../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif
ואנשים, למה אתם בעצמכם לא מסמנים ספוילר? זה מעצבן. תוכנית ממש לא רעה בסך הכל. נהניתי.
אבל עיצבן אותי שלא שמו את אליוט אחרון - קתרין הייתה אחרונה לפני שלושה שבועות, אליוט היה לפני איזה שישה, שבעה שבועות. זה הרי ברור שההפקה לא רוצה אותו בחצי הגמר, ורואים את זה בסידורים שלהם. הביצועים: טיילור - נהניתי מהביצוע הראשון, ראו שזה מה שהוא באמת אוהב לעשות. סיימון לא אוהב את הסגנון וזה ברור, ואני מסכימה, ככה הוא לא יעשה קריירה. אבל לפחות זה מהנה. לעומת זאת, הביצוע השני פשוט שיעמם אותי. לא קלטתי שום דבר שהלך שם. אפילו מבחינה ווקאלית זה לא היה הכי טוב שהוא יכל לעשות בשיר כזה. לא הבנתי את השופטים. כריס - השיר הראשון, כמו שרנדי נוהג להגיד, היה just alright for me. משעמם, בלי שום שיא, וחבל, כי זה שיר יפהפה. הוא פשוט לא גדל משבוע לשבוע, וזה מה שמפריע לי בו. גם הוא וגם קתרין עושים את אותו הדבר (מבחינה קולית) שבוע אחר שבוע. הוא לא מנסה להעלות את הסולם, הוא נשאר באותו השלב. השיר השני היה קצת יותר מעניין, אבל כל החלק הנמוך בהתחלה נשמע אשכרה כמו חיקוי של אלביס. אפילו הקול של כריס היה שונה, יותר נמוך, כאילו הוא ממש מנסה לעשות חיקוי. אף פעם לא הצטיירתי כמעריצה גדולה של כריס, אבל הערב הוא ממש היה חלש לדעתיץ אליוט - ברור לי שהוא הולך הביתה מחר, וכשהתחילה התוכנית, הייתי שלמה עם זה. עכשיו? ממש לא. כי הוא היה הכי טוב שם הערב - הוא נתן את כולו, נתן שתי הופעות מצויינות, כוחניות, שהן כולן הוא. הוא פשוט כבש את השירים האלה עם הקול שלו (גם אם הרגשתי שבהופעה השנייה השיר לא מתאים לו אופיית, אבל הוא פשוט נכנס לתפקיד ווקאלית). כמו שסיימון אמר, הוא פשוט ראוי לעבור לשלב הבא כי הוא היחיד שבאמת נלחם על מקומו השבוע. ואני יודעת שהוא לא יגיע לשלב הבא, ואחרי ערב שכזה, ממש חבל לי. קתרין - די נהניתי מההופעה הראשונה, היא הפגינה אופי ויכלה להיות היא ולחייך. אבל המלצה לי אליה: אל תרקדי ותשירי. זה דורש המון מאמץ ומותיר אותך חסרת נשימה. וכך היה בשיר, היא פשוט השתתקה והתחלשה באמצע השיר, ולא רק כי היא שכחה את המילים, אלא כי פשוט לא היה לה אויר. וחבל, כי היא הייתה מגניבה. השיר השני... הרגשתי שהיא חיבלה בקלאסיקה. רציתי שאליוט יעשה שיר כזה, כי אם הוא היה מטפל בו כמו שהוא טיפל ב A Song For You, זה היה יכול להיות מטריף. אבל כשקתרין לקחה אותו, היא פשוט ניסתה יותר מדי, כמו שסיימון אמר. היא צעקנית מדי והיא צריכה ללמוד לשלוט בזה. אני יודעת שהיא יכולה, היא הראתה שהיא יכולה, אז למה לא לעשות את זה? ותמיד אנשים פה אומרים שהחיוכים שלה מעצבנים אותם - התוכנית באמת הבנתי את זה. כן קתרין, את יפה כשאת מחייכת, אבל תנסי להתאים את החיוכים שלך למה שאת שרה. כשאת שרה שורה נואשת כמו Take my hand, take my whole life too - אין לך למה לחייך! מישהו צריך לשלוח אותה לשיעור משחק. באמת. מי שאני רוצה שילך הביתה: קתרין. מי שילך הביתה: אליוט.