בעיות טכניות

noah000

New member
אנא, שקלו את הזזתם למקום בולט יותר...

קל מאוד לפספס את האייקון כשהוא במקום כ"כ גבוה וצדדי. במיקומו הישן, אי אפשר היה לפספס את האייקון (שהוא בסה"כ מאוד קטן) בכל פעם שמרפרשים או נכנסים לפורום, וזה יתרון.

מדהים מה שהולך פה...

לא רק שלוקח שעות לתפוזבל הזה לעלות, התפוזוועה הזה גם בולע הודעות!
נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אגב,

אם הזוועה הזו לא הייתה בולעת הודעה, היה אפשר לקרוא, שלוקח שעות לדף לעלות, גם בפורמט החדש (XP, FF), שבפורמט החדש, כשמקליקים על הודעה, כל הדף זז (600 * 800), ולפעמים גם הנושא של ההודעה עליה מקליקים זז, כך שאם רוצים לסגור את ההודעה, צריך להזיז את העכבר (היה צילום מסך שנעלם בהודעה שנבלעה). מזעזע, פשוט מזעזע... אחרי שבוע תעשו סטטיסטיקה כמה משתמשים בממשק הישן ותבינו לבד את הרמז!

ומשהו אחרון לגבי זמן הטעינה הארוך

ה - FF "נתקע" בזמן טעינת הדף. למה כפתורי ה"שלח" נמצאים בצד שמאל של הדף? אנחנו בישראל, לא בחו"ל...

נשמח אם תשתמש בשפה נעימה יותר

בעיית האיטיות עדיין נבדקת. לגבי בליעת ההודעות- דרך איזה מערכת שלחת אותן? החדשה או הישנה? את ההודעה הוספת דרך "תגובה רגילה" או "תגובה מהירה"?

בישנה, "הוספת תגובה בחלון נפרד"

אני מאוד אשמח לא להזדקק לכינויים האלו. :) מה לגבי הקפיצות למיניהן שכתבתי עליהן ומיקום הכפתורים?

suomi

New member
בעיית האיטיות

אין הרבה מה להוסיף. זאת הבעייה המרכזית שאתם צריכים לפתור כרגע והיה טוב אם הייתם מפנים את המשבאים לפתור אותה, ואחרי זה לעבור על העיצוב. אני מתגורר בפינלנד ובמקרה הטוב שהדף נטען לוקח לו בערך שלוש דקות. אם הדף לא נטען אז מבחינתי זה לא רלוונטי אפילו מה נמצא עליו. מקווה שתבינו. כי קצת קשה להעביר זמן תגובה בצילום מסך.

elians

New member
מה יש לבדוק בבעיית איטיות

למה עד שכולם כמעט בעלי מחשבים שניתן לגלוש במהירות ובסבירות, מעדיפים מנהלי האתרים (לא רק תפוז) אבל בעיקר תפוז.. להקשות יותר על המעבדים שלנו ולהוסיף עיצובים ואפליקציות לא שימושיות רק כדי שיראו את הפרסומות טוב יותר. מה הטעם לשדרג את המחשב, אם אנחנו מגיעים תמיד לרמה של פנטיום 1 עם 266 MHZ וWINDOWS 98 מהדורה ראשונה. ?

בעיה חוזרת ונשנית...

יש לי בבית ורסיה של Explorer 7 ואני כל הזמן נתקלת בבעיה עם הפורומים של תפוז. כאשר אני פותחת פורום אחד של תפוז הכל בסדר אבל כאשר אני מנסה להכנס לפורום אחר בתפוז (באותו מסך) הוא כותב לי הודעת שגיאה. רק כאשר אני פותחת מסך חדש לחלוטין ומנסה להכנס לאותו פורום זה מצליח. הבעיה הזו חוזרת ונשנית וזו בעיה רק עם תפוז שכן שאר האתרים עובדים בסדר גמור. גם לעשות refresh לא עוזר. בעבודה יש לי את ה Explorer 6 וכאן אני לא נתקלת בבעיה. מה עושים ?

הנה בבקשה ...

The webpage cannot be found HTTP 400 Most likely causes: There might be a typing error in the address. If you clicked on a link, it may be out of date. What you can try: Retype the address. Go back to the previous page. Go to and look for the information you want. More information This error (HTTP 400 Bad Request) means that Internet Explorer was able to connect to the web server, but the webpage could not be found because of a problem with the address. For more information about HTTP errors, see Help.

לא יודעת אם זה נחשב תקלה...

אני אישית ואני יודעת שגם עוד הרבה אנשים - שומרים פשוט כמה פורומים במועדפים באקספלורר. כשנכנסתי לפורום מהמועדפים שלי הגעתי למערכת הפורומים הישנה, ושמתי לב שהכתובות פשוט שונות אבל מתוך הרגל אני נכנסת דרך המועדפים.... ככה שאנשים ימשיכו להיכנס למועדפים ולא ירגישו בכלל את המערכת החדשה. אז או שיהיה קישור מעבר מהמערכת הישנה לחדשה או שזה יהיה מועבר איכשהו לחדשה, אחרת אנשים בחיים לא יתרגלו לזה ככה.

למה כל פעם שאני פותחת הודעה

היא טיפה קופצת למעלה וכשאני סוגרת היא קופצת שוב למקומה? זה רק אצלי? פיירפוקס..

למעלה