בקשר לסמים קלים

bercko21

New member
זהו, אין לך מושג על מה אתה מדבר.

מי אמר לך שאני לא שולט בעצמי? אתה חושב במושגים של אלכוהול. מעשני קנאביס ועוד איך מסוגלים לשלוט בעצמם, למה מה זה נראה לך?!? זה ההבדל בין אלכוהול לקנאביס, מעשני קנאביס מממשיכים להיות מודעים לעצמם, ועובדה שלא שומעים על מעשני קנאביס שפוגעים באחרים, לעומת אלכוהול. המצב הנוכחי היום, שמשטרה לא מסוגלת לאכוף את החוק כראוי, ולכן גם עם יתפסו, סביר להניח שלא יוגש כתב אישום, וזה מנתונים של המשטרה. מה הטעם בחקיקת חוקים שאי אפשר לאכוף?

Lt ResheF 55

New member
יש הרבה חוקים שהמשטרה לא

מסוגלת לאכוף וזה רק בגלל שהממשלה המסריחה לא נותנת תקציבים.

bercko21

New member
אז מה הטעם בחוקים שאי אפשר לאכוף,

ושפוגעים הרבה יותר מאשר מועילים? אין טעם, ולכן הרבה מדינות בעולם מתחילים לשנות את הגישה. הסיבה היחידה שפה זה עדיין לא שונה זה בגלל ארצות הברית, ששם חבורה של בעלי אינטרסים מחזיקים את הממשל בביצים. אבל אני אופטימי, גם פה זה ישתנה יום אחד, ומי שתורם לדבר זה המשטרה, כי יותר ויותר אנשים נפגעים, ולא מהסם.

Lt ResheF 55

New member
ההודעה שכתבת היא מה זה בולשיט!

אין קשר בין ארה"ב לאכיפה ולחוקים פה, נכון ארה"ב מחזיקה את הממשלה בביצים (הלוואי ונהיה כמו ארה"ב) אבל אין בין זה ובין החוקים שום קשר... ואם אתה חושב ככה אז מי שעשה לך את השטיפת מוח הזאת הוא אידיוט. מה הטעם בחוקים? בוא נעשה רשימת חוקים שאי אפשר לאכוף... -חגירת חגורות, אולי נשכח מזה? -נסיעה במהירות הנכונה -סמים כמו שאמרת -זנות -שחיטויות ויש עוד המון והמון חוקים הבעיה היא שאין למשטרה תקציבים ובגלל דבר כזה לא ניתן לאנשים כמוך ללכלך את המדינה... יום יבוא והמשטרה תהיה יותר חזקה בתקווה שיתנו לה אפשרות והאמצעים להשתמש ביד קשה יותר.

bercko21

New member
ועוד איך יש קשר!

ארצות הברית מחתימה מדינות שרוצות לסחור איתה על כל מיני אמנות שדורשות שקנאביס יהיה לא חוקי. ישראל חתומה. זו גם הסביה שנניח בהולנד מבחינה רשמית, קנאביס לא חוקי (אבל כולם יודעים שזה ממש לא ככה).

bercko21

New member
אגב,

כבר הראתי לך שיד קשה לא הכרח מביאה לירידה בפשע.

Lt ResheF 55

New member
יש לך ביסוס בכלל למה שאתה אומר?

על האמנות של ארה"ב? יש חזקה לא משפיעה? איזה יופי הפשע בניו יורק ירד ב 57%

bercko21

New member
בטח שיש ביסוס,

אפילו לא מזמן האום עשה אמנה בין לאומית למלחמה בסמים, הרבה מדינות לא רצו את הקנאביס ברשימה, ואכן הצמח הוסר מהרשימה, אבל הוחזר לאחר שארה"ב התעקשה P:

Lt ResheF 55

New member
זה שאתה רושם את זה בהודעה

לא מבסס את העניין תראה לי הוכחה למה שאתה אומר

Lt ResheF 55

New member
אתה גם משקר???

בבקשה תקרא את זה http://www.antidrugs.gov.il/drugs8/press.asp?id=1&categoryid=1041 אח"כ תמציא דברים

bercko21

New member
דמגוג...

אני דיברתי איתך על אמנה, אתה מדבר איתי על דו"ח, ואני לא אתפלא עם ארה"ב עומדת מאחוריו. כבר הבעתי את דעתי לגבי אמינות המידע באתר שך הרשות מלחמה בסמים, כנס למשחק הסמים, תראה מה כתוב שם. הרואין נשמע שם כמו בדיחה לעומת קנאביס.

Lt ResheF 55

New member
תראה לי איפשהו את האמנה

ומה שרשום בה אח"כ תדבר... לא תתפלא עם ארה"ב עומדת מאחוריה? תוכיח את זה... אני גם נתתי יאת הבאת דעתי לגבי סמים קלים ואתה לא שותק.

bercko21

New member
רוצה ביסוס?

קיבלת פיסקה שניה תחת Development of international treaties
The influence of the United States in the conception and development of these instruments has been enormous. Justice Michael Kirby has characterised the degree of international cooperation brought about by the fear of drugs as 'exceptional' (1992, p312). However, fear was not the only ingredient in early crusading by the United States for international action. A complex array of factors was at work.​

bercko21

New member
אגב, במיוחד בשבילך הלכתי לבדוק

בארכיון הארץ, לא מצאתי שם שום רמז אפילו לכתבה בנושא באיזור התאריך שמוזכר שם.

EmGee

New member
גם בסינגפור ירדה הפשיעה באופן ניכר

ככה בכל המדינות שהיו תחת משטר סובייטי, וככה זה גם במרבית המדינות המוסלמיות. אתה רוצה לחיות במדינת משטרה?

Lt ResheF 55

New member
בוא נראה

ארה"ב היא לא תחת משטר סובייטי ותנחש מה? גם לא מוסלמית! ואגב, הם ההתנהגות של הישראלים פה הייתי שמח לראות את המשטרה מפגינה עוד כוח! לא אמרתי מדינה משטרה, אתה מנסה להקצין כל דבר, אבל אני מדבר על יד חזקה!

EmGee

New member
מתי פעם אחרונה גרת בארה"ב?

אתה ידוע שממשלת ארה"ב נלחמת מלחמת חומרה בגראס אבל מעודדת בצורה גלויה את עסקי הקוקאין בדרום אמריקה? ארה"ב דוגלת בשיטת השטיח-מה שלא רואים לא קיים. תסתוב פעם בשכונות של הערים הגדולות של ארה"ב (מלבד וושינגטוןומנהטן כמובן) ותראה למה המדיניות הנוקשה הביאה.

bercko21

New member
הידעת,

החוק הראשון שהתייחס לקנאביס, היה ב 1619 בבג'יימסטאון, וירג'יניה, למרבה האירוניה, החוק הראשון חייב את חקלאי המחוז לגדל כמות מינימאלית של קנביס, עקב היותו חומר גלם חיוני למגוון רחב של מוצרים. חוקים דומים נחקקו בהמשך במסצ'וסס, בקוניטקט ובמחוזות חקלאיים רבים אחרים. עד לפני כמאה שנים, כ- 90% מכל מפרשי האוניות היו עשויים בד שיוצר מסיבי הקנביס. החוקה של ארה"ב והתנ"ך הראשון שהודפס בידי גוטנברג נכתבו על ניר עשוי קנביס. עד שנות השלושים של המאה העשרים היה הקנביס לגידול השני בחשיבותו ובתפוצתו בארצות הברית. משנת 1840 ועד שלילת מעמדו החוקי בשנות השלושים, הומלץ הקנביס בספרי הרפואה רשמיים בארה"ב לטיפול ביותר ממאה מחלות שונות. אבל זה סתם לידע כללי.....

bercko21

New member
גם אם יהיה למשטרה את כל התקציב

גם אם יהיה למשטרה את כל התקציב שהיא רוצה, היא לא תוכל לאכוף את החוק הזה. מה יעשו? יכניסו מאות אלפי מעשנים לבתי הכלא? נשמע לך הגיוני? לא, ולכן, זה חוק מטופש שסופו להעלם.

Lt ResheF 55

New member
לא כלא

אבל לפתוח לו את השושנה בקנסות ככה שאת החובות הוא יסיים לשלם ביחד עם ההלוויה שלו! מקסימום, יש עוד תקציב? עוד בתי כלא
הנגב הוא מקום גדוווול

למעלה