"ברגי"

hagiyo

New member
בר גיורא היום

היינו וראינו. תאונה ממש לא נחמדה. לפי התאורים בשטח זה התחיל כשרוכב מתחיל הגיע לסיבוב נבהל בלם חזק ירד לשוליים ונפל בקטנה, כלומר ללא נזק. שני אופנועים שהיו אחריו עצרו לבדוק מה קרה ולעזור, אופנוע רביעי שהגיע באותו כיוון תנועה מתוך הסיבוב, החליק ופגע בשני האופנועים העומדים וברוכבים שכנראה עדיין היו עליהם, שלושה פצועים פונו באמבולנס. לא יודע מה מצבם. לקחים לא יודע, כל אחד לעצמו. איחולי החלמה לפצועים. ושלא נדע צרות. לילה טוב ותשמרו על עצמכם.

ixmix

New member
לא. זה spare.

הראשון נפל לבד, רק בסיבוב השני הגיע הכדור והעיף את שאר הפיונים.

כRובי

New member
אני רק מקווה שזה לא מישהו

שקורא לרוכבים הבאים ממול "הקבוצה היריבה", ולקטע ישר "סטריפ", לביצוע מושלם של הפנייה "סטרייק", למע"צ "מסדרי הפינים", לבר בהר, "המזנון" ולשוטרים "שופטי התחרות".

ixmix

New member
../images/Emo6.gif אני רק מקווה שזה לא מישהו

שקורא לאופנוע "כדור", למעקה הבטיחות "באנד", לתהום בצד הדרך "כיס", ושם גיר על הראש לפני שהוא יוצא מהבית.

אני רק מצטער

שעדיין אין ימי מסלול בישראל.... יש דברים שצריך לעשות במקום מוסדר.

TShavit

New member
ואני רק מצטער.

נקודה. (ואגב, שלמה, אם אתה חושב שימי-מסלול ישנו במשהו - ט-ע-ו-ת.) טל

ixmix

New member
ואני לא חורק. שמתי WD!!!

שים זמן זית, ותפסיק לחרוק. לשלם, חביבי, תשלם.

ahboaz

New member
../images/Emo124.gif הרחבה נדרשת

אחד הצידוקים החזקים ביותר ל"ימי מסלול" הוא שבכך נסיר את אימת ה"תפלצים" ה"משתוללים" על הכבישים הציבוריים - לרווחת כל הצדדים (רוכבים ומשתמשים אחרים, כמו כן המדינה, הפול ושאר גרגירי החומוס). כעת אתה מושך את השטיח מתחת לרגלי הטוענים. וההסבר? ניחא אם נטען שימי מסלול יהפכו לנישה לגיטימית לבעלי-ממון בלבד; ניחא אם נטען שימי מסלול לא יאפשרו לרוכבים עם אופנוע לא-ייעודי להשתתף; ניחא אם נטען שימי מסלול יתקיימו במתכונת שלא תענה על הדרישה; ניחא אם נטען שימי מסלול לא מעניינים את רוב המשתוללים; ניחא אם נטען שימי מסלול לא קשורים לחוסר-אחריות ברכיבה כשלעצמה... אך לא לטעון דבר, ולהשאיר דברים סתומים?
נ.ב. נמסרו לי תמונות מרשיעות של ורוניקה זמנובה בתקופה שבה היקף חזה - המרהיב - לא עלה על 30B (מידות אמריקניות) או 70B (במידות ציוניות).

למעלה