hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
טוב כפרהאינפנטיל, כהרגלך.
על הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח
גבר עם ביצים אבל בלי מוח
האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...
גבר עם ביצים אבל בלי מוח
האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...
טוב שהפנמת שאתה אינפנטיל, זה התחלת טיפול, אולם לא רואים את הסוף בקצה המנהרהטוב כפרה![]()
לא הפנמתי שום דבר שכזה וזה לא נכון. זה שקר שהומצא עליי על-ידי החרדי ושהופרך:טוב שהפנמת שאתה אינפנטיל, זה התחלת טיפול, אולם לא רואים את הסוף בקצה המנהרה![]()
אינפנטיל, כהרגלך.לא הפנמתי שום דבר שכזה וזה לא נכון. זה שקר שהומצא עליי על-ידי החרדי ושהופרך:
צפה בקובץ המצורף 125577
אין שום סיבה שהשקר הזה יתפוס יותר מאשר השקרים האחרים עליי או שיתייחסו אליו יותר ברצינות, והסיבה היחידה שהשקר הזה עליי תפס ככה, בניגוד לשקרים האחרים, זה רק כי את והאתיופי הרצתם אותו כאילו שהוא מניה בבורסה ואתם עברייני הרצת מניות
אני לא באמת מודה בזה, אין לי מה להודות במשהו שהוא לא נכון. אמרתי לך "טוב כפרה" כדי שתרדי לי מהתחת כבר כמו מה שאמורים להגיד לבחורות קרציות כדי שיעזבו אותך בשקט![]()
גבר עם ביצים אבל בלי מוח
האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...
שמחה שהפנמת, זהו שלב בטיפולטוב כפרה![]()
מדהים שאפילו על "טוב כפרה" יש לך מה להגיד ולענות. את לא רואה שאני מנסה לסיים? למה את ממשיכה?שמחה שהפנמת, זהו שלב בטיפול![]()

ישנת בסיוטים כבדים על תגובתי שבועיים וחצי, אינפנטיל כבר כתבתימדהים שאפילו על "טוב כפרה" יש לך מה להגיד ולענות. את לא רואה שאני מנסה לסיים? למה את ממשיכה?
אל תגידי לי שאת אחת מהמפגרים האלו כמו דיברגנט חדש, שחושבים שהמנצח הוא אומר המילה האחרונה
אל תגידי לי שאת אחת מהמפגרים האלו כמו דיברגנט חדש, שחושבים שהמנצח הוא אומר המילה האחרונה למרות שעובדה שהמנצח האמיתי הוא מי שניצח עניינית בדיון, הפריך את כל נקודות הצד השני, והוכיח את כל הנקודות של עצמו
צפה בקובץ המצורף 126814
את יודעת כמה פעמים הייתי צריך לתת לו "לנצח" ולהיות אומר המילה האחרונה רק כדי שנסיים כבר, למרות שעובדה ולמרות שברור שהמנצח היה אני?
הכול רק בשביל שנסיים כבר, ומתוך התחשבות ועשיית דבר נחמד עבור אדם ש-11 אנשים שונים העידו עליו כמוגבל בשכלו?
אוי, סליחה, כבר 12 אנשים. חם-חם מהתנור:
צפה בקובץ המצורף 126816
וכמובן, 11 העדויות הקודמות על פיגורו השכלי של 11 העדים הקודמים, שהעדות ה-12 על פיגורו השכלי והמעיד ה-12 מצטרפים אליהם:
צפה בקובץ המצורף 126817
את רוצה להגיד לי שאני עומד להצטרך לעשות את אותו הדבר איתך?
לתת לך להיות המגיבה האחרונה כי כמו אתיופי המחמד של certified, זה מה שאת חושבת שאומר ניצחון?
למרות שבעצם, וגם אם כן, אני מניח שהדבר לא צריך להפליא אותי יותר מידי, כי אפילו אם כן, למה בעצם ציפיתי מאקדמאית חדשה, כישלון השכלתי בתור מישהי שנכנסה לראשונה לאקדמיה ביחד עם השחורים, המזרחים והפריפריה, וכנראה נמנית היא בעצמה לפחות על אחד מאלו; מישהי שכל עבודותיה האקדמיות נכתבו על-ידי אחרים ונקנו בכסף, החל בכל הממ"נים ועד כל הסמינריונים, התזה והדוקטורט, ושהיא חושבת שאנשים לא יודעים אבל הם יודעים וחצי; מישהי שהגיעה מכלום, בת להורים מרוויחי שכר מינימום, מעמד בינוני-נמוך, גדלה ברמה נמוכה, תרבות נמוכה, ושגם אחרי שלוש תארים אקדמיים בתור אקדמאית חדשה היא עדיין ענייה, 60 שקל נראה לה כמו הרבה כסף; התרבות שלה עדיין נמוכה, היא חובבת תוכניות ריאליטי טראשיות; ולמרות כל השכלתה, היא בגדר אתון נושאת ספרים, עדיין חסרת כל מחשבות מקוריות משלה, שכל דבריה הם חזרות על דברי אחרים, ושצריכה לשאת את עיניה אל חרדים ואתיופים בשביל לדעת מה לחשוב, מה להגיד, רמתה כה נמוכה שהיא חושבת שאנגלית זה הידע המיוחס, ובנוסף על כל הצרות, היא סובלת מנרקיסיזם פגיע כי עמוק בפנים היא יודעת שלא משנה כמה הרבה היא תתאמץ, תעבוד ותלמד, היא לעולם לא תהיה אחת מאיתנו, ושיא השיאים, לא יודעת לאיית באופן בסיסי בשפת האם שלה?
למה באמת ציפיתי ממישהי שכזאת?
כולי תקווה שיבוא היום והשמאל החברתי יבין את טעותו, כאשר ניסה וממשיך לנסות להביא לשיוויון באמצעות הורדת הרף במקום העלאת רמת האנשים, ויתחיל באקדמיה ניקיון אורוות נדרש ביותר שבמסגרתו את ואלו שכמותך תסוננו החוצה מהמערכת.
דיברגנט לדוגמה, ואפילו עוד מלפני ניקיון האורוות המדובר והכה נדרש, כבר נזרק לאלף עזאזל מהאוניברסיטה שעבד בה, מכיוון שעד כדי כך רמתו הייתה נמוכה, וכמובן, גם בגלל מעצרו על-ידי המשטרה.
תראי, כתבו עלייך ועל דיברגנט ספר:
צפה בקובץ המצורף 126818
לא. החיים שלי טובים אז לרוב אין לי סיוטיםישנת בסיוטים כבדים על תגובתי
זה ידוע שלגאונים לוקח זמן להגיע לדברים מפאת עיסוקיהם הרביםשבועיים וחצי,
את מתכוונת שאינפנטיל כבר שיקרתאינפנטיל כבר כתבתי![]()
הכי מצחיק שאחרי מה שאת לא קוראת כי בתור אישה לא חכמה את מפחדת מקריאה, את מנסה להאשים בכך את המחסור בזמן כביכולסלח לי שלא טרחתי לקרוא את תגובתך, אולי אם היית בא בפסח, היה לי יותר זמן.
כתבו עלייך ספר:על הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח
גבר עם ביצים אבל בלי מוח
האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...

אינפנטיל, כהרגלך.לא. החיים שלי טובים אז לרוב אין לי סיוטים
זה ידוע שלגאונים לוקח זמן להגיע לדברים מפאת עיסוקיהם הרבים
את מתכוונת שאינפנטיל כבר שיקרת
הכי מצחיק שאחרי מה שאת לא קוראת כי בתור אישה לא חכמה את מפחדת מקריאה, את מנסה להאשים בכך את המחסור בזמן כביכול
כתבו עלייך ספר:
צפה בקובץ המצורף 126864
תודה שאת עוזרת להקפיץ, אהבה שלי. אלופת עולם. אין עלייךאינפנטיל, כהרגלך.
גבר עם ביצים אבל בלי מוח
האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...
שמחה בשבילך שאתה אוהב להפיץ את האינפנטיליות שלך, אולם אתה עושה זאת כי אתה כזה ולא מבין את הסיטואציה.תודה שאת עוזרת להקפיץ, אהבה שלי. אלופת עולם. אין עלייך![]()
אתה כן, אין אפילו מקום לספק, כל פעם מחדש, אתה מזכיר לגולשי הפורומים שאתה כזה.
נראה שמישהי מסוימת אינה טורחת לקרוא את ההפרכה לטענה השקרית שאני אינפנטיל שאני טורח לצרף עבורה פעם אחר פעםאתה כן, אין אפילו מקום לספק, כל פעם מחדש, אתה מזכיר לגולשי הפורומים שאתה כזה.
בשביל שאקרא הפרכה, אתה צריך קודם לדעת מה משמעות המילה וכרגע מיותר לקרוא את האינפנטיליות שלך, מה גם ששום דבר לא כתוב, זה רק צילומי מסך גרועים.נראה שמישהי מסוימת אינה טורחת לקרוא את ההפרכה לטענה השקרית שאני אינפנטיל שאני טורח לצרף עבורה פעם אחר פעם![]()
חחח...בשביל שאקרא הפרכה, אתה צריך קודם לדעת מה משמעות המילה וכרגע מיותר לקרוא את האינפנטיליות שלך, מה גם ששום דבר לא כתוב, זה רק צילומי מסך גרועים.
יותר טוב, לך תישאל את הגננת, מה היא מלמדת היום, אולי תוכל ללמוד משהו?הא-הא!
את לא רוצה להגיד כי אלו קורסים עלובים כי את אקדמאית חדשה אז אין לך יכולות אמיתיות!
ידעתי!
צפה בקובץ המצורף 127013
www.lod.muni.il
לא משהו שתבין!חחח...
מצחיקה
תגידי, מה את מלמדת באוניברסיטה?![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.