בקשר לסמים קלים

bercko21

New member
זה באמת לא בסדר,

ולכן פועלים לשנות אותו, כדי שלא נצטרך לעבור על החוק. בינתיים, זאת באמת הבעיה הכי גדולה של הקנאביס ושל המשתמשים.

arich

New member
התמסטלת פעם שאתה מדבר?

תחת השפעת קנאביס אתה ל-א תבצע פעולות שאתה לא מבצע בזמן "סחיות", בניגוד לאלכוהול שגורם לך לאבד שליטה, גנג'ה רק גורמת לך להרגיש יותר טוב, ואתה בשליטה מלאה. "להסביר לבנאדם שבחיים שלו לא גילגל פייסל מה זה סטלה, זה כמו להסביר לעיוור מלידה מה זה צבע". ותחשוב על זה.

Lt ResheF 55

New member
התמסטלתי?

עוד מילה מפגרת, אני גם לא אנסה את זה! "סחיות"? גנג'ה? פייסל? אתה יכול לדבר עברית?????? גנג'ה רק גורמת לך להרגיש טוב? בטח גורמת לך להרגיש HIGH ואין לך מושג מה אתה עושה!

bercko21

New member
שופ פעם הטיעון המטופש שלך,

ועוד איך יש לך מושג מה אתה עושה. תפסיק לחשוב על זה כאילו זה אלכוהול.

Lt ResheF 55

New member
עם היה לך מושג מה אתה עושה

וזה היה כלכך טוב לא היו מוציאים את זה מהחוק!

bercko21

New member
מה אתה אומר.....

הוציאו את זה מהחוק כי כמה בעלי אינטרסים עם הרבה כוח בארה"ב של שנות השלושים מצאו דרך לעשות כסף על זה, זאת הסיבה. בטח שלא דאגה לבריאות הציבור.... תראה את ההודעה הזו

arich

New member
עזוב אותך אחי

אתה מדבר עם בנאדם שאכל כ"כ הרבה סרטים מאל-סם ומאמא שלו שהכניסה לו עובדות שקריות וסטיגמות כ"כ עמוק לראש ולתחת, שהוא מנסה להיאחז בהן גם כשמחזיקים לו את האמת מול העיניים. זה לא משנה כמה תסביר לו או כמה תראה לו עובדות בשטח, הוא יישאר עם ה""""אמת"""" שלו בכל מקרה. מקרה אבוד אחשלי, חבל על הוויכוח. נ.ב: רק כדי לחזק את ההודעה שלי: "אם היה לך מושג מה אתה עושה וזה היה כלכך טוב לא היו מוציאים את זה מהחוק".. שנייה אחרי שמסבירים לו ואף מביאים לו מאמר שמבוסס על מעל לשנה וחצי של מחקר היסטורי למה בדיוק זה הוצא מן החוק. כפי שאמרתי, מקרה אבוד.

EmGee

New member
יותר סביר שתמות משוקולד מאשר מגראס

סתימת עורקים וזה לא בדיוק עוזרים לבריאות...

Lt ResheF 55

New member
גם לי יש כמה ../images/Emo6.gif

1. אין מה להשוות בין התגובות, אם המקרים שונים כך גם התגובה לא כן? 2. לפי החתימה הבנתי שאתה בת, סורי 3. טוב מאוד שאתה לא נוגע בשמים, וגם אל תיגע אני מפנה את איחוליי לאחר 4. סחטיין עליך, אני הייתי, עזבתי עקב שעמום בעיר אז עברתי לכבאות חילוץ והצלה
5. עם גישה כזאת עצוב לי מאוד שאתה מתנדב משא"ז, אין כזה דבר סמים קלים, סמים "קלים" פוגעים בגוף שלך במערכת שלך ובמחשבה שלך, לא מזיק לאף אחד? שתהיה איזה מסיבה ואחד יצרוך "סם קל" ויאנוס אחת אחרת נראה אם תגיד שזה מזיק או לא

EmGee

New member
תראה לא באתי להתווכח איתך אם

גראס זה טוב או רע. כמו שמישהו אמר לפני יש בארץ עשרות אלפי אם לא מאות אלפי מעשנים ורובם עובד ומשלם מיסים והוא בעצם מה שמרכיב את מעמד הביניים. בכל מקרה אני מכיר הרבה אנשים שמעשנים והרבה פעמים עישנו בסביבתי ואף אחד לא אנס אותי או משהו כזה. תפסיק להתבסס על דעות קדומות, בורות וגזענות. ועם כל הכבוד אני לא צריך לתרץ את הסיבות שאני מתנדב. שאלתי אם מישהו חושב שיש מקום להעלים עין מהמקרה, כמו שקורה במדינות מערב אירופה.

Lt ResheF 55

New member
עישנו בסביבתך ואתה מתנדב?

אתה בושה למשמר אזרחי. דעות קדומות בורות וגזענות? מה הקשר? למה אתה דוחף את זה? להתלהם עוד יותר??? אתה רוצה לעשן? אתה מוזמן לחפש לך מדינה אחרת, בנתיים לא אנסו אותך אבל אם אתה לא מבין שיש את הסיכון שזה יקרה אני מאחל לך שתיפגע ע"י מסומם... כנראה ככה תבין, אני לא הולך לחכות שתהיה כזאת כתבה בעיתון, מנסים למצוא תרופה למכה. אגב הייתי באמסטרדם... המצב של האנשים שם מזעזע, באים אלייך כושים עם עיניים אדומות מתפוצצות ומוציאים לך כדורים ואלוהים יודע מה

EmGee

New member
אתה מוזמן להסתכל על הפרטים שלי

בכרטיס האישי ולהגיש נגדי תלונה במרחב שומרון של המשא"ז. לא נפגעתי בחיים שלי ע"י מסומם, לעומת זאת היו לי מקרים לא נעימים עם שיכורים/אנשים תחת השפעת תרופות חוקיות/קפאין ועוד בטח כל מיני דברים שאנילא מודע שהיה בהם שימוש. אם תפתח את העיינים שלך תבין שסטלנים הם אנשים חביבים ביותר שלא גורמים כל נזק לציבור, לפחות לא יותר מהממוצע. אהה ועוד משהו, כדורים זה רע. אני הגד כל שימוש בסם כימי או נרקוטי.

Lt ResheF 55

New member
סטלנים...

כן ראיתי סטלנים, כל האלה בבי"ס צוחקים אחד על השני "אהה איזה סטלן אני" מה זה מרשים, רק חבל שהם נראים כמו חבורת מפגרים!

bercko21

New member
יש לי בעיה אם מה שאתה אומר,

אתה לא חושב שיש בעיה עקרונית, כשיותר אנשים נפגעים מין החוק שאמור להגן עלינו, מאשר נפגעים מין הדבר שהחוק אמור להגן עלינו מפניו? ישנם בארץ ובעולם אין ספור מעשניי קנאביס, רובם הגדול מאוד עובד, משלם מיסים, עושה מילואים, מגדל משפחה וכן הלאה. אז איפה הפגיעה? הנזק הכי חמור שיכול להגרם למעשן קנאביס, זה מהחוק עצמו, לא מהקנאביס. לא יודע מה איתך, אני קורא לזה אבסורד.

Lt ResheF 55

New member
תקרא לזה איך שאתה רוצה כי

ת'אמת זה ממש לא אכפת לי. לא אני ולא אתה בחרנו את החוקים אבל זה החוק נקודה. ואם יהיו רוב בארץ שלא יעצרו בעצור או לא יעברו באדום? ואם יהיו רוב של אנסים? פדופילים? רוצחים? זה כבר נשמע מוגזם נכון? אבל זה פשוט לא מתאים לך, רוצח אם יבוא עם הטיעון שיש רוב של רוצחים זה יראה לו הגיוני, פשוט תחליף רצח בשימוש בסם

bercko21

New member
אל תשווה בין שימוש בסמים קלים,

לבין רצח או בעצם כל פשע אחר. כי כשאני מעשן בבית אחרי יום עבודה לפני שאני הולך לישון או משהו, אני בטח ובטח לא פוגע במישהו או מפריע. נכון,אבל זה לא חוקי, אבל חשבת פעם למה זה לא חוקי? הסיבה שהקנאביס לא חוקי שבגלל שכמה אנשים חזקים מאוד בארצות הברית של שנות השלושים מצאו דרך לעשות כסף מיזה שזה לא חוקי זאת הסיבה, אתה יודע מה האבסורד? כשהוציאו את הקנאביס מחוץ לחוק בשנות השלושים, אפילו לא ידעו מה הוא עושה, את החומר הפעיל (הTHC) גילה פרופ' רפאל משולם מהאוניברסיטה העברית רק בשנות ה60. זה היופי בדמוקרטיה, אני חושב שהחוק טועה, ואני אעשה ככל שיכולתי לשנות אותו.

Lt ResheF 55

New member
למה לא להשוות?

הריי אתה בטח תעשה את זה שזה יועיל לך... אחרי שימוש בסם אתה לא שולט במעשייך ויכול לגרום נזק לאחר, אני לא רוצה לקחת את הסיכון... תעשה כל מה שביכולתך? תעשה... זה יהיה משעשע, אבל ברגע שיתפסו אותך עם סם, אני מאחל לך שהדבר היחיד שתראה זה כמה סורגים לבנים ויפים

למעלה