במילה אחת?

m a z i ohayon

New member
תות-15...-תגובה....אז ככה:

קודם כל בקשר לנוסבאום אני כמוך, הכי אהבתי אותו הוא היחיד שבאמ הצחיק אותי שם. בקשר לזה שישראל אוהבת הומור נמוך - אולי זה נכון אבל אני לא חושבת שזה קשור לעובדה שהדר זכתה מקום 3. אני דווקא אהבתי רבים מהאקדמיה עם ההומור הציני שקרעו אותי - אל יוסי וטירן היו הטובים ביותר מהארבעה שעלו לגמר. הדר לא הצחיקה אותי בכלל היא פשוט לא מפסיקה לשחזר את עצמה! אז הנה עובדה - אני לא סובלת את צחי- אבל מאוד אוהבת את יוסי וטירן. נוסבאום הוא מס' 1 אצלי ברשימה אבל אני לא סובלת את הדר. לא חייב להיות קשר בין הדברים!

תות15

New member
זה קשור..

כי גם לצחי וגם להדר יש סגנון של הומור נמוך.. פשוט לצחי היו עוד כמה נתונים בדרך- אבל בכל זאת- בכל מקום אחר הם היו עפים ראשונים כי הומור נמוך זה
, וחבל שזה מה שישראל אוהבת

Ronush14

New member
לדעתי מי שבכלל היה צריך

לנצח זה נוסבאום
ורק הוא! אבל מכל מי שעלה לגמר יוסי וטירן היו צריכים לנצח... לדעתי צחי היה צריך לעוף בשבועות הראשונים
ואמרתי את זה המון... ואני אגיד שוב.. נוסבאום יצא כ"כ מלך מהתוכנית הזאת! רואים עד כמה מעריכים אותו שם ונותנים לו להופיע בפרק שלם בביפ, ובעוד קטעים בגמר! בלי העליה לגמר הוא יצא המנצח!

m a z i ohayon

New member
רוני כל מה שאמרת בהודעה הזאת הוא:

כל כך נכון ! ברור שנוסבאום
יצא מנצח והוא מלך...וראו את זה כמו שאמרת בתוכניות והקטעים שהוא קיבל ובזה שב 3 דקות שהוא קיבל לראיין את המשפחות הוא היה יותר מצחיק מכל המתמודדים בגמר!

m a z i ohayon

New member
וחחח איך כל שרשור אנחנו מכניסים

את נוסבאום
...! חחח....אין אין כל דבר שאני כותבת מתקשר לי לבנאדם המושלם הזההההההה

m a z i ohayon

New member
יווווווו איזה מאמי הבנאדם הזההההההה

דיייייייי לא רוצההההההה איך מישהו יכול להיות כל כך מושלם?!?!?!?

טוב, אני קצת מנסה לחשוב פחות על

הבנאדם המושלם הזה ונראה לי שהצלחתי טיפ טיפה, אבל ממש טיפ טיפונת! נקווה שנצליח עוד! בכל מקרה תאחלי לי בהצלחה כי אני מתייחסת ברצינות לתהליך הגמילה שלי מהאקדמיה ומאבי נוסבאום ויוסי וטירן!!!

m a z i ohayon

New member
אני לא רוצה להפסיק!!! כנסיייי

החלטתי שאני אוהבת את אבי נוסבאום מעריצה אותו מעריכה אותו - איך שבא לך לקרוא לזה, ואני יעקוב אחרי הפעילות שלו בתחום הקומי, ובאינטרנט.....למה לא?...

גם אני לא רוצה להפסיק! ממש לא!

פשוט חשבתי עליו יותר מידיי! אז עכשיו אני לפחות יכולה לאזן קצת בין החיים לבין אבי נוסבאום מהאקדמיה אבל אני עדיין ממשיכה לאהוב אותו!!!

NimaZ

New member
בעעע!!!

כל הכבוד! אני רואה שיפור... אצלי זה לא עובר....... לא בקרוב לפחות... אני מאוהבת ביוסי וטירן
... יש לי תמונות שלהם במחשב, הרקע שלי הוא תמונה שלהם, והחתימות שלהן זוכות למבטי הערצה ולנשיקות כל יום...
... בעעע!!!

m a z i ohayon

New member
אממ....אצלי יש שיפורון קטנטנון

אבל אין לי כוונה להפסיק לאהוב את נוסבאום המושלם שלי

אל תחשבי שזה היה לי כל כך קל! זה

דורש הרבה עבטדה קשה, וגם ככה אני עדיין חושבת עליו יותר מ- 30 דקות בשעה!

למעלה