בעיות טכניות

xslf

New member
שאלה לגבי קישורים קיימים והמערכת החדשה

ברחבי האינטרנט יש המון קישורים לפורומים/הודעות בפורומים. כשהמערכת הישנה תרד- האם אתם מתכוונים לעשות re-direct לקישורים, או שעלי לצפות שכל הקישורים שנתתי לפורומים של תפוז ישברו?

faina s

New member
סימון הודעות שנקראו

אם אני קוראת הודעות זה מסמן לי את הנושא בכחול אבל אם אני יוצאת מהפורום וחוזרת [או מרעננת את הדף] זה ישר מחזיר את הנושא לצבע אפור ולא מראה שקראתי את ההודעה

faina s

New member
כנראה זה לא קורה כל הזמן

עכשיו זה כן משאיר את הסימן

FoolishlyFab1

New member
בעיה במערכת הפורומים החדשה

אני לא מצליחה לראות מה כתוב בפורומים אני רואה רק לבן אפילו את מה שאני כותבת עכשיו אני לא אראה מקווה שתתקנו את זה

theone24

New member
בעיה בהזנת שם משתמש...

במערכת הישנה, כאשר הייתי לוחץ על כניסה למערכת היה נפתח חלון עם שם משתמש וסיסמה,וכאשר הייתי לוחץ על המלבן הלבן בשם משתמש הייתה נפתחת לי רשימה של כל שמות המשתמש שעשיתי. במערכת החדשה אומנם נפתח החלון עם הזנת שם משתמש וכו" אבל כאשר לוחצים על המלבן הלבן שום רשימה לא מופיעה וצריך לרשום ידנית הכל כל התחברות. זה מעיק,ואני בטוח שהאפשרות הישנה גרמה לרבים לשכוח את הסיסמה שלהם בגלל שאוטומטית הייתה מופיעה הסיסמה הנכונה ברגע שבחרת שם משתמש מהרשימה. {למרות שקל לשחזר אותה] ובנוסף,למה צריך לשלוח את התמונה לחוד ואז את כל ההודעה? בעבר היה הרבה יותר פשוט ונוח. לטיפולכם.

זוהי פועולה שניתן להגדיר

דרך הדפדפן שלך, בהגדרות האינטרנט. לגבי שליחת התמונה, פעולה זו נועדה על מנת לאפשר בדיקת העלאת גודל בטרם העלאת הקובץ.

לא בדיוק בעיה, אבל בכל זאת.

כשנכנסים לפורומים מתוך קישורים ישנים זה עדיין מוביל למערכת הפורומים הישנה (וואו, מוזר לי לקרוא לה ישנה). לדוגמה- טאגליינס, הקישור לפורום הבלוגיה מעמוד הבלוגיה..

GILADOS

New member
דווקא יש ב'הוספת קובץ' קיימת אופציה להוסיף מהמחשב, מפליקס ומהאלבומים.

מאז שהחלפתם סופית למערכת החדשה התחילו הבעיות.

אני קורת בפורום ומידי פעם כשאני פותחת הודעה המחשב נתקע, הסמן החץ הופך לסימן שעון חול ולמעלה-למעלה בשורה הכחולה מופיע הכיתוב "(לא מגיב)" או "("not responding"), תלוי באיזה מחשב אני משתמשת. מעבר למחשב בבית, שהוא בעיצומים כרגע (משבר הדלק או האורז, הוא עוד לא החליט) יש לי גישה לכיתת מחשבים וזה קרה בשלושה מחשבים, למרות שזה היה ברור שאם זה קרה במחשב השני זה גם יקרה בשלישי. הדרך לצאת מזה היא לפתוח דף אינטרנט חדש, ובמחשב אחר גם את זה אי אפשר לעשות ריסט למחשב. ואין טעם כי זה קורה שוב אחרי כמה דקות. מאוד מאוד מרגיז, ואנ מתפלאת שעד עכשיו לא ראיתי אף גולש שנתקל באותה בעיה.

לירי78

New member
לא ניתן לחזור לפורום לאחר קריאה של הודעה

שמוצגת בחלון נפרד. חייבים לעלות בחזרה לראש ההודעה וללחוץ- חזרה לפורום. חבל.

למעלה