכלוסיה בוגרת ושקולה לא רוכבת "על המגבלות", אלא משאירה מרווחי ביטחון מסוימים. אני לא מדבר על רכיבה רגועה דוקא, אבל תשאיר משהו גם למקרה ש..., כן? ולא רק לאלילת המזל. אם רק רכיבה על המגבלות עושה לך את זה, אני מצטער מאוד - לך למסלולים בחו"ל, או עבור ל-SM או שטח כמו שאחרים עשו (וכן, אני יודע שזה לא אותו דבר). רצוי שתפנים - זה כביש ציבורי, ולא סביר שבגלל טעות קטנה שביצעת בזמן שאתה "על המגבלות", תימרח על אנשים תמימים אחרים שרק נסעו בכביש בשביל להגיע למקום אחר..

למעלה