בעיות טכניות

שמי דנה

New member
אז הנה 3 צילומי מסכים ותוכלו להיווכח בזה.

אני מצרפת לכם 3 תמונות כדי שתשוו. צילמתי 3 מסכים. שתי התמונות הראשונות ממחישות את העובדה שגם שמגדילים מגודל פונט medium לפונט גדול יותר בדפדפן (ל largest) אז מערכת הפורומים החדשה לא נענית לשינוי שבוצע בדפדפן כך שהפונט נשאר קטן אף על פי שהוגדר בדפדפן לפונט הכי גדול largest. התמונה הראשונה שאציג היא תמונה במערכת הפורומים החדשה שבה הפונט מוצג כפי שהוא בברירת המחדל של הדפדפן (שזה medium). התמונה השניה שאציג היא תמונה במערכת הפורומים החדשה לאחר שהגדלתי בדפדפן את גודל הגופן מברירת המחדל (medium) ל LARGET. בתמונה רואים שאין שום הבדל בגודל הגופן ולמרות שהפונט בדפדפן הוגדל ל largest (הכי גדול) הרי ששום הבדל לא נצפה. התמונה השלישית שאציג היא תמונה במערכת הפורומים הישנה, לאחר שהגדלתי בדפדפן את גודל הגופן מברירת המחדל (medium) ל LARGET. בתמונה השלישית הזאת (לא זו שמצורפת להודעה זו) רואים שאכן מערכת הפורומים הישנה נענית לבקשת הדפדפן להציג את הפונט הכי מעובה וגדול. אצרף בזאת את התמונה הראשונה כאמור.

שמי דנה

New member
וכעת התמונה השניה

מצורפת בזאת התמונה השניה, לאחר שבדפדפן הגדלתי את הפונט להכי גדול (larget) ומערכת הפורומים החדשה לא מאפשרת לדפדפן להציג את פונט הטקסט מעובה וגדול, והתוצאה היא שפונט אותיות הטקסט נשאר דק ביותר וקטן ביותר מבלי שניתנת לגולש הזדמנות לעבות אותו ולהגדיל אותו באמצעות הדפדפן. מהתמונה הזאת (השניה) המצורפת לתגובה זו, רואים שאין שום הגדלה בפונט הטקסט במערכת הפורומים החדשה. יצויין שתמונה זו ממחישה זאת, וכעת אתם מודעים לבעיה ואני מקווה שתפעלו בזהירות בעיניים של הגולשים.

שמי דנה

New member
וכעת אצרף תמונה מהמערכת הישנה

אצרף כעת את התמונה השלישית (האחרונה) שהיא תמונה ממערכת הפורומים הישנה, ותוכלו לראות שהמערכת הישנה, בניגוד למערכת החדשה, דווקא נענית לבקשת הדפדפן להגדיל את פונט אותיות הטקסט. בתמונה זו (השלישית) צולם חלון פורום במערכת הישנה כשבדפדפן הגדלתי את הפונט ל largest וניתן לראות שאכן הטקסט גדול יותר והמערכת הישנה מגיבה להגדלה בדפדפן מ medium ל largest (בניגוד למערכת החדשה שלא מגיבה לשינוי הזה). כעת כשכבר המחשתי לכם עם התמונות, אתם תעשו משהו בעניין הזה ? אתם דואגים לעינייהם של הגולשים ? אכפת לכם ?

סוהיזו

New member
בעיה במסרים

כל מסר שאני שולח נשלח איזה 3 פעמים, ואז הבנאדם שמקבל את זה מתחרפן ומתעצבן עלי שאני שולח הודעה כמה פעמים..

some where

New member
בעיה בצ'אט (צילום מסך)

דרך העיצוב החדש הצ'ט לא עובד לי, הוא נכנס ונתקע במצב שאפשר לראות בצילום מסך אבל משום מה דרך העיצוב הישן הוא עובד כרגיל. מה יהיה?

Givonit

New member
הפורומים החדשים...

נחמד ש... יש את "האזור שלי בפורום"... - ממש נחמד שאפשר לעבור בין פורום לפורום... ולחפש את ההודעות שלי וכאלה... פחות נחמד... מיקום תיבת המסרים לא בולט לעין. כשיש מכתב חדש - המעטפית מהבהבת, אבל זה מאוד קטן ולא רשום "יש לך 2 הודעות חדשות" כמו קודם. השורות נראות מרווחות "מידי" איטיות....איטיות...איטיות...לוקח לפורומים השונים המון זמן להיטען, במיוחד אחרי ריפרוש או כתיבת תגובה או הודעה חדשה. מעיק לאללללה... כמו שהיה במבנה הקודם... זה בערך מה שיצא לי לראות בינתיים. יש מצב שהחיפוש עבר שיפורים?

Givonit

New member
ומה עם שאר ה"טענות"?

טוב לא ממש טענות... אבל בכל זאת??? אה... וכשיש קובץ מצורף - הוא מצויין בגדול מידי אה... וממש מעיק שה"שלח" נמצא בצד שמאל... SORRY...

coral chan

New member
בעיה בפתיחת תמונות

במערכת הקודמת, כאשר פתחו תמונה ולא סגרו את החלון, ופתחו עוד תמונה, היא הייתה נפתחת על אותו החלון. עכשיו, כשאני לא סוגרת את החלון, תמונות אחרות לא נפתחות לי על החלון הזה ולא בחלון חדש, אלא אני חייבת לסגור את החלון הפתוח ואז לפתוח תמונות אחרות.

coral chan

New member
לא,

כאשר יש לי חלון פתוח של תמונה, ואז אני לוחצת על פתיחת תמונה אחרת לגמרי שום דבר לא קורה. החלון לא משתנה לתמונה האחרת אבל גם לא נפתח חלון חדש. רק כאשר אני סוגרת את החלון של התמונה הקודמת, אפשר לפתוח תמונה אחרת. עכשיו זה ברור?

PoisonSnowFlake

New member
../images/Emo7.gif עזרה , בבקשה ?

אני דווקא אהבתי מההתחלה את העיצוב החדש, הוא נוח יותר, אז ח"ח על זה
אבל יש לי בעיה, כל פעם שאני נכנסת למערכת החדשה, זה מראה אותי מהכינוי הישן שלי - YoungAndInspiring, וכשאני מנסה להחליף משתמש, זה מראה לי כאילו הכל נורמלי והוא החליף כשלמעשה הוא לא החליף . עזרה :(

PoisonSnowFlake

New member
מקפיצה.

123456789
בתקווה שזה עוד קופץ, אני לא יכולה לכתוב הודעות מהמערכת החדשה ככה :(

Shiri from the block

Active member
מעריצי בריטני לעזרה! :) את הולכת לכלים- אפשרויות אינטרנט- ושם יהיה לך אפשרות לעשות מחיקת קוקיז (cookies)

למעלה