במילה אחת?

gilmorefreak

New member
מסכימה!!!

אז אם כבר היא הייתה צריכה לזכות!!! יוסי וטירן..האמת ציפיתי מהם לקצת יותר..היה קצת מצחיק..ועם כל הכבוד לצחי.שגם אני בהתחלה ממש אהבתי..והוא גם מאוד הצחיק אותי...ההופעה היום הייתה שפל מדרגה..גם לפני שבוע לא היה משהו... אבל לא נורא..כמו שרבים אחרים כתבו לפני..מי שמגיע לו ומי שמצחיק באמת עוד יצליח...אני אומרת שהכשרונות מהתוכנית הולכים להיות.. הדר יוסי- לא בטוחה לגבי טירן... אורבך נ ו ס ב א ו ם ! ושראל פיטרמן..כולה שתי תוכניות ואין בנאדם שלא זוכר אותו!! ואת המשפט שלו- "מנחה שטוחה סיפרה בדיחה" ....

AmiTutiT14

New member
יש פה משהו שאתם כנראה לא מבינים../images/Emo41.gif

לא שופטים קומיקאי, או לפחות מתמודד מהאקדמיה, רק על פי קטע אחד, ובייחוד לא על פי הקטע של הגמר. שופטים לפי ממוצע של כל תקופת ההתמודדות. בסדר, אז היו לו קצת קטעים צולעים לפעמים. אבל כמו שהיו לו קטעים צולעים, היו לו גם קטעים נהדרים, ואפילו בכמות גדולה מזו של הצולעים. אתם יודעים, מי שצופה בביפ בריאליטי, שצחי הוא באמת מיוחד. הוא לא היה כזה שצריך להתאמץ עם שתי בובות כדי להצחיק. הוא פשוט קם בבוקר והמילה הראשונה שהוא פולט כבר מצחיקה. זה סוד ההצלחה של צחי. וזאת הסיבה שהוא ניצח, כי קומיקאי זה לא רק לפי הבדיחות הכתובות, הרי כל אחד יכול ללמוד בעל פה בדיחות ופתאום להיות קומיקאי. הוא ממש קומיקאי אמיתי- הוא מצחיק באמת, גם בחיים האמיתיים!

רואים אותו וצוחקים? יודעת למה?

כי הוא מכוער בצורה מזוויעה . איכ. שעד כדי כך כיעור יכול לשעשע. אבל מיצינו. כל ההופעות של צחי היו מבבוססות על אותו הקטע "אני מעמישב. אני ערס. אני עני. שיו, אני עף מהרוח"..!! זה לא קומיקאי. קומיקאי צריך לגוון בקטעים שלו, שבחיים לא יהיה משעמם. כמו יוסי וטירן ודופה. אי אפשר לדעת מה הדבר הבא שהם הולכים לעשות. כל הזמן מגוונים.!

AmiTutiT14

New member
אוקי. לצחי יש את עמישב, ולהדר יש כל

הזמן קטעים על בית שאן. אז מה גרם לך לאהוב אותה יותר

זה לא על פי קטע אחד, בכלל לא..

הרמה של יוסי וטירן היתה אותה רמה לאורך כל התוכנית, בכל דבר שהם עשו - מהשירים שהם כתבו ועד לקטעים. וזו היתה רמה גבוהה מאוד בעיני. הקטעים של צחי - בהתחלה צחקתי, אחר כך כבר ממש לא. בפרקים של החודש האחרון הוא לא הצחיק אותי בכלל (חוץ מבמסעדה קצת) וגם לא בביפ. יוסי וטירן דווקא כן.. והם כן כותבים לעצמם את הקטעים, בניגוד לצחי.

XplowBoy

New member
על מה אתה מדבר?

תראה יש למעלה סקר שרשום כמה מאיתנו צופים בערוץ הצחוק ויש שם גם אופציה שאין לי ערוץ הצחוק... אז חוץ מאחד לכולם כאן יש ערוץ הצחוק(ואני לא מדבר על זה שאתה רושם את זה בפורום של ערוץ הצחוק...) אנחנו ראינו אותו בראלטי! הוא לא כל כך גרוע! אבל הוא גם לא כל כך טוב! יוסי וטירן היו הרבה יותר מצחיקים! יוסי עם הגיטרה, טירן עם הבובה של הצבי ושנייהם יחד התורכים! צחי חוץ מהקטע שלו במסעדה הוא היה על הפנים בראלטי!

m a z i ohayon

New member
כנראה יש משהו שאת/ה לא מבין/ה

אני יכתוב את זה בלשון זכר כי אני לא יודעת אם את/ה בן או בת כנראה שאתה לא מבין משהו, נכון בוחרים קומקיאי על פי הטווח הארוך. ובדיוק בגלל זה יוסי וטירן היו צריכים לזכות. מה בעצם צחי עושה? קצת תנועות עם היידים ומילות "חוכמה" שמוכיחות את היותו מעמישב?? זה נקרא להיות קומקיאי? אם ככה כל ערס שני ברחוב יכול להיות הקומקיאי הבא של מדינת ישראל. יוסי וטירן היו טובים יותר לאורך כל העונה. הם מגוונים. אם זה בכתיבה לעצמם את רוב/ כל החומר מה שצחי לא לא עושה....אם זה מערכונים מצחיקים ומגוונים, אם זה דמויות התורכים, אם זה שירים מוסיקה , אם זה היה טירן עם צביקה שקרע אותנו כל פרק מחדש ודברים נוספים....אז אם לדעתך להיות קומיקאי זה לבוא לקום בבוקר לעשות תנועות ידיים ולדבר שטויות...אז באמת אין לי מה להגיד לך...אבל ההפך! הגיוון והיכולות הרבות - זה מה שעושה קומיקאי מוצלח! מה בדיוק צחי יעשה בתוכנית שלו אה? הרבה תנועות ידיים?? אין לו מה שצריך...נכון, הוא מצחיק, נכון הוא יכול להיות קומקיאי, אבל התואר "הקומיקאי של המדינה" או הכי מצחיק מבין חברי האקדמיה ממש אבל ממש לא ראוי. היו לי מתחרים שאהבתי את יותר מארבעת הפיינליסטים. כמובן, בראש הרשימה אבי נוסבאום. אבל זה דיון לשרשור אחר. מבין ארבעת הפיינליסטים יוסי וטירן היו צריכים לזכות. אם מודדים על פי התוכנית הזו בלבד או לאורך כל הדרך, התוצאה עדיין אותו הדבר. יוסי וטירן היו צריכים לנצח

AmiTutiT14

New member
אז כמו שאתה עומד על זה שיוסי וטירן

היו צריכים לזכות, אני עומדת על זה שאני חושבת שלא שופטים קומיקאי רק לפי איזה כמה קטעים צולעים, כי אם היו לו גם טובים, זה אומר שהוא מסוגל לטוב יותר. אגב- אני בת. אני לא חושבת שהגענו למצב שבו בן קורא לעצמו עמיתותית
חפיף

m a z i ohayon

New member
גם אני בת! ותגובה להודעה שלך אמיתו

נכון. לא שופטים קומיקאי רק לפי כמה קטעים צולעים. אבל הבעיה עם צחי שהיו לא בעיקר צולעים. אולי היו לו 2-3 קטעים טובים, שאת רובם כתב נוסבאום וקצת גם יוסי. (אם אינני טועה). נכון צחי מצחיק, אבל לא ברמה כזו שהוא יכול לזכות בתחרות. אז אולי לא שופטים קומיקאי רק לפי קטעים צולעים, אבל גם אי אפשא לשפוט רק לפי הקטעים הטובים. צריכים להסתכל על יכולת הביצוע הכוללת. ומה לעשות יכולת הביצוע של צחי אולי נחמדה, רבמה של גיחוך, אבל אל ברמה כזו שתוכל להציק באופן קבוע, ובטח שלא בתוכנית טלוויזיה. נגיד ויוסי וטירן היו זוכים, והיו נותנים לצחי קטע קטן בתוכנית- אז זה היה הוגן. אבל לצחי אין פשוט רמה ויכולת להרים לבדו תוכנית טלוויזיה. מה לעשות, הוא לא כזה מצחיק...! אז נכון כל זה, זה לדעתי בלבד, אבל כמו שאמרתי לך במהלך ההודעה - שופטים לפי יכולת כללית, לא רק קטעים טובים ולא רק קטעים צולעים - אז מה לעשות, שרוב הפעמים צחי לא היה משהו, הוא התחיל מצחיק, רענן, אך ככל שהתקדמו התוכניות ההומור והרעננות שלו הלכו ופחתו. אולי זה כי ההומור שלו משוחזר והתרגלנו? אולי. אולי זה בגלל שהבדיחות הלכו והדרדרו? או אולי תנועות היידים המאוסות? אולי. ולסיכום-שוב שופטים לפי היכולת לאורך כל הדרך. ולפי שפיטתו לאורך כל הדרך, לא הגיע לו לזכות. פשוט מאוד.

m a z i ohayon

New member
סורי על השגיאות כתבתי מהר אז יש כמה

היו לא=היו לו אפשא=אפשר רבמה=ברמה אבל אל=אבל לא להציק=להצחיק

AmiTutiT14

New member
סורי../images/Emo9.gif את צודקת.

אבל בכל מקרה מלא אנשים בחרו בצחי. אני אישית לא בחרתי בו, בחרתי בדוּפה, אבל כנראה שיש לו איזה קסם אישי מיוחד מאד. אותי הקטעים שלו (אבל *רק* הקטעים שלו) הפסיקו להצחיק אותי מזמן. אבל איכשהו, לא רציתי שהוא ילך, כי אז היתה נוצרת ריקנות מסויימת בתחרות. זה משהו שאני לא יכולה להסביר...

m a z i ohayon

New member
שמחה שהשתכנעת.....ותגובה.....

נכון, את צודקת - יש לו קסם אישי מיוחד, יש לו איזשהו קליק עם הקהל, עכשיו אני לא יודעת אם הקליק הזה נבע מהאישיות הקלילה והמצחיקה שלו או אולי זה דווק ההומור הפשוט שהתחבר עם הרבה....גם אני לא רציתי שהוא ילך!! ההפך אני רציתי שהוא ייקח מקום שני! אני באמת חושבת שהוא מצחיק וחמוד וצריך להמשיך בתור קומיקאי והגיע לו מגיע שני- לא מקום ראשון...! הוא לא היה מספיק טוב....יוסי וטירן היו מוכשרים הרבה יותר לפי דעתי האישית והם לדעי אלה שהיו צריכים לקחת את המקום בגמר. <כל זה כמובן ללא מתמודדים שעזבו את האקדמיה שלדעתי היו מוכשרים, באי נוסבאום כמובן, מיכל שניר שהייתה מעל הממוצע, אורבך, ואבי לוי שלדעתי יש לו הרבה כישרון אבל לא היה לו צ'אנס למצות אותו עד הסוף>.

humm

New member
../images/Emo45.gifAmiTutiT14-מסכים לכל מילה../images/Emo45.gif

yaelrs

New member
הדבר הראשון שעבר לי בראש....

שצחי זכה היה...אוף.... בכלל אבי נוסבאום היה צריך לזכות אבל השלמתי עם זה... אז יוסי וטירן היו צריכים לזכות אבל כמובן...הערס הלא מצחיק ניצח...

ובכן -

במיוחד בשביל זה הומצא 'פורום נוסבאום'. כי כולנו בטוחים, לא רק "חושבים", שהוא זה שהיה צריך לזכות בכל הקופה. את מוזמנת.

XplowBoy

New member
את לא היחידה שעבר לך "אוף" בראש!!!

ההופעות האחרונות שלו ממש גרועותת אני לא יודע איך הוא שורד?? הוא זה יותר מפסיד מאיך טלי שורדת!

למעלה