בקשר לסמים קלים

bercko21

New member
אתה צבוע

מצד אחד אתה מתרעם כשמביאים לך כתבה מריאה ירוקה, מצד שני אתה מפרסם סקרים של הרשות למלחמה בסמים. הרשות למלחמה בסמים משקרת לך האופן קבוע, ורוב החומר באתר שלהם הוא שקר אחד גדול. המטרה היחידה הסקרים השקריים הללו זה לתת צידוק לבזבוז הכספים הענק שמבוצע על ידה. תסתכל שם בשאר הסקרים, תראה שם שעל פיהם יש אותה כמות משתמשים של ל.ס.ד וקנאביס בגלאי 12-18, נשמע לך הגיוני? גם לי לא. זה מה שהסקרים שלהם שווים.

Lt ResheF 55

New member
לא צבוע

אני לא רואה שתיקנת את עצמך אז אני הולך בדרך שלך, אתה הבאת מריאה ירוקה אני יביא מהאגודה למלחמה סמים, איך אה? האגודה למלחמה בסמים מנסה לשקר? נכון צודק, זה מה שיש להם לעשות בחיים, איזה אינטרס יש להם????? 12-18 ועוד איך נשמע לי הגיוני, לפני חודש חודשיים ילד בן 17 ירה על שוטרים בלוד כי הוא היה באמצע עיסקת סמים, חפש אתזה רשום על זה בפורום איפשהו. אז כן נשמע לי מאוד הגיוני, זה שאתה לא רוצה להכיר בקיום העובדה לא אומר שהיא לא קיימת

Lt ResheF 55

New member
הנה במיוחד אלייך בקישור ישיר

עשיתי חיפוש קטן... ילד בן 17 ירה על שוטרים כי נדפקה לו העיסקת סמים... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=458&msgid=24448494 מרוצה?

EmGee

New member
נו מה אתה מנסה להגיד?

שבנאדם שעושק בפשע מאורגן מסוגל לירות על שוטרים? יש לך בכלל מושג איזה סמים הלכו שמה או אם היורה היה תחת השפעה של סם כלשהו? פשוט לקחת מקרה של ירי וסמים והחלטת שגראס זה רע.

Lt ResheF 55

New member
חחחח

"פשוט לקחת מקרה של ירי וסמים והחלטת שגראס זה רע" מה אתה רוצה שאני יעשה? ישמח שזה מה שקרה? אז יעני הבאתי לך אירוע ואתה מעביר את זה כאילו לא קרה שום דבר? זה לא נורא? פשע מאורגן? לא נראה לי שילד בן 17 יכול להיכנס לפשע מאורגן, שוב אל תנפח דברים, פשוט כנראה חשב את עצמו... ניפח את האגו שלו ותקף את השוטרים, אני מקווה שהוא לא חי היום. הסמים מובילים לפשע, אולי זאת הכללה אבל חלק מהמשתמשים מובלים לפשע ע"י הסם, וזה לא מתאים למדינה

bercko21

New member
הסיבה שהקנאביס מוביל לפשע,

היא בגלל שהוא לא חוקי. ברגע שהוא יהיה חוקי, זה לו יהיה פשע ולא יוביל לשום פשע. עוד דוגמא למה החוק עושה יותר נזק מאשר תועלת.

arich

New member
אחי, שמע רגע

אתה אדיוט. א) אתה מדבר כאן על סוחרים בכמויות גדולות, לא על משתמשים. ב) אני מוכן להתערב שמדובר כאן על סם קשה יותר ממריחואנה, בשביל מריחואנה לא מסתבכים כ"כ. ג) ד) אני עדיין מחכה לטיעון מוצדק ללמה מריחואנה היא סם לא חוקי, אבל אני רואה שאין לך אחד כזה. ה) אתה אדיוט. ו) צא מהסרטים שלך כבר, אם פעם אחת בחיים שלך היית מעשן גנג'ה, היית רואה שכל הודעה והודעה שלך בשרשור הזה היא שטות גמורה.

Lt ResheF 55

New member
חחחח

ההודעה שלך לא שווה טיפת יחס כנס לי לתחת נשמה. ואגב, הטעות פה היא שלך, אני מדבר על סוחרים, זה גלגל אתה יודע, קונים את הסחורה מסוחר... ככה זה עובד היום מפגר. אני אצא מהסרט? סע סע לי מהעיניים

arich

New member
הייתי אומר שזאת אחלה התחמקות

אבל זאת לא, ברורה מדי. אתה מדבר על סוחרים, בעוד שנושא השרשור הוא משתמשים פרטיים (להלן: סטלנים). ואני עדיין מחכה לסיבה מוצדקת אחת להוצאה של מריחואנה מהחוק, אל תנסה להתחמק, אל תחשוב שאני או כל אחד מהכותבים בפורום הזה שמעשנים אבל פוחדים לחשוף את עצמם בגלל אנשים כמוך, ישכח מזה. אם אין לך סיבה מוצדקת אחת, תודה בזה. אם לא פה, אז לפחות בפני עצמך.

bercko21

New member
אז קדימה,

ליגליזציה! שנוכל לקנות את צמח הקנאביס בחנויות מסודרות בפיקוח ממשלתי, בלי להיות קשורים לעולם הפשע.

EmGee

New member
אתה גם מתיימר להיות אזרח שומר חוק

אתה יודע שהעלבת אדם בפומבי מהווה עבירה פלילית? בושה שאתה נושא את סמל המשטרה!

אז יש תשובה אחת ברורה:../images/Emo26.gif

תפקידך בתור מתנדב משא"ז הוא לעזור למשטרה במילוי תפקידיה. אחד מתפקידי המשטרה הוא לאכוף את החוק. נכון לעכשיו עישון גראס הוא מעשה לא חוקי. תסיק את המסקנות שלך לבד. עם-זאת, המשטרה לא אוכפת כל הזמן את כל החוקים והתקנות. כשאני יוצא למשמרת אני רואה עשרות עבירות שאני ככלל לא מגיב להן (אם רכב מצפצף לרכב אחר, שוכח איתות וכו') ויש עבירות שאני אסתפק בלהעיר לאדם שעבר אותן. ככה שיש עבירות שאכן יש לך שיקול דעת אם לטפל בהן וכיצד. העצה שלי: תתיעץ עם המפקד שלך (מפקד הבסיס או הקצין שמפעיל אותך). הוא הבן-אדם אליו אתה מחויב והוא מבחינתך הסמכות המחליטה.

EmGee

New member
תודה על התשובה

אבל אני לא רואה את אכיפת החוק כמטרה, אלה את יצירת הסדר החברתי כמטרה. אכיפת החוק היא פעולה שיוצרת סדר חברתי. הבעיה היא כשיש חוק אשר מהותו איננה יוצרת סדר חברתי, וגורמת נזק לסדר הקיים-כמו במקרה של החוק האוסר שימוש במריחואנה. לכן אני חושב שזהו חוק בלתי חוקי ומחובתי לא לאכפו. לא יצא לי לשוחח על שנושא הזה עם אף אחד מהמפעילים שלי ואני מאמין שתשובתם בנושא ידועה מראש.

Lt ResheF 55

New member
תקשיב

אתה לא הצטרפת למשא"ז כדי שזה יתאים לך. זה החוק ויש צורך לאכוף אותו, לא שאלו אם מתאים לך או לא, לא מתאים לך לך תחפש לך מקום אחרלהתנדב בו, זה כמו צה"ל את אף אחד לא מעניין השיקול מחשבה שלך. עצוב מאוד שמחזיקים אחד כמוך

bercko21

New member
לא מעניין אף אחד שיקול המחשבה שלך?!

למה מה?!? מחפשים רובוטים? ועוד איך צריך להפעיל שיקול דעת! חוק זה לא דבר אבסולוטי! אני רוצה לראות אותך אומר לכל שאר המתנדבים פה שאסור להם להפעיל שיקול דעת אלא לפעול כמו רובוטים.

Lt ResheF 55

New member
לא מעניין אותך לפעול כמו רובוט?

אז לך תהיה כוסית במקום אחר! זה משטרה! מדינת משטרה! אתה עושה מה שהמשטרה אומרת לך! ואם זה לא מוצא חן בעינייך תקפוץ לי! פה סיימתי את השרשור הזה מבחינתי ואני עוד במצב רוח טוב!

bercko21

New member
אתה פאשיסט,

ואני ממליץ לך ללכת לבדוק מה משמעות המושג ולמה זה רע.

תמיד צריך להפעיל שיקול-דעת.../images/Emo26.gif

אכן- אנחנו לא רובוטים, ובכל מקרה לגופו יש להפעיל שיקול-דעת. אבל מה שגלעד אמר בצורה עקיפה זה: שיש לו אי-הסכמות עקרוניות עם המשטרה ("אני לא רואה את אכיפת החוק כמטרה"), עם הוראות מפקדיו ("אני מאמין שתשובתם בנושא ידועה מראש") ועם חלק מהחוקים במדינה ("לכן אני חושב שזהו חוק בלתי חוקי ומחובתי לא לאכפו")! כאן לא מדובר שמקרה ספציפי שבו המתנדב החליט להפעיל שיקול-דעת. כאן מדובר באי-הסכמה עקרונית עם החוקים והנהלים שמחייבים מתנדב משא"ז!!! (שלא לומר אזרח במדינה דמוקרטית - אבל זה כבר סיפור אחר) אבל המינימום הנדרש מאדם כזה, לכל הפחות משיקולים אתיים - זה להפסיק לפעול במסגרת אותו גוף שהוא לא מסכים עם דרכיו!

למעלה