ביצועי ה-פיינל 4

הביצועים

בסה"כ הייתה תוכנית כיפית היום ! לדעתי- טיילור- מהשיר הראשון נהנתי, במיוחד כשהוא ירד במדרגות עם כל הקהל.. השיר השני היה טוב, לא הבנתי ממה השופטים כ"כ התלהבו אליוט-הוא הפייבוריט שלי, יש לו קול מדהים. השיר הראשון היה נהדר ! ובשיר השני , כמו שסיימון אמר, הראה אישיות, והיה נורא מרענן ובאמת מגיע לו לעבור שלב כריס- השיר הראשון, אוקי. בסדר. בשיר השני, כמו סיימון, אהבתי רק את הסוף, שמה הוא שר כמו שצריך קתרין- לא יודעת, משהו לא עבד טוב היום. שני השירים היום בסדר, אבל לא יותר מזה

baby c

New member
לדעתי קת'רין צריכה ללכת../images/Emo10.gif

אליוט היה מעולה וגם טיילור היה טוב מאוד. השופטים התלהבו מטיילור בשיר השני בגלל שהוא הפך את השיר לשלו בגדול.

ששוניקו

New member
../images/Emo58.gif soul patrol

היתה תוכנית סבירה מאוד. נלך מהפחות טוב ליותר... כריס - הביצוע הראשון שלדעתי השיר התאים לו היה flat ברמות, לא היה בו עומק והוא היה כזה (והרשו לי לגנוב מסיימון) משעמם וחסר-השראה. הביצוע השני היה נוראי, הוא לא מתאים לשיר, הוא לא מצליח להשתחרר מהדמות של הקשוח שהוא בנה סביב עצמו, והשיר בכלל לא הרגיש כמו שהוא צריך. JPL עשה את זה פי כמה יותר טוב. אליוט - טוב הבחור שר טוב +, וואו, כפיים, הלאה. הוא כזה שכיח, קיוויתי שעם Trouble הוא יראה יותר אישיות אבל הוא לא, הוא חסום ומעצבן אותי שהוא נמצא בTOP 4 קת'רין - ת'אמת לא חשבתי שיתאים לה אלביס, אבל דווקא השיר היותר אלביסי היא עשתה טוב, היא עשתה כיף על הבמה, שיחקה עם השיר, אהבתי במיוחד! השיר השני היה פחות טוב, היא שיקשקה מפחד ושכחה את עצמה בשיר, אבל הוא היה סביר. טיילור - השיר הראשון היה טוב עד לרגע שהוא התחיל להסתבך עם החוטים, זה בלבל אותו והרס את הסוף של השיר. החליפה שלו היתה נוראית! הוא נראה כמו ילד בר-מצווה. ושוב JPL עשה את זה יותר טוב. אבל השיר השני היה מעולה, התרגשתי כמו ילדה קטנה, הוא פשוט מתחבר לשירים שהוא שר וזה מה שגורם להם להשמע כל כך טוב, אם זה שיר קופצני או שיר עצוב ומלודי הוא פשוט יודע להתחבר לשיר. הוא מדהים. הכי פחות טוב השבוע : כריס by far. אבל אליוט הגיע יותר מדי רחוק בשביל לא לעוף, אני ממש מקווה שיעיפו, ממש.

walla246

New member
../images/Emo58.gifככה...../images/Emo58.gif

את האמת...נראה לי משהו עובר על המלבישה של התוכנית.. הם כולם נראו היום כמו סבתות זקנות [במיוחד קת'רין בשיר האחרון]. חוץ מכריס עם הרוקר סטייל בשייר הראשון הבגדים היו מזוועים ברמות בינאלומיות. עכשיו,בנוגע לביצועים: קת'רין-את דורשת פשוט מכות אהה??? ג'יזס מה עובר על האישה הזאת???הביצועים היו מחרידים להפליא. אליוט-כל מה שיש לי להגיד זה פ ר פ ק ט!!! כריס-משהו משום מה לא הסתדר לי היום במיוחד בנוגע לכריס. השיר השני היה מאוד נמוך ,ואם היו פשוט משמיעים לי את פס הקול של השיר והיו שואלים "מי זה?!" בחיים לא ההיתי אומרת "כריס"...זה לא דומה לו אפילו...זתומרת זה לפחות לא כמו בדרך כלל. טיילור-לא ממש נעים לי להגיד אבל...אולי הגיע הזמן לומר שזה לא היה כזה "גווד",ובגלל זה אני חושבת שזה הזמן ל- "גווד-ביי".
סה"כ-היה תוכנית חמדמדה...אני נותנת לה 6 מתוך 10.

In Circles

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז מה אם כריס לא נשמע כרגיל בביצוע השני? לפעמים טוב לשנות, ובמקרה שלו שינוי מוצלח.

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif

אחלה תוכנית היום! טיילור - מצויין
שיר ראשון כיפי ומקפיץ, שיר שני עם רגש ו-ווקל מעולה. כריס - ענק
פשוט זמר מקצועי. אולי הביצוע הראשון היה יותר חזק, אבל נהניתי מאוד גם מהביצוע השני. אליוט - נהדר כרגיל
לא היה נרגש וזרם עם השירים. מקווה מאוד שאמריקה תקשיב לסיימון והוא יעלה לסיבוב הבא. קת'רין - למה כל תוכנית מלבישים אותה בבגדי הריון? בכל מקרה השירים ששרה פשוט גדולים עליה, לא אוהבת את הצרחות שלה. בקיצור, חוץ מהערה או שתיים של סיימון על טיילור שלדעתי היה נהדר, הסכמתי עם סיימון ומקווה מאוד שגם אמריקה. קת'רין צריכה לעוף מחר, אבל מצד שני שמו אותה אחרונה אז אי אפשר לדעת מה יהיה.
אני רוצה טופ 3 של הבנים!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

ואנשים, למה אתם בעצמכם לא מסמנים ספוילר? זה מעצבן. תוכנית ממש לא רעה בסך הכל. נהניתי.
אבל עיצבן אותי שלא שמו את אליוט אחרון - קתרין הייתה אחרונה לפני שלושה שבועות, אליוט היה לפני איזה שישה, שבעה שבועות. זה הרי ברור שההפקה לא רוצה אותו בחצי הגמר, ורואים את זה בסידורים שלהם. הביצועים: טיילור - נהניתי מהביצוע הראשון, ראו שזה מה שהוא באמת אוהב לעשות. סיימון לא אוהב את הסגנון וזה ברור, ואני מסכימה, ככה הוא לא יעשה קריירה. אבל לפחות זה מהנה. לעומת זאת, הביצוע השני פשוט שיעמם אותי. לא קלטתי שום דבר שהלך שם. אפילו מבחינה ווקאלית זה לא היה הכי טוב שהוא יכל לעשות בשיר כזה. לא הבנתי את השופטים. כריס - השיר הראשון, כמו שרנדי נוהג להגיד, היה just alright for me. משעמם, בלי שום שיא, וחבל, כי זה שיר יפהפה. הוא פשוט לא גדל משבוע לשבוע, וזה מה שמפריע לי בו. גם הוא וגם קתרין עושים את אותו הדבר (מבחינה קולית) שבוע אחר שבוע. הוא לא מנסה להעלות את הסולם, הוא נשאר באותו השלב. השיר השני היה קצת יותר מעניין, אבל כל החלק הנמוך בהתחלה נשמע אשכרה כמו חיקוי של אלביס. אפילו הקול של כריס היה שונה, יותר נמוך, כאילו הוא ממש מנסה לעשות חיקוי. אף פעם לא הצטיירתי כמעריצה גדולה של כריס, אבל הערב הוא ממש היה חלש לדעתיץ אליוט - ברור לי שהוא הולך הביתה מחר, וכשהתחילה התוכנית, הייתי שלמה עם זה. עכשיו? ממש לא. כי הוא היה הכי טוב שם הערב - הוא נתן את כולו, נתן שתי הופעות מצויינות, כוחניות, שהן כולן הוא. הוא פשוט כבש את השירים האלה עם הקול שלו (גם אם הרגשתי שבהופעה השנייה השיר לא מתאים לו אופיית, אבל הוא פשוט נכנס לתפקיד ווקאלית). כמו שסיימון אמר, הוא פשוט ראוי לעבור לשלב הבא כי הוא היחיד שבאמת נלחם על מקומו השבוע. ואני יודעת שהוא לא יגיע לשלב הבא, ואחרי ערב שכזה, ממש חבל לי. קתרין - די נהניתי מההופעה הראשונה, היא הפגינה אופי ויכלה להיות היא ולחייך. אבל המלצה לי אליה: אל תרקדי ותשירי. זה דורש המון מאמץ ומותיר אותך חסרת נשימה. וכך היה בשיר, היא פשוט השתתקה והתחלשה באמצע השיר, ולא רק כי היא שכחה את המילים, אלא כי פשוט לא היה לה אויר. וחבל, כי היא הייתה מגניבה. השיר השני... הרגשתי שהיא חיבלה בקלאסיקה. רציתי שאליוט יעשה שיר כזה, כי אם הוא היה מטפל בו כמו שהוא טיפל ב A Song For You, זה היה יכול להיות מטריף. אבל כשקתרין לקחה אותו, היא פשוט ניסתה יותר מדי, כמו שסיימון אמר. היא צעקנית מדי והיא צריכה ללמוד לשלוט בזה. אני יודעת שהיא יכולה, היא הראתה שהיא יכולה, אז למה לא לעשות את זה? ותמיד אנשים פה אומרים שהחיוכים שלה מעצבנים אותם - התוכנית באמת הבנתי את זה. כן קתרין, את יפה כשאת מחייכת, אבל תנסי להתאים את החיוכים שלך למה שאת שרה. כשאת שרה שורה נואשת כמו Take my hand, take my whole life too - אין לך למה לחייך! מישהו צריך לשלוח אותה לשיעור משחק. באמת. מי שאני רוצה שילך הביתה: קתרין. מי שילך הביתה: אליוט.

In Circles

New member
לגבי ההתנשפויות של קת'רין –

זה מוכיח שאין פלייבקים, אז אין טעם לפתח ויכוחים על הנושא, זה פשוט לא קיים.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gifאולי הם הקליטו התנשפויות מראש.

וגם החליטו מראש שהיא תשכח את המילים, אולי?

ששוניקו

New member
לדעתי זו בכלל קונספירציה..

להגביר את הרצון של האנשים להצביע לקת'רין הם שמו לה בפלייבק התנשפויות ואז אנשים ילחצו ויצביעו לה בהמוניהם! ואז זה מסביר גם למה שמו אותה אחרונה.

MoGanC

New member
צודקת לגבי החיוכים

בכלל העונה נראה שכולם מחייכים כמו אדיוטים,אם לא במהלך ההופעה,אז חצי שנייה אחרי סופה,זה גורם לכל ההופעה להראות זולה ולא מקצועית. כלומר,שאתה שר שיר עצוב,ושנייה אחרי שהוא נגמר אתה מחייך כמו טמבל,זה מראה שלא ממש הרגשת את השיר, לפחות בשבילי. אני לא מומחה,אבל לדעתי הופעה זה כמו משחק,צריך שיהיה לך conviction כמו שהיה לדוגמא לפנטזיה,שאם היא היתה שרה שיר עצוב היא לא היתה מפסיקה לבכות עד שריאן בא אליה.
לדעתי זה גם מה שגורם למחסור בהופעות show stoppers העונה. נראה לי המפיקים אמרו לכולם העונה להראות יותר אישיות,ומה מראה יותר אישיות מלצחוק ולשחק אותה אחלה בחלה עם העולם? no sir,i don't like it.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif מסכימה.

גם לי מפריע שאנשים שרים שירים קורעי לב ואז חוזרים לחייך. זה בלט לי במיוחד בהופעה של ליסה של Because of You, אני חושבת. זה באמת מראה מן "הופעה זמנית" כזו, שהם לא באמת נכנסו לשיר, וחבל. לחייך זה טוב, באמת, אבל שישחקו את התפקיד עד הסוף.

Lady in red2

New member
אצלי זה בלט

כשקת'רין שרה את Who Wants To Live Forever, והיה עוד שיר עצוב שהיא דפקה בו חיוכים שאני כבר לא זוכרת...

למעלה