במילה אחת?

spin היחיד

New member
למרות שאתם כותבים הרבה

אתם לא יודעים הרבה... צחי נהנה כל כך והוא מצא הרבה חברים על שהוא מזמין את כל המתמודדים מהאקדמיה לעשות קטעים בתוכנית שלו אז לא תראו את הסוף של אף אחד...

humm

New member
../images/Emo9.gif אני בכלל לא מאוכזב

ממש אהבתי את הסיפור של צחי שמבנאדם שגר באיזה חור בארף, שלא חיי טוב כמו שאר המתמודדים הפך לכוכב במהירות שלפני חודשיים היה אנונימי ומסכן ופתאום מצא את עצמו טס לקפריסין, גר בדירה מפוארת, אוכל סושי וקונה בארנה
חוצמזה שצחי מוכשר, ובנאדם טוב.. שימו לב לכל למירמורים והקללות של טירן נגד צחי ואיך צחי לא הגיב והיה בסדר עם כולם.. הייתי מעדיף שמוכשרים ממנו ינצחו אבל בתכלס אני ממש לא מאוכזב אפילו שמח..

humm

New member
ולא נראה לי צחי נחשב לערס

אני היחיד שחושב שבשכונה שלו הוא היה פיצי ומסכן??

gilmorefreak

New member
באיזשהו מקום אתה צודק!

קודם כל אני ממש ממש ממש ממש שונאת ערסים..תאמינו לי..וגם בהתחלה ישר פסלתי את צחי רק בגלל שהוא נראה כמו ערס..אבל הוא היה פשוט מקסים!! היה אפשר בקלות להתחבר אליו ולהקשר..ולהזדהות... וכן אז הוא לא גאון הדור..וכן הוא גם מדבר עם הידיים(כאילו שאתם לא!) בהגזמה...אבל הוא מקסים פשוט! חוצמזה מאיפה הגעתם למסקנה שכלום הוא לא כתב בעצמו??? אני מצטערת לפי הצפייה בריאלטי הבנתי שרק לתוכנית אחת ביקשו מאבי וטירן לכתוב לצחי קטע וזה היה אחרי שצחי זכה שבועיים ברציפות..וזה שהם יכתבו לו רק הלחיץ אותו! הוא העדיף לחבר לבד עם צוות התוכנית..אז בבקשה!!! בתקופה האחרונה רמת הקטעים שלו ירדה..אבל תחשבו על זה..זה קשה כל שבוע, שבועיים לבוא עם קטע מפוצץ..כל השבוע לנסות להרשים את הקהל בבית ולבדר אותם..ועדיין לחיות בשלום עם חברי האקדמיה..בעיקר בנות האקדמיה.. להתמודד עם טירן שבאיזשהו מקום צריך לקחת את החברות שלו בערבון מוגבל..כי הוא הציק לצחי הרבה..ושצחי התלהב וקלט פתאום תמונה שלו בעיתון ושהוא מתפרסם הם כולם ישר קפצו מקנאה והרסו לו את המצב רוח!! אחרי כל זה הוא מצליח עדיין להצחיק אולי פחות..כי כל תשומת הלב הלכה אליו וזה מלחיץ..ועדיין!!! אני לא אוהבת את טירן הוא מעצבן אותי..ואני לא חושבת שיוסי וטירן הם כ א ל ה מגוונים..הם בסדר... ויש איזשהו קטע של קומיקאים לעבוד תמיד שאותו סיגנון..אז עזבו אותו כבר..תנועת הידיים והשפיץ זה משהו ייחודי לו ומאפיין אותו כקומיקאי וובנאדם..ונראה לי שקצת נסחפתם כולכם בכעס שלכם... אני חושבת שלצחי- מכל מי שנשאר בגמר..הגיע התואר...אחרי שהשלמתי עם העובדה שלהדר אין סיכוי! התורכים כבר לא כל כך מצחיקים אותי..מיציתי את הקטע..וזהו! תגובות???

m a z i ohayon

New member
על מה את מדברת?? כן, לי יש תגובה!

קודם כל בקשר לזה שבריאלטי אמרת שהראו רק את אבי וטירן(וזה היה יוסי אבל שיהיה) כותבים לו פעם אחת זה כי זאת הייתה הפעם שלא הלך להם כשהם ניסו לשלב את החומר שלהם עם צחי - אבל הרבה מאוד חלקים מההופעות של צחי נכתבו ע"י נוסבאום - וראו את זה לפי רמת החומר. בקשר ליוסי אני לא יודעת. אמרת שצחי מעדיף לכתוב לבד עם צוות התוכנית - אז תני לתקן אותך - צחי מעדיף כותבי התוכנית יכתבו לו כי הוא לא כותב לעצמו את החומר!! תביני....! בקשר לזה שיוסי וטירן לא מגוונים?? הם הכי מגוונים בכל התוכנית הזאת! לא מגוונים??? התורכים, השירים, המוסיקה, הבובות, המערכונים, הסטנד-אפ הרגיל, ועוד הרבה מאוד דברים!!! זה לא מגוון?? אולי את צריכה לחפש את ההגדרה של מגוון במילה- צמד מגוון פירושו צמד שעושה כל מיני דברים שונים, שלא נשאר עם אותו הקטע (כמו צחי והתנועות)...! יש להם כל כך הרבה דברים שונים!! אמרת שתנועות היידים והשפיץ מאפיינים אותו כבן אדם?? קודם כל אם כבר אז מאפיינים אותו כקומיקאי, אבל לפי דעתי הוא פשוט ראה שזה עובד והמשיך והמשיך עם זה, אין לי בעיה עם משהו מסויים שמאפיין קומיקאי, אבל המאפיין הזה צריך לבוא בנוסף ליכולת על הבמה, זה צריך להיות סימן היכר - ולא הדבר היחיד שאתה עושה על הבמה, ולא בהגזמה שכזו, שזה כבר יצא לכולם מכל החורים! מצטערת עם ההודעה נשמעת עם עצבים,זאת לא הכוונה- סה"כ דעתי.

humm

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

פרפר15

New member
בכמה מילים (אממממ הרבה)

יוסי בטירן היום מצחיקים שחבל על הזמן !!!!!!!!!!!!!!!! צחי היה די מצחיק אבל לא משהו הדר חוזרת על הדיחות כל הזמן אין לי חתן אין לי חתן בלה בלה בלה דופה היו בסדר מקום רביעי היה מגיע להם נוסבאום היה מצחיקקקקקקקקקקקקקק הוא היה צריך ליזכות הכל היה מכור כי הקטע של נוסבאום לפני שבועיים היה פי שתיים מהקטע של הדר הקלטתי ואני כל הזמן צוחקת מחדש

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif בדיוק !!!

צחי גרוע !!! ומה הוא בכלל עושה מערכון? הרי הוא בקטעים של רק סטנד אפ! הוא סתם!!! פשוט סתם !!! הוא לא היה צריך לזכות! הוא זכה רק בגלל שיש לו מלאאאאאאא חברים ערסים שלא מפסיקים עם ה- SMSים! הייתי מעדיפה אפילו שנחמן יזכה מאשר שצחי יזכה !!! אפילו שדופה הם האהובים עליי ידעתי שהם יזכו מקום רביעי ואמרתי אני אהיה מאושרת אם צחי לא יזכה!!! פשוט אכזבה !!! הרסו את כל התוכנית עם הזכייה המפגרת הזאת !!!

Ronush14

New member
../images/Emo45.gifגם אני מרגישה ככה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יצאתי אתמול מהגמר עם הרגשה שהתוכנית הזאת לא שווה כלום... חודשיים שלמים של עבודה שכולם שם השקיעו כדיי שבסוף היחיד שלא יודע לכתוב שם ולא מצחיק אפילו ינצח
עכשיו הוא בטוח יעשה הוםעות גדולות... ואז הוא כבר ימאס על כולם וזהו, ישכחו ממנו
הוא לא חכם כמו נוסבאום שמא רשהוא לא רוצה להופיע במקומות ענקיים ולהרוס את ההצלחה שלו על ההתחלה... הוא אמר שהחוכמה בתחום הזה היא להישאר הרבה שנים
וזה מישהו שהולך להצליח... ומאוד

S H I L G I

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

מטומטמים. אתמול נרדמתי בפרסומות שלפני התוצאות הכלליות, למזלי הקליטו והרגע סיימתי לראות.. פאק! כמעט בכיתי..גאד!! יוסי וטירן היו פי אלףףף יותר טובים ממנו, הוא סתם ערס שעושה את זה לבנות. א-ז מ-ה?! זה לא תחרות יופי פה. זה תחרות של מי שהכי מצחיק!!!
ארג. שימותו. זונות.

אני נותנת לו....

חצי שנה ואז כולם שוכחים מי זה והוא חוזר לשכונת עמישב שלו... כ"מישהו שפעם היה מפורסם". <אוף
יוסי וטירן היו צריכים לזכות
>

Ronush14

New member
../images/Emo45.gifגם אני../images/Emo70.gif

אבל לעומת זאת... נוסבאום יצליח
מאוד

pickled berry

New member
מה כפת לכם

מי שהיה טוב יצליח זה בכלל לא משנה מי ניצח חוץ מהפרסים פחח בכל מקרה הוא הכי הצחיק אותי!

Ronush14

New member
לא... בתחום הזה קשה להישאר הרבה

זמן... אולי הוא יופיע בכל מיני שטויות... אבל בתחום הזה, ואני מצטטת את נוסבאום:"החוכמה היא להישאר הרבה זמן" וזה תחום שקשה להישאר בו הרבה זמן
והוא לא יעשה בחוכמה ויעשה הופעות קטנות בכל מיני מקומות... הוא יעשה דברים גדולים.. וכבר לא יהיה לו את הצוות שכותב בשבילו.. ובאיזשהו שלב הוא ימאס על כולם

pickled berry

New member
מי יודע

אולי הוא יפתיע בכל מקרה יש בארץ הרבה קומקאים נוראים ולא מצחיקים בגרוש ואין לי מושג איך הם התפרסמו אז אין סיבה שהוא לא יצליח לפחות בהתחלה אבל אנחנו עוד נשמע עליו כמו על נינט טייב ואם הוא לא ימשיך להופיע אנחנו נמשיך לראות אותו כמנחה או משהו......

תות15

New member
לדעתי-

רק נוסבאום.. הוא היחיד בכל התוכנית הזאת שבאמת באמת הצחיק אותי.. אולי בגלל שאני אוהב ציניות, אבל בכל מקרה, הוא התותח היחיד שם..

תות15

New member
ועוד דבר-

הזכייה של צחי וגם המקום השלישי של הדר הוכיחו שוב ושוב את מה שכבר הבנו מזמן- ישראל אוהבת הומור נמוך

למעלה