אמר זה ש-11 אנשים שונים וללא הבדלים של מינים, דתות, גזעים ומחנות הפוליטיים העידו עליו כמוגבל:
צפה בקובץ המצורף 126450
להיות אחד מעשירי לוד, זאת לא בעיה. להיות אחד מעניי נתניה, זאת בעיה גדולה מאוד.
עלי יש רשימה של כמות דו-ספרתית של אנשים מדברים על גאונותי:
על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים
עליך, כמוצג פה למעלה, יש רשימה של 11 אנשים מעידים עליך כמפגר.
אם אני עלוב, מה זה אומר עליך?
רק אדם מוגבל בשכלו, ראשית כל 11 אנשים שונים מכל המינים, הדתות, הגזעים והמחנות הפוליטיים ושמכירים אותו שנים יעידו עליו כמוגבל בשכלו, ואז שנית כל, כאילו שכל זה לא מספיק, עוד יחשוב אחרי זה שהוא נמצא בעמדה לדבר על מוגבלים שכליים
כפי מה שמוכיחות התמונות של הדף מהמשימה בשיעור חינוך בכיתה י"א שבו אחת הבנות קראה לי "סקסי שכמותך", וכפי מה שמוכיחה התמונה של מה שכתבו עליי בספר המחזור של סוף כיתה י"ב, "יפה תואר", וכפי מה שמוכיחה התמונה שצירפתי של הדיבורים על הפיתוחים המדעים והטכנולוגיים שמאפשרים לאנשים גם במספר של 9 (שזה עדיין לא כזה גבוה) להרכיב משקפיים בעלי עדשות דקות יחסית, תמונות שמופיעות בתגובות שונות בשרשור זה מספר פעמים ואינני רואה סיבה לצרפן שוב, אני לא נראה כמו התמונה הזאת שאתה אוהב לצרף כייצוג שקרי וכוזב שלי, אלא אני יותר נראה ככה:
צפה בקובץ המצורף 126453
האובססיה שלך לשקר בנוגע למראה החיצוני שלי היא בגלל שאתה עצמך מכוער פיצוצים, כפי מה שהעדת על עצמך כשיצאת מארון הכיעור כאפריקני, שחור ואתיופי:
צפה בקובץ המצורף 126454
וכפי מה שהוספת וחשפת על עצמך כאשר התפוצצת מכאב וקנאה כאשר הכחשת את המראה הנאה מאוד שלי (הגזמה כלפי מטה מתוך צניעות) כאשר דובר על-ידי פי 10 מארס על עובדת עצם היותי אשכנזי-רוסי חתיך מהמם בלונדיני ובהיר עיניים בשעה שאתה עצמך אפריקני, אתיופי ושחור (עוד שים לב ללייק של סופרמן להודעתך, שהעיד על עצמו כבעל גובה מתחת לממוצע וסובל מעודף משקל משמעותי):
צפה בקובץ המצורף 126455
כל זה כאשר בזמן שהוכיח שאני עצמי בעל מראה נאה מאוד (הגזמה כלפי מטה), מה שמכאיב לך כאדם מכוער, ולכן אתה מעוניין לשקר שאני מכוער (כמוך) כדי שאתה תרגיש יותר טוב עם עצמך.
שום דבר פה לא חדש
לכן, כאמור, ולסיכום, אני בהחלט עברתי את מבחן המראה, זה אתה זה שמשקר בנוגע למראה שלי בגלל הכאב שלך מהשילוב שבין הכיעור שלך, ליופי שלי, שמעצבן אותך כאדם מכוער.
כל זה בניגוד אליי, שכשאני מדבר על המראה שלך, אני לא צריך לשקר, אתה מכוער בכנות, כפי מה שהעדת על עצמך.
ולסיכום, אתה?
אתה עברת את מבחן המראה?
צפה בקובץ המצורף 126457
אני לא מכיר אותו והוא לא מכיר אותי. סתם לא אהב תגובה אקראית שלי. 11 האנשים שהעידו עליך כמפגר מצד שני, כניתן לראות פה למעלה, מכירים אותך שנים
אין לי שום מוניטין שכזה. זה המוניטין שלך. זוכר?
אני מפנה אותך שוב ל-11 התמונות פה למעלה של 11 אנשים שמכירים אותך במשך שנים ושמעידים עליך ללא הבדלי מין, דת, גזע, גיל ומחנה פוליטי שאתה מפגר.
וכמובן, העדות של certified שאתה אינפנטיל:
צפה בקובץ המצורף 126458
זה שאתה נוטה למנגנון ההשלכה כבר אמרנו?