בעיות טכניות

הפסקתי לקבל הודעות למייל על תגובות להודעותיי

מדי פעם מגיעה הודעה אקראית, אבל באיחור של כמה שעות ואפילו של יום שלם

Rincewind

New member
תקלה בהוספת תגובה מהירה

אני משתמש בפיירפוקס, לא יודע אם הבעיה קיימת גם באקספלורר. כשאני מכניס תגובה מהירה שיש בה רק נושא, ומקיש אנטר - במקום שההודעה תישלח כרגיל, העמוד פשוט מתחלף בעמוד פורום ריק מהודעות, וההודעה לא נשלחת. מציק מאוד.

Rincewind

New member
טוב, זו התקלה הכי מרגיזה בעולם

אפשר לקבל רק אישור שראיתם ואתם עובדים על זה? כבר איבדתי כמה תגובות ככה וזה מציק ביותר.

elotan

Member
לאיפה נעלמו הלוחות של הפורומים?

סמבפר פורומים (צילום למשל) היו לוחות של ציוד יד שניה. איך ניגשים לשם במערכת הפורומים החדשה?

tcu6

New member
מדוע בשעת צירוף קובץ למשל תמונה יש צורך

לשלוח פעמים את ההודעה. בפעם הראשונה שלח קובץ. לאחר כמה שניות שוב יש לשוח את ההודעה. במערכת הישנה העסק היה יותר נח. בלחיצה אחת שוגרה ההודעה + הקבצים.

Berliner Mauer

New member
חלון התמונות החדש מציק...

התמונה מוקטנת ויש לצידה רקע לבן, וצריך ללחוץ כדי להגדיל. (פיירפוקס) וגם המסרים לא בולטים בעליל, והגלישה איטית (מחו"ל)

מאד מעצבן שצריך ללחוץ

כדי להגדיל תמונה. ונעלמו לי האייקונים.. איפה האייקונים??? יש רק למטה.. מתחת לתיבת ההודעה. וזה נפתח כלפי מטה.

זה דווקא שינוי מאוד מבורך

אם מישהו מחליט להעלות תמונת ענק של 3000x4000 פיקסלים, אפשר לראות את התמונה בכללותה גם על מסך של 768x1024. רוצים בכל זאת לראות אותה בגדול? קליק אחד זה לא כזה סיפור מסובך.

תאום2

New member
הוספת קישורית `הפורומים שלי`

אולי ישנה, אך מעולם לא מצאתיה -> קישורית ל- `רשימת הפורומים שלי`.

האם יש לחצן המעביר מ"תגובה מהירה"

ל"תגובה רגילה" תוך שמירת התוכן שהוקלד כבר במהירה, כמו שהיה פעם? האם יש ופספסתי או שאין?

למעלה