ביצועי ה-פיינל 4

ששוניקו

New member
עכשיו צהריים... |ספויילר|

ואולי יש סיבה לזה שלא שמו אותו אחרון, אולי קת'רין יותר בסכנה משחשבנו.

MeetLofe

New member
עכשיו צהריים?../images/Emo2.gif

לא הבנתי
ויש מצב שהיא בסכנה אבל אני בטוח שאליוט יותר זה ממש לא פייר שהם שמו אותו אחרון/:

14מתן

New member
דווקא להיות אחרון זה יותר טוב

זוכרים אותך יותר אלה שמופיעים באמצע יותר בסיכון, למרות שבשלב כזה זה כבר לא כל כך משנה

הודיה100

New member
אליוט היה מדהים! אסור שהוא ילך!!

קתרין היתה ממש לא משו... לא יודעת למה אבל היא התחילה להמאס עלי... ממש חבל שלאמריקה יש פבורייט, ולא משנה אם הוא יהיה מעולה או גרוע..
אליוט ה-
!!!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני חושבת שהוא התכוון לכתוב,

שזה לא פייר שלא שמו אותו אחרון.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני בספק,

אליוט היה בבוטום 3/2 הרבה הרבה יותר פעמים, קתרין הייתה שם רק פעמיים. שבוע שעבר, אליוט היה בבוטום 2, לא קתרין. אם זה היה כל מתמודד אחר, היו שמים אותו אחרון כדי לתת לו דחיפה בהצבעות, שיחזור למיטבו מבחינת ההצבעות. הם עשו את זה לכריס, אנחנו חושבים שהם גם עשו את זה לטיילור שבוע שעבר. רק לאליוט הם לא עושים את זה.

In Circles

New member
../images/Emo45.gif

אבל לדעתי, בכל זאת, הוא לא יעזוב השבוע. או כך לפחות אני מקווה.
בשלב הזה אני מוכנה לוותר על מקפי, כי אם אני מסתכלת על כל הביצועים באופן כולל - מחלק גדול שלה לא התלהבתי יותר מידי, אז ביי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif גם אני הגבתי

לגבי ההצבה של קתרין אחרונה, ולא אליוט. זה הרי ברור שהם לא מנסים לקדם אותו, וזה כל כך לא הוגן.

MeetLofe

New member
../images/Emo58.gifנכון/:

וגם עם הנגנים לכל השלושה היו נגנים ורק לאליוט לא היה/: זה גם קידום אני חושב/:

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif הם תמיד משקיעים יותר באחרים,

לאליוט אף פעם לא הביאו "אטרקציה" לבמה, כמו שעשו לקתרין שבוע שעבר או לכריס לפני שבועיים, או התוכנית.

walla246

New member
נראלי

שכולכם בפרנויות קשות לגבי אליוט...ואין לי מושג למה. היו פעמים שהוא היה אחרון...לפחות איזה פעמיים אם אני לא טועה. אין מה להתווכח עם העובדה שיש אנשים שהם יותר מקודמים מאחרים [עיין ערך:כריס דוטרי]...אבל ככה זה כמעט בכל תוכנית טלויזיה/ריאליטי סטייל,שבה לקהל יש גם מילה ,ולא לשופטים או לאנשים שנמצאים איתך ביחד באותה התחרות על אותו הדבר [כלומר-המתמחה,הישרדות וכו' וכו'],אם חושבים על זה. אליוט לא נשאר לסיבוב הבא-אני חושבת שכולנו יודעים את זה, אפילו בלי שום קשר לביצועים השבוע,הוא בעמדה נחותה לעומת שלושת המגה-סטארים מבחינה תקשורתית ומבחינת המעריצים,שעומדים לצידו.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif זה ברור,

אבל זה כל כך לא במקום מבחינת ההפקה לקדם כל אחד חוץ מאליוט. ודרך אגב, מאייתים את זה butterflies ולא butterflys.

MeetLofe

New member
אתה על תתערבP:

לא סתם.. האמת שגם אני לא יודע אם ההפקה מתה על טיילור אל תשכח רק שכריס וקת'רין היו הטופ 2 הם הזכירו את זה וטיילור ואליוט היו באמצע הם אף פעם לא הזכירו שטיילור היה בטופ ואני כמעט בטוח שזה קרה

walla246

New member
חחח מזמשנה?!

כל עוד מבינים מזה שאני אוהבת את איסיי הייפה הזה זה בכלל לא חשוב חחח... אבל תודה על שאמרת לי:)

MeetLofe

New member
הוא היה פעם אחת בלבד

וזה היה בטופ 10 קת'רין הייתה בטופ 7,בשבוע שעבר אחת לפני האחרונה והשבוע שוב אחרונה והיו נראה לי עוד אצל כריס אני בכלל כבר לא זוכר זה ברור שזה קידום של ההפקה וזה קידום יותר מדי שקוף וחבל שהכישרון האמיתי ילך בגלל זה

למעלה