בעיות טכניות

../images/Emo4.gif עכשיו נתקלתי בכאלה

שקופצות לגמרי למעלה וצריך לגלגל אליהן, וכשסוגרים צריך לחפש אותן למטה. יש כאלה שנמתחות לצדדים. ובלי קשר, קשה מאד לראות איפה מתחיל שרשור חדש. למה למה למה.. למה לקלקל..

אגב, אם אני משאירה הודעה אחת

פתוחה ופותחת וסוגרת אחרות, זה בסדר. לא קופץ.

800X600

יש לי מסך קטן, אז אם אני מגדילה הפונט נורא קטן ואי אפשר לקרוא. אם אני מגדילה את הפונט ברזולוציה 1024X768 (ברזולוציה הזו לא קופץ ולא נמתח..), הכתב מודגש ולא נעים. יש פתרונות? תודה

הנה תמונה..

והאייקונים שנפתחים למטה לא עובדים, שלא לדבר על הסרבול.. מה שכן, ח"ח על "עדכון עולמך".

megahertz

New member
רוחב עמוד מינימלי על ספארי/מק?

בפורומים החדשים, כשאני מסתכל על פורום הדף "רוצה" שירחיבו אותו, בשביל להראות את כל התוכן. אבל מה, מימין לשירשורים עצמם, יש קטע לבן בלי שום תוכן. אם מרחיבים את העמוד זה בסדר, והקטע הלבן נעלם, אבל אז לא נכנסים שני דפים בעמוד אחד. אשמח להתייחסות בנושא.

megahertz

New member
הנהלת הפורומים, אפשר התייחסות?

עוד אתר שמקפח את משתמשי המקינטוש?

המערכת הזאת איטית מדי.. במידה והייתם

רוצים לעשות שינויים, האם לא היה אפשר שתשנו רק את ה"סקין" של המערכת. הבנתי שכל המערכת כתובת בעצם אחרת סיומת המערכת החדש היא ASPX כלומר גרסה מתקדמת יותר של ASP (?) ממש אבל ממש קשה לעבור בין נושא לנושא כי יש מן דיליי של פתיחת הודעות.. דיליי כפול מהמערכת הישנה. כל אחד ירגיש בהתאם למהירות המחשב שלו, אבל כל אחד בעצם יריגש איטיות מסויימת חלק ירגישו יותר חלק פחות. ואני באמת לא מבין, למה להחליף דבר טוב. אני לא רואה את המערכת הזאת טובה יותר, אלא אם כן תתחילו לבדוק את עיניין המהירות , כי היא הרבה הרבה יותר איטית מהקודמת ודבר זה עוד יכול להרחיק כמה גולשים. אפילו את ההודעה הזאת אני כותב רואים איטיות בכתיבה וכבדות במערכת. סתם מיותר לדעתי. אז שוב במידה ותצליחו לסדר את עיניין המהירות דבר שאני חושב שתצליחו לעשות, אז חצי נחמה, כרגע אם ככה זה ישאר קצב הגולשים בפורומים ירד ודי חבל למען האמת. אז טפלו בזה. לירן.

Crazy Midget

New member
שאלה..

כבר העלתם את המערכת החדשה? כי אני נכנס דרך המועדפים, ושם יש כתובות כאלה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/addmsg.asp?id=2000 הכניסה לפורומים החדשים עדיין כוללת tapuz2008 בכתובת? כי אם כן אני צריך לשנות את כל המועדפים ואין לי עצבים לזה.. מה עושים?

המועדפים עדיין מובילים למערכת הישנה

נכון לעכשיו, רק ברירת המחדל שונתה. בהמשך- כלל הפונקציות יובילו למערכת החדשה.

למעלה