על מה את מדברת?? כן, לי יש תגובה!
קודם כל בקשר לזה שבריאלטי אמרת שהראו רק את אבי וטירן(וזה היה יוסי אבל שיהיה) כותבים לו פעם אחת זה כי זאת הייתה הפעם שלא הלך להם כשהם ניסו לשלב את החומר שלהם עם צחי - אבל הרבה מאוד חלקים מההופעות של צחי נכתבו ע"י נוסבאום - וראו את זה לפי רמת החומר. בקשר ליוסי אני לא יודעת. אמרת שצחי מעדיף לכתוב לבד עם צוות התוכנית - אז תני לתקן אותך - צחי מעדיף כותבי התוכנית יכתבו לו כי הוא לא כותב לעצמו את החומר!! תביני....! בקשר לזה שיוסי וטירן לא מגוונים?? הם הכי מגוונים בכל התוכנית הזאת! לא מגוונים??? התורכים, השירים, המוסיקה, הבובות, המערכונים, הסטנד-אפ הרגיל, ועוד הרבה מאוד דברים!!! זה לא מגוון?? אולי את צריכה לחפש את ההגדרה של מגוון במילה- צמד מגוון פירושו צמד שעושה כל מיני דברים שונים, שלא נשאר עם אותו הקטע (כמו צחי והתנועות)...! יש להם כל כך הרבה דברים שונים!! אמרת שתנועות היידים והשפיץ מאפיינים אותו כבן אדם?? קודם כל אם כבר אז מאפיינים אותו כקומיקאי, אבל לפי דעתי הוא פשוט ראה שזה עובד והמשיך והמשיך עם זה, אין לי בעיה עם משהו מסויים שמאפיין קומיקאי, אבל המאפיין הזה צריך לבוא בנוסף ליכולת על הבמה, זה צריך להיות סימן היכר - ולא הדבר היחיד שאתה עושה על הבמה, ולא בהגזמה שכזו, שזה כבר יצא לכולם מכל החורים! מצטערת עם ההודעה נשמעת עם עצבים,זאת לא הכוונה- סה"כ דעתי.