בקשר לסמים קלים

bercko21

New member
אותו סיפור,

אז מה, מאות אלפים יהיו חייבים המון כסף למדינה? נשמע לך הגיוני? ואם לא ישלמו, אז כלא? אין הגיון בחוקים שאי אפשר לאכוף, ולכן החוק ישתנה. זה קרה בעבר וזה יקרה שוב.

Lt ResheF 55

New member
עבודות שירות גם יכולות להיות

מועילות. יתנו כסף נבנה בתי כלא ויהיה מצויין

bercko21

New member
לפי הגישה שלך,

90 אחוז מהמדינה צריכה להיות בכלא, כי על כל אחד אפשר למצוא איזה עבירה, מינורית ככל שתהיה, שבגינה אפשר להכניס אותו לכלא. צא מהסרט, זאת לא גישה מציאותית. המדינה אמורה לשרת את האזרחים, לא להפך. הכנסת מאות אלפי אזרחים לכלא/קנסות/עבודות שירות/כל דבר אחר שתחשוב עליו, לא משרת את האינטרסים של האזרחים ולכן לא משרת את האינטרסים של המדינה. לפי כך, אין שום מצב שבעולם שדבר כזה יכול אפילו לקרות. אין טעם בחוקים שאי אפשר, לאכוף וסופם להעלם.

arich

New member
וואי אם כבר דיברת על זה

פעם כשעישנתי התחלתי לחשוב על רעיון של מה יקרה אם כל מי שמעשן בארץ פשוט ילך ויסגיר את עצמו למשטרה.. כאילו, מה הם יעשו? יעצרו את כולם? יפתחו מאות אלפי תיקים? הם יהיו חייבים לעשות לגליזציה.. בלתי ניתן לביצוע, אבל חלום יפה

arich

New member
תגיד לי, למה אתה מתחמק?

הרגע הופרחה טענתך שמשתמשי סמים קלים יפגעו באנשים אחרים בגלל היותם מסטולים (קרא את התגובה של מר בחור ואת התגובה שלי כאן), אין לך מה לומר בקשר לזה? אתה ישר מתחמק ועובר לטיעון אחר? כל טיעון שאתה מסוגל לתת סתרו לך, עכשיו, תן לי סיבה אחת טובה למה מריחואנה היא חומר לא חוקי, סיבה אחת טובה שאני לא מסוגל לסתור, ואני נשבע בהן צדקי שאני מפסיק בו ברגע את השימוש בקאנביס ובסמים קלים אחרים עד סוף ימיי. I dare you.

EmGee

New member
למה קנביס לא חוקי

הנה 2 מאמרים שנכתבו בנושא. הראשון הוא של ד"ר לפסיכולוגיה באוניברסיטת ת"א לפסיכולוגיה. השני זאת כתבה בנכתבה בעיתון 'ריאה ירוקה' מלפני כ5 שנים.

bercko21

New member
הוא לא דר. לפסיכולוגיה,

הוא דר. לפיסיקה ולפילוסופיה.

Lt ResheF 55

New member
אתה ממש מצחיק

מביא לי קישור לאתר של ריאה ירוקה, זה כמו שאני יביא לך דעה נגד יהודים מאתר של נאצים

Lt ResheF 55

New member
חאלס לזיין את השכל

זה ממש לא קשור ואתה סתם דוחף את זה כנס לי לתחת

arich

New member
הכוונה הייתה לסיבה אחת -מוצדקת-

ואת המאמרים האלה אני מכיר, מאוד פותחי עיניים.

arich

New member
תגיד לי, למה אתה מתחמק?

הרגע הופרחה טענתך שמשתמשי סמים קלים יפגעו באנשים אחרים בגלל היותם מסטולים (קרא את התגובה של מר בחור ואת התגובה שלי כאן), אין לך מה לומר בקשר לזה? אתה ישר מתחמק ועובר לטיעון אחר? כל טיעון שאתה מסוגל לתת סתרו לך, עכשיו, תן לי סיבה אחת טובה למה מריחואנה היא חומר לא חוקי, סיבה אחת טובה שאני לא מסוגל לסתור, ואני נשבע בהן צדקי שאני מפסיק בו ברגע את השימוש בקאנביס ובסמים קלים אחרים עד סוף ימיי. I dare you.

לפעמים אי-אפשר לעצור...../images/Emo26.gif

שמע - מדובר בעבירה כמו כל עבירה אחרת. כמו לשאול - "אם ראית בעל "רק" מוריד סטירה קטנה על אשתו - יש מצב שאתה מעלים-עין?" המקום היחיד שהחוק "מקל" באופן יחסי הוא בכך שאם יש יסוד סביר לחשד שאדם עבר עבירה של החזקה או שימוש עצמי בסם - אין סמכות לעצור אותו.

EmGee

New member
אני מדוע לחובות שלי

אני מדבר על הקטע המוסרי. תפקידי כמתנדב במשא"ז הוא לשרת את הקהילה ובתור מתנדב במשטרת ישראל ליצור סדר וביטחון. בנאדם שמעשן גראס לא עושה שום דבר רע במחינה מוסרית ולכן אני לא רואה סיבה מוצדקת לעצור אותו. וכן, אני יודע שאני שותף למעשה עבירה-עבריינות אידיאולוגית.

EmGee

New member
אני מבין אותך

אני מרגיש אותה בושה שאחד כמוך נושא סמל של המשמר האזרחי ובעצם משמש כלי של השלטון במקום לשרת את האזרח.

Lt ResheF 55

New member
האזרח הנורמלי

לא מעשן סמים ואיש משטרה אמור לשרת את האזרח במגבלות השלטון, עם יהיה אזרח שירצה לבצע פיגוע חבלני נשרת גם אותו? אני בטוח שהתשובה שלנו מוסכמת אתה יכול להתבייש בי כמה שאתה רוצה, אבל אתה זה שעובר על החוק לא אני.

EmGee

New member
האזרח הנורמלי נפגע

מפיגועים ולכן החוק מגן עליו. האזרח הנורמלי אדיש לסטלנים ולכן החוק שאוסר את זה אינו חוקי.

Lt ResheF 55

New member
לשרת את האזרח?

אולי תבדוק קודם מה האזרח רוצה ואח"כ תחליט מה זה לשרת את האזרח? http://www.antidrugs.gov.il/Drugs4/skarim.asp?id=1&categoryid=723 אז כמו שאמרתי בושה שאחד כמוך נושא את סמל המשטרה המשמר האזרחי או מה שתבחר, הסמל היחידי שעלייך רשאי לשאת זה של שב"ס

למעלה