בקרוב אצטרך להחליף את המשקפי ראייה שלי של הוגו בוס ב-2,000 שקל.

אני לא בגן. אני באוניברסיטה. לומד תואר ראשון בפסיכולוגיה. התואר הראשון של הכי מבוססים כלכלית, לא שזה צריך להפתיע אף-אחד, אני הרי ממזמן יצאתי מהארון הפיננסי ;)

אמנם חוטף מאז הרבה אש מהעניים, זה נכון, אבל לא באמת מזיז לי, ואם היה מזיז לי מה שלאתיופים, חרדים, קיבוצניקים, אקדמאים חדשים ומופרעי ומתמודדי נפש יש להגיד לי, לקלל אותי ולקנא בי בגלל הנושא הזה, אז היו לי בעיות הרבה יותר גדולות מאשר חבורה של עניים שמקללים ומתפוצצים מרוב הכאב והקנאה.

מה גם, שהיציאה מהארון הפיננסי באיזשהו מקום שיחררה אותי, ומאפשרת לדבר על דברים שלא היה אפשר לדבר עליהם בעבר, אבל אני בכל זאת משתדל שלא יותר מידי, כי את יודעת, לא נעים, תפוז מוצפת בעניים ועניים לשעבר.

לא, אני לא למדתי בגן של החינוך המיוחד. למדתי בגן פרטי דו-שנתי של עשירים שמשלב פעוטון וגן טרום-חובה ב-50,000 שקל לשנה (85,000 שקל של היום ובהתאמה לאינפלציה. או במילים אחרות ובסה"כ, לכל השנתיים שהייתי שם, 100,000 שקל של אז, שזה 170,000 שקל של היום).

לא שאני הטיפוס שמשוויץ ומספר, אבל פעם יצא לי להיפתח בנוגע לזה בשרשור של DANIAVNI שהוא פתח על תינוקות, הגנים שהם הולכים אליהם ותנאי הגידול והמחיה שלהם:

צפה בקובץ המצורף 127557

אז נפתחתי קצת בנושא (כמו מה שעכשיו את זאת שהעלית את הנושא של גני ילדים אז הנה אני מדבר) וסיפרתי על הגן שלי ובאופן כללי איך גידלו אותי כשהייתי תינוק, בסה"כ בשביל להסביר ולהדגים איך מגדלים נכון תינוקות וילדים כדי שהם יהיו וואו ויצא מהם משהו, כמו מה שקרה וקורה איתי:

צפה בקובץ המצורף 127558

ו-lemner40, המסכן, העני, הקיבוצניק, האקדמאי החדש, מופרע הנפש שסובל מהפרעות של חרדה ודיכאון, התפוצץ לא עד השמיים, אלא עד הירח, מרוב הכאב והקנאה, ותיכף ומיד יצא למסע ארוך של קללות, בדיות, סיפורים והמצאות עליי ועל משפחתי בגלל הקנאה הקשה והצורבת:

צפה בקובץ המצורף 127559

החברים נגעלו והזדעזעו עד עמקי נשמתם מהמתקפה המטורפת והחולנית של מופרע הנפש, הילד העני הקיבוצניק המסכן האקדמאי החדש, כנגד בן האליטות על לא עוול בכפו, ורק בגלל הכסף של המשפחה שלו ועל סיפורים על דברים שהתרחשו לפני רבע מאה:

צפה בקובץ המצורף 127560

אבל דווקא אני, מי שכל הטינופת הזאת הופנתה כלפיו, דווקא אני, בתור פסיכולוג קליני של מבוגרים לעתיד, סטודנט לתואר ראשון בפסיכולוגיה, כאמור, תואר של עשירים, דווקא אני, עם כל השכל שלי, האינטליגנציה הרגשית הגבוהה שלי והתודעה המעמדית הגבוהה שלי, ידעתי איך טוב ונכון לטפל במקרה, ולמרות שברור שהכי קל ומפתה לקלל בחזרה, ידעתי והבנתי כמה פגועה ופצועה הנפש שמדברת ככה, וידעתי והכרתי את סיפורו קורע הלב כילד קיבוצניק עני מסכן אקדמאי חדש שאשתו התגרשה ממנו ולקחה איתה את הילדים, וידעתי איך טוב ונכון לטפל במקרה, ודווקא אני הכלתי אותו, ומיהרתי לספק עזרה וסיוע לאותה נפש פצועה ומתמודדת:

צפה בקובץ המצורף 127562

מאוד גאה בעצמי על הטיפול הנכון והאיכותי במקרה. יכול לטפוח לעצמי על השכם בגאווה :)

מה שכן, המקרה הזכיר לי לקח חשוב, שאני מאמין שכבר למדתי עד לאותה הנקודה, אבל שכנראה שכחתי והייתי צריך לו תזכורת: יש בעולם אנשים שונים עם רגישויות שונות וסיפורים שונים, שהגיעו ממקומות שונים בחיים, וצריך להיות רגיש לכולם ולזכור שכל אחד הגיע ממקום אחר, ולא כל דבר צריך לספר או להגיד, במיוחד אם אתה אדם גדול מאוד, שמוקף באנשים קטנים מאוד.

לא. לא למדתי בחינוך מיוחד. למדתי בחינוך רגיל, אמנם בבית-ספר איכותי וברמה גבוהה (בכל זאת, בואי, אחד מעשירי לוד וכל זה...), בו הושקעו בי כתלמיד 20,000 שקל לשנה (לא יודע עד כמה את מכירה את המספרים של כמה כסף בדרך כלל משקיעים בשנה לתלמיד, אבל מדובר בהרבה), אבל זאת כמובן בכל מקרה טעות, כי כמובן שהייתי צריך ללמוד בבית-ספר למחוננים המותאם לצרכיי. וגם זה רק בגלל שאין בית-ספר למחונני-על ;)

אני אשאל אותך ככה, את מלמדת קורסים ריאליים, חברתיים או הומאניים? באמת מסקרן ;)
אולי כדאי שתחזור לשם, לגן למקרה שכרות אונה כמותך לא הבין.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אולי כדאי שתחזור לשם, לגן למקרה שכרות אונה כמותך לא הבין.
לא, אני לא כרות אונה, אני דווקא בן-אדם חכם מאוד (אם להתנסח נורא בצניעות).

את מלמדת באוניברסיטה קורסים ריאליים, חברתיים או הומאניים?

כי שאלתי אותך מה את מלמדת ואמרת "לא משהו שתבין", אבל אם זה קורסים חברתיים או הומאניים זה כן משהו שהייתי מבין :D

לא, אני לא כרות אונה, אני דווקא בן-אדם חכם מאוד (אם להתנסח נורא בצניעות).
המוניטין של אינפנטיל שיצרת לעצמך אומר אחרת.
את מלמדת באוניברסיטה קורסים ריאליים, חברתיים או הומאניים?

כי שאלתי אותך מה את מלמדת ואמרת "לא משהו שתבין", אבל אם זה קורסים חברתיים או הומאניים זה כן משהו שהייתי מבין :D
אני לא במדעי הדשא וקורסים חברתיים, הם תחת המשבצת של קורסים הומאניים.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
המוניטין של אינפנטיל שיצרת לעצמך אומר אחרת.
אין לי שום מוניטין שכזה.

המוניטין האמיתי שלי:

על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים
אני לא במדעי הדשא וקורסים חברתיים, הם תחת המשבצת של קורסים הומאניים.
לא. יש מדעים הומאניים, מדעים חברתיים ומדעים ריאליים. אולי את בתור אשת המדעים הריאליים הנוטה אל אחת מהקיצונויות, את חושבת על המדעים ההומאניים והמדעים החברתיים כעל אותו הדבר, אבל זה לא כך.

אז מדעים ריאליים, ראיתי אותך מתייחסת לאחת משבע בעיות המילניום של מכון קליי...

את מתמטיקאית! :D

כל היום את עם המספרים! :D

כל היום את במחשבון! :D

עשית את הדוקטורט שלך בטופולוגיה אלגברית לא קומוטטיבית :D

אין לי שום מוניטין שכזה.

המוניטין האמיתי שלי:

על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים

לא. יש מדעים הומאניים, מדעים חברתיים ומדעים ריאליים. אולי את בתור אשת המדעים הריאליים הנוטה אל אחת מהקיצונויות, את חושבת על המדעים ההומאניים והמדעים החברתיים כעל אותו הדבר, אבל זה לא כך.

אז מדעים ריאליים, ראיתי אותך מתייחסת לאחת משבע בעיות המילניום של מכון קליי...

את מתמטיקאית! :D

כל היום את עם המספרים! :D

כל היום את במחשבון! :D

עשית את הדוקטורט שלך בטופולוגיה אלגברית לא קומוטטיבית :D
לא יעזור לך, גם אם תחזור על זה 8888 פעם, העובדות לא משקרות שאתה אינפנטיל חסר תקנה!

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לא יעזור לך, גם אם תחזור על זה 8888 פעם, העובדות לא משקרות שאתה אינפנטיל חסר תקנה!
בדיוק הפוך. לך לא יעזור. גם אם תחזרי על זה 8888 פעם, העובדות הן שאיני אינפנטיל, לאחר שהדבר הופרך פעמים רבות, כפי מה שגם אם תחזרי על זה 8888 פעם, הרינגטון עדיין לא יהיה שקרן, לאחר שכל "השקרים" שלו שאי-פעם בדקתי לעומקם, לא היו ולא נבראו.

בדיוק הפוך. לך לא יעזור. גם אם תחזרי על זה 8888 פעם, העובדות הן שאיני אינפנטיל, לאחר שהדבר הופרך פעמים רבות, כפי מה שגם אם תחזרי על זה 8888 פעם, הרינגטון עדיין לא יהיה שקרן, לאחר שכל "השקרים" שלו שאי-פעם בדקתי לעומקם, לא היו ולא נבראו.
אינפנטיל, כהרגלך.

על הכיסא הזה הרגיש פתאום בכוח
גבר עם ביצים אבל בלי מוח

האידיוט הכריז מלחמה...
טמבל, טמבל...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
יש לך מספר טעויות
המשקפיים שאמא קנתה לך
היו הוקו בוס לא הוגו בוס
אתה בלוד , בלוד הכל מזויף
ואמא לא שילמה 2800 שח
אלא 28.00 שח
הגיוני וטבעי שאלו שאין להם יקנאו באלו שיש להם, וכחלק מהקנאה והשריפה אף ינסו להכחיש את ה"יש" של אלו שיש להם. עברתי את אותו הסיפור עם האתיופי, וכפי מה שאמרתי לו, כך אגיד גם לך עכשיו: במקום לקנא, תעשה, ואז גם לך יהיה. סבא שלי היה צריך לעבוד מאוד קשה בשביל הכסף הזה.

הקטע הכי מצחיק הוא שמרוב הקנאה והאטרף אתה לא מצליח לראות נכון בעיניים ולצטט נכון את הדברים. אמא לא שילמה 2,800 שקל. אמא שילמה 2,000 שקל. בהתאמה לאינפלציה, זה 2,800 שקל של היום.

עוד עניין-מילא הקנאה והשריפה על ה"יש" שלי, ומילא ההכחשה המגוחכת של ה"יש" הזה, אבל עד משקפי הראייה שלי הגעת?

לא זכור לי פתאט כזה מצידו של מישהו, כל אחד כלשהו, בעקבות קנאתו בי ובמשפחתי על הנושא הכספי.

טוב, נו, אני מניח שהייתה את הפעם ההיא שהתפוצצת עד הירח ובחזרה בגלל דברים שהיו לי כשהייתי תינוק. אני מניח שזה יכול להתחרות, ואף מתעלה 🤷‍♂️

__צילום מסך_17-3-2025_195953_www.tapuz.co.il.jpeg

היה כואב לראות את רמת ההתפוצצות. היה כואב לראות את זה. היה כואב לראות לאיזו רמה של כאב הגעת. הרגשתי כאילו אני רואה את הסרטונים של הפיצוצים האטומיים בהירושימה ונגסאקי.

הסובבים אותך הזדעזעו עד עמקי נשמתם, הושווית, בצדק-משהו, לחומצת מלח ובקבוק של רעל עכברים:

__צילום מסך_17-3-2025_20210_www.tapuz.co.il.jpeg

אני באופן אישי התקשיתי וממשיך להתקשה לשפוט. אני, בתור אדם בעל אינטליגנציה רגשית גבוהה במיוחד, סטודנט לתואר ראשון בפסיכולוגיה, פסיכולוג לעתיד, ככל הנראה גדול בני-האדם בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה בכל הזמנים, זה פשוט שאף-אחד לא יודע את זה עדיין, מסתכל על אנשים שעד כדי כך כואב להם, ושואל את עצמי מאיפה כל הכאב הזה מגיע, ומנסה לספק עזרה וסיוע מתאימים. שוב פעם אני מצרף עבורך את מסקנותיי וניסיונותיי לספק עזרה וסיוע:

__צילום מסך_17-3-2025_2058_www.tapuz.co.il.jpeg

כאמור, ובסופו של דבר, אני, עם כל תכונותיי הטובות, לא שופט אותך, ורק רוצה שתרגיש טוב יותר.

במיוחד אני מאוד מנסה להבין אותך וללכת לקראתך, ונראה לי שאני מצליח לא רע, ומבין מה קורה פה.

ילד קיבוצניק מסכן, בן להורים חקלאים, אקדמאי חדש שנכנס לראשונה לאקדמיה עם זילות ההשכלה הגבוהה בשנות התשעים ביחד עם השחורים, המזרחים והפרירפריה.

באיזה עוני גדלת. באיזה קושי.

ובאיזשהו מקום, ובסופו של דבר, גם אני צריך לקחת אחריות למה שהתרחש, ואותה התפוצצות מפוארת, וגם כל שאר ההתפוצצויות הקטנות יותר, כמו לדוגמה בשרשור הזה.

כי בסופו של דבר, גם אני צריך לדעת, להבין ולזכור, שאנשים שונים מגיעים ממקומות שונים בחיים, וגם אני, מצידי, צריך לגלות רגישות וזהירות עם מה שאני מספר ומשתף.

בטח לא היה קל לקרוא את מה ששיתפתי על ימי ינקותי, מכיוון שדני פתח שרשור בנושא אז שיתפתי מסיפורי ומהניסיון שלי. בטח לא היה קל לקרוא את זה. גנים פרטיים בעשרות אלפי שקלים. בגדים באלפי שקלים, את חלקם לא לבשתי מעולם. עגלה לתינוק ב-15,000 שקל של היום.

פתאום אני נזכר בך בעבר מספר, משתף ונדמה לך שאתה מלך העולם כי כשהיית ילד קיבוצניק מסכן בן להורים חקלאים בשנות השמונים או משהו כזה אתה היית הילד היחיד בכיתה בקיבוץ עם נעליים של נייקי ב-300 שקל.

__צילום מסך_17-3-2025_203235_www.tapuz.co.il.jpeg

עכשיו אני יודע ומבין שפוצצתי לך בועה והוצאתי אותך מפנטזיה ולימדתי אותך דבר או שניים על עושר אמיתי, על אליטה אמיתית.

על ההבדל שבין העושר והאליטות של שנות ה-1980 לעושר ולאליטות של שנות ה-2000.

על ההבדל שבין העושר והאליטות של הקיבוצים לעושר ולאליטות של הערים.

מה הפלא שכל-כך נפצעת? שכל-כך כאב לך?

זאת גם הפעם האחרונה שנדמה לי שזכור לי שהחזרת אותי להתעלם, אחרי אותו סיפור שהכאיב לך כל-כך.

ת'אמת?

לא נעים.

לא נעים בכלל 🤷‍♂️

סליחה lemner40.

סליחה שלא הייתי יותר רגיש אליך ולשאר האנשים הסובבים, שיש להם חיים אחרים וסיפורים אחרים.

סליחה שכל-כך הכאבתי לך.

סליחה שכל-כך פצעתי אותך.

לא נעים.

לא נעים בכלל.
והיא קיבלה גם קילו חצילים וצבע בלונדיני לשיער.
בתור בלונדינית טבעית (גם העיניים הכחולות שלה אמיתיות לחלוטין, ואין היא עושה שימוש בעדשות), אמא כמובן אינה זקוקה לצבע בלונדיני לשיער.

סיפור שהיה כך היה (ואני מקווה שלא אעלה לאף-אחד על העצבים עם הסיפור הזה):

השנים היו שנות השמונים או משהו כזה. אמא הייתה אישה צעירה.

הייתה מן מנהג מצחיק כזה ללכת לסטודיו או חנות מתאימה ובתמורה לכמה אלפי שקלים לעשות צילום ענק של עצמך, תמונה גדולה, שאותה אנשים מסגרו ותלו בבית.

אז אמא עשתה כזאת כמובן.

הבעיה הייתה שאמא הייתה כל-כך יפה, והתמונה הייתה כל-כך טובה, וכל-כך מדהימה, שהבחור עשה לעצמו עותק ושם את התמונה בחלון של החנות בשביל לפרסם את עצמו ועסקיו.

תיכף ומיד כל בחורי השכונה כל הזמן נכנסו לחנותו ושאלו אותו מי זאת האישה הזאת, מה המספר שלה, אולי תפגיש בינינו, ועוד כהנא וכהנא.

סבתי הרופאה, שהייתה רופאה ואקדמאית הרבה שנים לפני שהאקדמיה פתחה את שעריה והכניסה את כל הבררה (כמוך לדוגמה, כמו נוסטלגיה לדוגמה, כמו דיברגנט לדוגמה), תיכף ומיד רצה אצה אל החנות של האיש ודרשה ממנו להסיר את תמונתה של אימי מעל חלון הראווה.

עם כזה סיפור, על כזאת אישה, שהיה לה כזה יופי, מה הפלא שעשורים אחדים לאחר מכן בנה בכורה נחשב לילד השני החתיך ביותר בבית-הספר שלו מהבנים? (כי הרי לבנות המין היפה לא נשווה, זה לא הוגן)

ואז גם לילד ממש היפה ביותר בבית-הספר מהבנים בכיתה י"ב?

ושכשהוא סיים י"ב, בספר המחזור, לצד עוד כמה מתכונותיו הבולטות, צויינה על-ידי תלמידי כיתתו עובדת היותו יפה תואר בצורה נדירה ומיוחדת?

ושכשהוא היה בכיתה י"א, במהלך משימה בשיעור חינוך, אחת הבנות כתבה לו "סקסי שכמותך"?

ושלכל אורך שנות חטיבת הביניים והתיכון הכינוי שלו בפי הבנות היה "מיסטר סקסי"?

פשטני משהו, אבל חשוב לזכור שהכינוי הומצא עבורי ב-2011 ובעודי בן 13, על-ידי ילדה בת כיתתי ובת גילי, אז לא יכולנו לצפות ליותר מידי תחכום, אבל העיקר שזה קלע למטרה.

‏‏20170919_021449 - עותק.jpg
20231031_100000.jpg

תמונה שמצאתי באינטרנט של מישהו שדומה לי:

56c112bfce29528eef1212e6a864c9ae.jpg

לאחר כל זה, ולאחר העובדה המוכחת, המבוססת היטב, המגובה בראיות, הידועה, המוכרת והמוסכמת על המראה הנאה מאוד שלי, כמובן שבאופן טבעי ומובן עולה השאלה והתהייה באשר לפשר השקר הבוטה והחוזר על עצמו מצידו של גולש בשם "דיברגנט חדש" שאני אדם מכוער?

וובכן, בתור התחלה, בואו נתחיל מעצם העובדה שמדובר באחד מן הגולשים הטיפשים ביותר בתפוז, וש-11 גולשים שונים מעידים על העובדה הידועה, המוכרת, המוסכמת, המוכחת ראייתית והמבוססת היטב שהוא מפגר:

__צילום מסך_11-5-2024_16431_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_16334_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17032_www.tapuz.co.il.jpeg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הגיוני וטבעי שאלו שאין להם יקנאו באלו שיש להם, וכחלק מהקנאה והשריפה אף ינסו להכחיש את ה"יש" של אלו שיש להם. עברתי את אותו הסיפור עם האתיופי, וכפי מה שאמרתי לו, כך אגיד גם לך עכשיו: במקום לקנא, תעשה, ואז גם לך יהיה. סבא שלי היה צריך לעבוד מאוד קשה בשביל הכסף הזה.

הקטע הכי מצחיק הוא שמרוב הקנאה והאטרף אתה לא מצליח לראות נכון בעיניים ולצטט נכון את הדברים. אמא לא שילמה 2,800 שקל. אמא שילמה 2,000 שקל. בהתאמה לאינפלציה, זה 2,800 שקל של היום.

עוד עניין-מילא הקנאה והשריפה על ה"יש" שלי, ומילא ההכחשה המגוחכת של ה"יש" הזה, אבל עד משקפי הראייה שלי הגעת?

לא זכור לי פתאט כזה מצידו של מישהו, כל אחד כלשהו, בעקבות קנאתו בי ובמשפחתי על הנושא הכספי.

טוב, נו, אני מניח שהייתה את הפעם ההיא שהתפוצצת עד הירח ובחזרה בגלל דברים שהיו לי כשהייתי תינוק. אני מניח שזה יכול להתחרות, ואף מתעלה 🤷‍♂️

צפה בקובץ המצורף 125014

היה כואב לראות את רמת ההתפוצצות. היה כואב לראות את זה. היה כואב לראות לאיזו רמה של כאב הגעת. הרגשתי כאילו אני רואה את הסרטונים של הפיצוצים האטומיים בהירושימה ונגסאקי.

הסובבים אותך הזדעזעו עד עמקי נשמתם, הושווית, בצדק-משהו, לחומצת מלח ובקבוק של רעל עכברים:

צפה בקובץ המצורף 125015

אני באופן אישי התקשיתי וממשיך להתקשה לשפוט. אני, בתור אדם בעל אינטליגנציה רגשית גבוהה במיוחד, סטודנט לתואר ראשון בפסיכולוגיה, פסיכולוג לעתיד, ככל הנראה גדול בני-האדם בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה בכל הזמנים, זה פשוט שאף-אחד לא יודע את זה עדיין, מסתכל על אנשים שעד כדי כך כואב להם, ושואל את עצמי מאיפה כל הכאב הזה מגיע, ומנסה לספק עזרה וסיוע מתאימים. שוב פעם אני מצרף עבורך את מסקנותיי וניסיונותיי לספק עזרה וסיוע:

צפה בקובץ המצורף 125016

כאמור, ובסופו של דבר, אני, עם כל תכונותיי הטובות, לא שופט אותך, ורק רוצה שתרגיש טוב יותר.

במיוחד אני מאוד מנסה להבין אותך וללכת לקראתך, ונראה לי שאני מצליח לא רע, ומבין מה קורה פה.

ילד קיבוצניק מסכן, בן להורים חקלאים, אקדמאי חדש שנכנס לראשונה לאקדמיה עם זילות ההשכלה הגבוהה בשנות התשעים ביחד עם השחורים, המזרחים והפרירפריה.

באיזה עוני גדלת. באיזה קושי.

ובאיזשהו מקום, ובסופו של דבר, גם אני צריך לקחת אחריות למה שהתרחש, ואותה התפוצצות מפוארת, וגם כל שאר ההתפוצצויות הקטנות יותר, כמו לדוגמה בשרשור הזה.

כי בסופו של דבר, גם אני צריך לדעת, להבין ולזכור, שאנשים שונים מגיעים ממקומות שונים בחיים, וגם אני, מצידי, צריך לגלות רגישות וזהירות עם מה שאני מספר ומשתף.

בטח לא היה קל לקרוא את מה ששיתפתי על ימי ינקותי, מכיוון שדני פתח שרשור בנושא אז שיתפתי מסיפורי ומהניסיון שלי. בטח לא היה קל לקרוא את זה. גנים פרטיים בעשרות אלפי שקלים. בגדים באלפי שקלים, את חלקם לא לבשתי מעולם. עגלה לתינוק ב-15,000 שקל של היום.

פתאום אני נזכר בך בעבר מספר, משתף ונדמה לך שאתה מלך העולם כי כשהיית ילד קיבוצניק מסכן בן להורים חקלאים בשנות השמונים או משהו כזה אתה היית הילד היחיד בכיתה בקיבוץ עם נעליים של נייקי ב-300 שקל.

צפה בקובץ המצורף 125017

עכשיו אני יודע ומבין שפוצצתי לך בועה והוצאתי אותך מפנטזיה ולימדתי אותך דבר או שניים על עושר אמיתי, על אליטה אמיתית.

על ההבדל שבין העושר והאליטות של שנות ה-1980 לעושר ולאליטות של שנות ה-2000.

על ההבדל שבין העושר והאליטות של הקיבוצים לעושר ולאליטות של הערים.

מה הפלא שכל-כך נפצעת? שכל-כך כאב לך?

זאת גם הפעם האחרונה שנדמה לי שזכור לי שהחזרת אותי להתעלם, אחרי אותו סיפור שהכאיב לך כל-כך.

ת'אמת?

לא נעים.

לא נעים בכלל 🤷‍♂️

סליחה lemner40.

סליחה שלא הייתי יותר רגיש אליך ולשאר האנשים הסובבים, שיש להם חיים אחרים וסיפורים אחרים.

סליחה שכל-כך הכאבתי לך.

סליחה שכל-כך פצעתי אותך.

לא נעים.

לא נעים בכלל.

בתור בלונדינית טבעית (גם העיניים הכחולות שלה אמיתיות לחלוטין, ואין היא עושה שימוש בעדשות), אמא כמובן אינה זקוקה לצבע בלונדיני לשיער.

סיפור שהיה כך היה (ואני מקווה שלא אעלה לאף-אחד על העצבים עם הסיפור הזה):

השנים היו שנות השמונים או משהו כזה. אמא הייתה אישה צעירה.

הייתה מן מנהג מצחיק כזה ללכת לסטודיו או חנות מתאימה ובתמורה לכמה אלפי שקלים לעשות צילום ענק של עצמך, תמונה גדולה, שאותה אנשים מסגרו ותלו בבית.

אז אמא עשתה כזאת כמובן.

הבעיה הייתה שאמא הייתה כל-כך יפה, והתמונה הייתה כל-כך טובה, וכל-כך מדהימה, שהבחור עשה לעצמו עותק ושם את התמונה בחלון של החנות בשביל לפרסם את עצמו ועסקיו.

תיכף ומיד כל בחורי השכונה כל הזמן נכנסו לחנותו ושאלו אותו מי זאת האישה הזאת, מה המספר שלה, אולי תפגיש בינינו, ועוד כהנא וכהנא.

סבתי הרופאה, שהייתה רופאה ואקדמאית הרבה שנים לפני שהאקדמיה פתחה את שעריה והכניסה את כל הבררה (כמוך לדוגמה, כמו נוסטלגיה לדוגמה, כמו דיברגנט לדוגמה), תיכף ומיד רצה אצה אל החנות של האיש ודרשה ממנו להסיר את תמונתה של אימי מעל חלון הראווה.

עם כזה סיפור, על כזאת אישה, שהיה לה כזה יופי, מה הפלא שעשורים אחדים לאחר מכן בנה בכורה נחשב לילד השני החתיך ביותר בבית-הספר שלו מהבנים? (כי הרי לבנות המין היפה לא נשווה, זה לא הוגן)

ואז גם לילד ממש היפה ביותר בבית-הספר מהבנים בכיתה י"ב?

ושכשהוא סיים י"ב, בספר המחזור, לצד עוד כמה מתכונותיו הבולטות, צויינה על-ידי תלמידי כיתתו עובדת היותו יפה תואר בצורה נדירה ומיוחדת?

ושכשהוא היה בכיתה י"א, במהלך משימה בשיעור חינוך, אחת הבנות כתבה לו "סקסי שכמותך"?

ושלכל אורך שנות חטיבת הביניים והתיכון הכינוי שלו בפי הבנות היה "מיסטר סקסי"?

פשטני משהו, אבל חשוב לזכור שהכינוי הומצא עבורי ב-2011 ובעודי בן 13, על-ידי ילדה בת כיתתי ובת גילי, אז לא יכולנו לצפות ליותר מידי תחכום, אבל העיקר שזה קלע למטרה.

צפה בקובץ המצורף 125018
צפה בקובץ המצורף 125019

תמונה שמצאתי באינטרנט של מישהו שדומה לי:

צפה בקובץ המצורף 125020

לאחר כל זה, ולאחר העובדה המוכחת, המבוססת היטב, המגובה בראיות, הידועה, המוכרת והמוסכמת על המראה הנאה מאוד שלי, כמובן שבאופן טבעי ומובן עולה השאלה והתהייה באשר לפשר השקר הבוטה והחוזר על עצמו מצידו של גולש בשם "דיברגנט חדש" שאני אדם מכוער?

וובכן, בתור התחלה, בואו נתחיל מעצם העובדה שמדובר באחד מן הגולשים הטיפשים ביותר בתפוז, וש-11 גולשים שונים מעידים על העובדה הידועה, המוכרת, המוסכמת, המוכחת ראייתית והמבוססת היטב שהוא מפגר:

צפה בקובץ המצורף 125021
צפה בקובץ המצורף 125022
צפה בקובץ המצורף 125023
__צילום מסך_11-5-2024_17746_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_153630_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_154722_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165339_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165437_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-5-2024_20629_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_18-7-2024_6430_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_5-10-2024_175833_www.tapuz.co.il.jpeg

אז כאילו, אתה יודע, בתור התחלה ורק בשביל הסיפתח, יש את זה.

שנית כל, כמוך, lemner40, מדובר באדם שמקנא בי קנאה קשה, עזה, שורפת, בוערת.

כמוך, הוא מקנא בי קנאה עזה וקשה על כספה של משפחתי, ואף מכחיש אותה מתוך כאבו ושריפתו:

__צילום מסך_17-3-2025_2111_www.tapuz.co.il.jpeg

כאמור בחלקה הקודם של תגובתי, ראיתי את תגובתו זאת וייעצתי לו עוד לפניך את אותו הדבר שייעצתי לך היום:

__צילום מסך_17-3-2025_21216_www.tapuz.co.il.jpeg

אך בניגוד אליך, הוא מקנא בי לא רק על כספה של משפחתי, בגלל שכמוך הוא עני, אלא הוא אף מוסיף ומקנא ביי גם בגלל המראה הנאה שלי, וזאת מכיוון שהוא עצמו, עובדתית-ראייתית, וכפי מה שהעיד על עצמו, מכוער פיצוצים, לאחר מה שנחשף וסיפר על עצמו שהוא שחור ואתיופי:

דיברגנט חדש

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 125024
צפה בקובץ המצורף 125025
צפה בקובץ המצורף 125026
צפה בקובץ המצורף 125027
צפה בקובץ המצורף 125028
צפה בקובץ המצורף 125029
צפה בקובץ המצורף 125030
צפה בקובץ המצורף 125031

כמוך, הוא מקנא בי קנאה עזה וקשה על כספה של משפחתי, ואף מכחיש אותה מתוך כאבו ושריפתו:

צפה בקובץ המצורף 125034

כאמור בחלקה הקודם של תגובתי, ראיתי את תגובתו זאת וייעצתי לו עוד לפניך את אותו הדבר שייעצתי לך היום:

צפה בקובץ המצורף 125035

אך בניגוד אליך, הוא מקנא בי לא רק על כספה של משפחתי, בגלל שכמוך הוא עני, אלא הוא אף מוסיף ומקנא ביי גם בגלל המראה הנאה שלי, וזאת מכיוון שהוא עצמו, עובדתית-ראייתית, וכפי מה שהעיד על עצמו, מכוער פיצוצים, לאחר מה שנחשף וסיפר על עצמו שהוא שחור ואתיופי:
מוגבי,
כפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותך |נחמה| אלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים |סיוע|
במיוחד, שאפילו, לא עברת את מבחן המראה |נחמה|
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

המוניטין שלך של מוגבל אינפנטיל מוצדק |נחמה|
תתמודד ...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 125024
צפה בקובץ המצורף 125025
צפה בקובץ המצורף 125026
צפה בקובץ המצורף 125027
צפה בקובץ המצורף 125028
צפה בקובץ המצורף 125029
צפה בקובץ המצורף 125030
צפה בקובץ המצורף 125031

צפה בקובץ המצורף 125034

צפה בקובץ המצורף 125035

__צילום מסך_17-3-2025_12853_www.tapuz.co.il.jpeg

וכמובן שהייתה גם את הפעם הזאת שבה הוא הוסיף להעיד על עצמו ולחשוף עצמו כמכוער פיצוצים כאשר התפוצץ עד השמיים מרוב כאב וקנאה והכחיש את המראה הנאה מאוד שלי (הגזמה כלפי מטה מתוך צניעות) כאשר דובר על-ידי פי 10 מארס על עובדת עצם היותי אשכנזי-רוסי חתיך מהמם בלונדיני ובהיר עיניים (עוד שים לב ללייק של סופרמן להודעתו, כאשר סופרמן מצידו העיד על עצמו כבעל גובה מתחת לממוצע וסובל מעודף משקל משמעותי):

__צילום מסך_17-3-2025_121533_www.tapuz.co.il.jpeg

ולכן כואב לו ושורף לו והוא מכחיש גם את זה, ומצרף תמונות שאמורות להוות ייצוגים שקריים שלי, למרות העובדה המוכחת שאני חתיך למות (עם כל הצניעות, כן?).

וזהו פשר העיניין, למקרה שתהית או מישהו אחר כלשהו תהה באשר לסתירה הבוטה בין העובדה המוכחת של המראה האמיתי שלי לבין השקר השקוף מאין כמוהו של דיברגנט בנוגע לאיך אני נראה כביכול.

וכעת, ורק בשביל להשלים את העניין, לאחר מה שאנחנו יודעים שדיברגנט הוא גם עני, גם שחור וגם אתיופי, נראה שיש בידינו את כל הנתונים הנדרשים כדי להשלים ולהציג אנו מצידנו תמונות ייצוגיות הולמות שלו (כאלו אמיתיות, שמייצגות את המראה האמיתי שלו במציאות, במקום מה שהוא ניסה לעשות לי, של להציג תמונה של מישהו שעובדתית איננו דומה לי במראהו החיצוני בדבר). שים לב lemner40 כיצד בתמונות אלו אני מצליח ללכוד הן את העוני הקשה של הדיברגנט והן את כיעורו החיצוני שכה מכאיב לו, עד לכדי חיפושים אחרי האדם החתיך ביותר בסביבה והמצאת שקרים על מראהו החיצוני:

fs67l8z9.png
1kkn2c4p.png
homeless-teenager.jpg

מצחיק איך שדיברגנט הוא עובדתית הבן-אדם הכי טיפש בסביבה אז הוא מחפש בנרות את הבן-אדם הכי חכם בסביבה עד שהוא מוצא אותו ואז הוא משקר עליו בבוטות שהוא מפגר ברמות כפי מה שעובדה שהוא, ואיך שהוא עובדתית הבן-אדם הכי מכוער בסביבה אז הוא מחפש בנרות את הבן-אדם הכי חתיך בסביבה עד שהוא מוצא אותו ואז הוא משקר עליו בבוטות שהוא מכוער פיצוצים כפי מה שעובדה שהוא...

אתה רואה את המוטיב החוזר שבהתנהגותו של דיברגנט, נכון lemner40, כפרה? :ROFLMAO:

אז רק תשים לב, תבין ותפנים שגם אתה קצת כזה, וזה אינו מראה טוב ;)
כל הערסיות בלוד צבועות
אתה מדבר על אמי? אמי לא ערסית. אמי היא אשת החברה הגבוהה, חברה של סלבריטאים ואנשי כנסת, אשתו של ספורטאי בינלאומי זוכה פרסים, בת של מולטי-מיליונר ועוד ועוד דברים שמפאת צניעותי הרבה (והמוכחת, ראה את החמשיר שכתבו עליי תלמידי הכיתה עבור ספר המחזור של סוף כיתה י"ב) השתיקה יפה להם.

עוד כאמור, בתור בלונדינית טבעית ובהירת עיניים, כמו בנה בכורה, אני, אמי אינה נזקקת לצבע בלונדיני לשיער, אבל תודה על הדאגה :)

אני רואה שאתה גם מתיימר לדבר באופן כללי על כל נשות לוד. אני לא יכול להעיד על כל נשות לוד, אבל בעקבות הריכוז הרוסי הגבוה בשכונתי, יש לי סיבה סבירה להאמין שהרוב הגדול של הבלונדיניות פה הן בלונדיניות טבעיות. כמו אמא לדוגמה :)
עוד הפתעה שמחכה לך
מכיוון שבעקבות הסטנדרטים הגבוהים שלי, אני לא הולך עם בנות שאינן מגולחות קומפלט, לא באמת יש לי דרך לדעת, אלא אם כן מדובר על בחורה שלא צובעת את השיער לבלונד לעיתים קרובות מספיק, או לא צובעת את הגבות יחד עם השיער, ועל כן, אני לא יודע.

מה שכן, אני מניח שאני יכול פשוט לזכור את עובדת הריכוז הרוסי הגבוה בשכונתי ולשער במידה גבוהה של סבירות שמדובר בבלונדיניות אמיתיות וטבעיות, ושגם עיניהן הבהירות אמיתיות לחלוטין.

כמו מה שלדוגמה השיער שלי עצמי אמיתי לחלוטין, כמו מה שצבע העיניים שלי עצמי אמיתי לחלוטין, אם כי אני מודה שטבעי, הגיוני ומובן לראות אנשים כה יפים, ולהטיל ספק.

3fyl2t9j3.png

lemner40, מותק, סיימנו פה? :cool:

800px-Barack_Obama_drops_the_mic.gif
giphy.gif

דיברגנט חדש

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 125036

וכמובן שהייתה גם את הפעם הזאת שבה הוא הוסיף להעיד על עצמו ולחשוף עצמו כמכוער פיצוצים כאשר התפוצץ עד השמיים מרוב כאב וקנאה והכחיש את המראה הנאה מאוד שלי (הגזמה כלפי מטה מתוך צניעות) כאשר דובר על-ידי פי 10 מארס על עובדת עצם היותי אשכנזי-רוסי חתיך מהמם בלונדיני ובהיר עיניים (עוד שים לב ללייק של סופרמן להודעתו, כאשר סופרמן מצידו העיד על עצמו כבעל גובה מתחת לממוצע וסובל מעודף משקל משמעותי):

צפה בקובץ המצורף 125037

ולכן כואב לו ושורף לו והוא מכחיש גם את זה, ומצרף תמונות שאמורות להוות ייצוגים שקריים שלי, למרות העובדה המוכחת שאני חתיך למות (עם כל הצניעות, כן?).

וזהו פשר העיניין, למקרה שתהית או מישהו אחר כלשהו תהה באשר לסתירה הבוטה בין העובדה המוכחת של המראה האמיתי שלי לבין השקר השקוף מאין כמוהו של דיברגנט בנוגע לאיך אני נראה כביכול.

וכעת, ורק בשביל להשלים את העניין, לאחר מה שאנחנו יודעים שדיברגנט הוא גם עני, גם שחור וגם אתיופי, נראה שיש בידינו את כל הנתונים הנדרשים כדי להשלים ולהציג אנו מצידנו תמונות ייצוגיות הולמות שלו (כאלו אמיתיות, שמייצגות את המראה האמיתי שלו במציאות, במקום מה שהוא ניסה לעשות לי, של להציג תמונה של מישהו שעובדתית איננו דומה לי במראהו החיצוני בדבר). שים לב lemner40 כיצד בתמונות אלו אני מצליח ללכוד הן את העוני הקשה של הדיברגנט והן את כיעורו החיצוני שכה מכאיב לו, עד לכדי חיפושים אחרי האדם החתיך ביותר בסביבה והמצאת שקרים על מראהו החיצוני:

צפה בקובץ המצורף 125038
צפה בקובץ המצורף 125039
צפה בקובץ המצורף 125044

מצחיק איך שדיברגנט הוא עובדתית הבן-אדם הכי טיפש בסביבה אז הוא מחפש בנרות את הבן-אדם הכי חכם בסביבה עד שהוא מוצא אותו ואז הוא משקר עליו בבוטות שהוא מפגר ברמות כפי מה שעובדה שהוא, ואיך שהוא עובדתית הבן-אדם הכי מכוער בסביבה אז הוא מחפש בנרות את הבן-אדם הכי חתיך בסביבה עד שהוא מוצא אותו ואז הוא משקר עליו בבוטות שהוא מכוער פיצוצים כפי מה שעובדה שהוא...

אתה רואה את המוטיב החוזר שבהתנהגותו של דיברגנט, נכון lemner40, כפרה? :ROFLMAO:

אז רק תשים לב, תבין ותפנים שגם אתה קצת כזה, וזה אינו מראה טוב ;)

אתה מדבר על אמי? אמי לא ערסית. אמי היא אשת החברה הגבוהה, חברה של סלבריטאים ואנשי כנסת, אשתו של ספורטאי בינלאומי זוכה פרסים, בת של מולטי-מיליונר ועוד ועוד דברים שמפאת צניעותי הרבה (והמוכחת, ראה את החמשיר שכתבו עליי תלמידי הכיתה עבור ספר המחזור של סוף כיתה י"ב) השתיקה יפה להם.

עוד כאמור, בתור בלונדינית טבעית ובהירת עיניים, כמו בנה בכורה, אני, אמי אינה נזקקת לצבע בלונדיני לשיער, אבל תודה על הדאגה :)

אני רואה שאתה גם מתיימר לדבר באופן כללי על כל נשות לוד. אני לא יכול להעיד על כל נשות לוד, אבל בעקבות הריכוז הרוסי הגבוה בשכונתי, יש לי סיבה סבירה להאמין שהרוב הגדול של הבלונדיניות פה הן בלונדיניות טבעיות. כמו אמא לדוגמה :)

מכיוון שבעקבות הסטנדרטים הגבוהים שלי, אני לא הולך עם בנות שאינן מגולחות קומפלט, לא באמת יש לי דרך לדעת, אלא אם כן מדובר על בחורה שלא צובעת את השיער לבלונד לעיתים קרובות מספיק, או לא צובעת את הגבות יחד עם השיער, ועל כן, אני לא יודע.

מה שכן, אני מניח שאני יכול פשוט לזכור את עובדת הריכוז הרוסי הגבוה בשכונתי ולשער במידה גבוהה של סבירות שמדובר בבלונדיניות אמיתיות וטבעיות, ושגם עיניהן הבהירות אמיתיות לחלוטין.

כמו מה שלדוגמה השיער שלי עצמי אמיתי לחלוטין, כמו מה שצבע העיניים שלי עצמי אמיתי לחלוטין, אם כי אני מודה שטבעי, הגיוני ומובן לראות אנשים כה יפים, ולהטיל ספק.

צפה בקובץ המצורף 125045

lemner40, מותק, סיימנו פה? :cool:

צפה בקובץ המצורף 125046
צפה בקובץ המצורף 125047
לא עברת את מבחן המראה |נחמה|
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

תתמודד ...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לא עברת את מבחן המראה |נחמה|
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

תתמודד ...
מה עשית עם ה-200 שקל שהבאתי לך? אני מקווה שקנית איתם אוכל, תרופת וטיפול, ולא בזבזת אותם על אלכוהול, סיגריות וסמים :)

לפני כמה שבועות התלבשתי וקפצתי שנייה למכולת של הרוסים שנמצאת בערך 100 מטר מהבית שלי בשביל לקנות כמה דברים. אחרי שסיימתי שם, התחלתי לחזור הביתה. | תפוז פורומים

לא עברת את מבחן המראה:

fs67l8z9.png

אם אתה רוצה אתה גם מוזמן להמשיך לשקר באשר לרמתי השכלית, המראה החיצוני שלי והמוניטין שלי. האמת כאמור כבר הוכחה בתגובות 16-18, ואתה רק מוכיח את המוניטין שלך כמוגבל שכלית ש-11 אנשים שונים העידו עליו ככזה, שאתה ממשיך לחזור שוב ושוב על תגובה שקרית שמלכתחילה לא הייתה אמינה במיוחד, גם לאחר שהופרכה עובדתית מתחילתה ועד סופה 😂

אני, כשאני מדבר אני מצידי על המוגבלות השכלית שלך, הכיעור שלך והמוניטין שלך, ומצרף תמונה המהווה ייצוג שלך, אני לא צריך לשקר, ולא צריך לצרף תמונה המהווה ייצוג שקרי. העובדות והראיות עומדות לצידי ומוכיחות כל מילה שלי, עוד, ושוב, כניתן לראות בתגובות 16-18 😂

דיברגנט חדש

Well-known member
מה עשית עם ה-200 שקל שהבאתי לך? אני מקווה שקנית איתם אוכל, תרופת וטיפול, ולא בזבזת אותם על אלכוהול, סיגריות וסמים :)

לפני כמה שבועות התלבשתי וקפצתי שנייה למכולת של הרוסים שנמצאת בערך 100 מטר מהבית שלי בשביל לקנות כמה דברים. אחרי שסיימתי שם, התחלתי לחזור הביתה. | תפוז פורומים

לא עברת את מבחן המראה:

צפה בקובץ המצורף 127146

אם אתה רוצה אתה גם מוזמן להמשיך לשקר באשר לרמתי השכלית, המראה החיצוני שלי והמוניטין שלי. האמת כאמור כבר הוכחה בתגובות 16-18, ואתה רק מוכיח את המוניטין שלך כמוגבל שכלית ש-11 אנשים שונים העידו עליו ככזה, שאתה ממשיך לחזור שוב ושוב על תגובה שקרית שמלכתחילה לא הייתה אמינה במיוחד, גם לאחר שהופרכה עובדתית מתחילתה ועד סופה 😂

אני, כשאני מדבר אני מצידי על המוגבלות השכלית שלך, הכיעור שלך והמוניטין שלך, ומצרף תמונה המהווה ייצוג שלך, אני לא צריך לשקר, ולא צריך לצרף תמונה המהווה ייצוג שקרי. העובדות והראיות עומדות לצידי ומוכיחות כל מילה שלי, עוד, ושוב, כניתן לראות בתגובות 16-18 😂
מוגבי,
כפי שאני כותב לך כל הזמן, לך כמוגבל שיכלית מותר לכתוב כל מה שאתה רוצה, אני מכיל אותך |נחמה| אלו הערכים שגדלתי עליהם, להכיל מוגבלים |סיוע|
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

תתמודד ...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מוגבי,
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

תתמודד ...
יש לך הרבה תחביבים בשביל לפצות על הריקנות הגדולה שבפנים אחרי הילדות העשוקה בתור ילד עני מרוד באתיופיה שהותירה אחריה טראומה קשה וקליפה ריקה מתוכן :devilish:

את מבחן המראה עברת?

fs67l8z9.png

דיברגנט חדש

Well-known member
יש לך הרבה תחביבים בשביל לפצות על הריקנות הגדולה שבפנים אחרי הילדות העשוקה בתור ילד עני מרוד באתיופיה שהותירה אחריה טראומה קשה וקליפה ריקה מתוכן :devilish:

את מבחן המראה עברת?

צפה בקובץ המצורף 127249

מוגבי,
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

תתמודד ...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מוגבי,
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

תתמודד ...
מעניין על מה המשטרה עצרה אותך. מעניין אם זאת אחת הסיבות, לצד חוסר הכשירות הבוטה שלך, לכך שפוטרת מן האוניברסיטה בה עבדת בבושת בפנים, וכעת אתה נאלץ לעבוד עבור חברה פרטית :devilish:

את מבחן המראה עברת?

fs67l8z9.png

דיברגנט חדש

Well-known member
מעניין על מה המשטרה עצרה אותך. מעניין אם זאת אחת הסיבות, לצד חוסר הכשירות הבוטה שלך, לכך שפוטרת מן האוניברסיטה בה עבדת בבושת בפנים, וכעת אתה נאלץ לעבוד עבור חברה פרטית :devilish:

את מבחן המראה עברת?

צפה בקובץ המצורף 127564

מוגבי,
זאב רווח.png

טמבל המשך.png

תתמודד ...

למעלה