במילה אחת?

sagykadar1

New member
מזעזע... קטע מזעזע של צחי...

לא מגיע לו לזכות... יוסי וטירן בלשיק...

shironet3

New member
איזה מאכזב!!!

בשביל זה הייתה כללל העונה?!?!?!?! בשביל שהערס הלא מצחיק בכלל יזכה????! מה הוא יעשה עכשיו עם תוכנית משלו?! בקטע אחד הוא לא מצליח להצחיק אותי.. שלא לדבר על ההתנהגות שלו בלופט... (וכלפי הגר בשבוע האחרון!) האמת, נוסבאום היה הכי טוב שם, גם הפעם, הקטע בכנסת נורא הצחיק אותי... לא. לא. לא. זה הרס לי את הסופשבוע....
שיר

במילה אחת:

יששש!!!!!!!!!!!!! ועוד כמה מילים-צחי הכי הכי הכי הכי ההכי הכי הכי הכי הכי הכי מצחיק-עובדה!!!!!!!!!

Shablula 88

New member
נראה לי שאת היחידה פה!! עד עכשיו

כולם הביעו צער ואכזבה!!!!

מה אכפת לי..?

ממתי אני חייבת לחשוב מה שאתם חושבים..? צחי שולט והוא הכי מצחיק וגם כל החברות שלי אוהבות אותו וגם אני! מאוד! אז לא בדיוק מעניין אותי אם אני היחידיה... והעובדה שדיברתי עלייה-עובדה שהוא זכה!! בלי האסאמאסים איך היו זוכים..? מה הקשר שיטה דפוקה..??

Shablula 88

New member
לא אמרתי שאת חייבת לחשוב ככה!!!

סתם אמרתי נתון שהיה קיים באותו רגע בפורום!! כי עד עכשיו כולם רשמו שהם לא שמחים עם הזכיה, ואת הראשונה שבאת וכתבת שאת שמחה עם הזכיה. אחלה סבבה שיהיה לך בכיף. אני סתם ציינתי נתון.

כן אבל אני אומרת את דעתי אסור לי?

ואני יודעת שתגידי לא אמרתי שאסור לך...אבל עדיין סתם עכשיו כתבו לי דברים כי אני אוהבת אותו.אתם לא אוהבים אותו שיהיה לכם בכיף אני כן!!!!

Shablula 88

New member
שיהיה.....

לא מתכוונת להתווכח על משהו שכבר הסברתי את עצמי....

אוש7יתי

New member
הילי../images/Emo70.gifהילי../images/Emo70.gifהילי../images/Emo70.gifהילי../images/Emo70.gifהילי../images/Emo70.gif

כל הכבוד לך!!!!!!!!! את צודקת! אפילו אם אנחנו היחידות בכל הפורום אנחנו צודקות

אושרית! אושרית! אושרית!

אני יודעת שאני צודקת!! חחח...סתם...נכון...צחי שולט!!!! פשוט שולט..ואפילו אם אנחנו היחידות שחושבות ככה..זה באמת לא אכפת לי..אני לא שולחן! יש לי דעות! סתם..סורי שלקחתי את המשפט..חחח...אושריתי לאב יו..

מה אכפת לי..?

ממתי אני חייבת לחשוב מה שאתם חושבים..? צחי שולט והוא הכי מצחיק וגם כל החברות שלי אוהבות אותו וגם אני! מאוד! אז לא בדיוק מעניין אותי אם אני היחידיה... והעובדה שדיברתי עלייה-עובדה שהוא זכה!! בלי האסאמאסים איך היו זוכים..? מה הקשר שיטה דפוקה..??

איזו עובדה?

הזכייה שלו לא מאמתת שום דבר חוץ מהעובדה ששיטת הSMSים דפוקה לחלוטין.

בדיוק.

ההופעה של יוסי ווטירן היתה הכי טובה. בהחלט כל שיטת הSMSים דפוקה. זה פשוט למי יש יותר חברים, למי יש יותר כסף להוציא על SMS. זה הכל

boolbool boy

New member
אני אומר לכם...

אחרי זה, לא ניראה את צחי עוד פעם אחת (חוץ מהתוכנית החד פעמית הזאת שהוא קיבל), יש עוד מלא אנשים שחושבים שהוא גרוע. היו אנשים, שהיו תותחים, שעפו על ההתחלה, יאיר אורבך, אבי נוסבאום, שראל פיטרמן, להם היה מגיע לעלות לגמר, ויוסי וטירן, דופה והדר, איך צחי לא עף על הפרק השלישי?! כולם היו כאלה טובים, וצחי אם התנועות המפגרות שלו, כזה תת רמה! מיוסי וטירן ומכל השאר אנחנו נשמע בהמשך, הם עוד יופיעו במעדוני סטנדאפ, ויעדו את מה שאהוב עליהם...

../images/Emo45.gif

בשיא הרצינות אם אורבך היה נשאאר ולא היה עף בגלל טמטום מוחלט ומשחק מכור [איייייכ] הוא היה לוקח את הכול!!!

BabyGirl 17

New member
זהו..

מי שטוב באמת יצליח גם ככה! התוכנית היא רק במה לקידום שלהם אבל הם יצליחו

למעלה