ביצועי ה-פיינל 4

SHTRUDIDI

New member
הביקורת שלי

לא אהבתי את התוכנית. עשו ממנה משהו מדהים,חשבתי שמצפות לי הופעות מדהימות מטיילור ואליוט וכבר ידעתי שכריס טוב אז ציפיתי להמון. נעבור אחד אחד: טיילור-שיר ראשון היה הוא, רק מה, הרגשתי שהוא לא עושה צדק גם עם השיר עצמו אלא רק מנצל את השיר בשביל מוזיקת רקע לריקודים ולהשתגעויות שלו, קצת לא הוגן לכזה שיר גדול. היה יפה לו לרקד ככה,הקטע עם הנגנים היה מגניב אבל זה היה פשוט עוד הופעה קופצנית של טיילור ואפילו לי קצת מתחיל לעלות על העצבים הדבר הזה. שיר שני ציפיתי למשהו מדהים לפחות כמו השיר של הביטלס שהוא שר בשבוע שעבר, רק מה, הוא הצליח לשיר טוב מלבד איזה תו הזוי ביותר באמצע שהוא פתאום עלה לגבוה מאוד. הוא נשמע נחמד ביותר אבל לא ממש הייתה כאן הופעה. בסדר,אבל ממש לא אחת הטובות שלו. טיילור צריך שירים שיאזנו את הרצון שלו לקפוץ ואת היכולת שלו לשיר.לא היה אחד כזה הערב. כריס-שיר ראשון הלוק שלו היה מדהים, מאוד אהבתי את הג'קט והמשקפיים, נראה מעולה ומאוד התאים לשיר שהוא בחר. זה אחד השירים האהובים עליי של אלוויס ומאוד אהבתי לשמוע אותו שר את זה. הוא נשמע מעולה,זז נחמד ובאמת היה נראה שהוא מתאמץ להיות עוד יותר טוב מהפעמים הקודמות. הוא לא צרח, הוא לא עשה שיר לא מוכר, מעניין מה ימציאו שונאיו הפעם. שיר שני הוא בחר עוד שיר נחמד מאוד, קצת תהיתי איך תיראה ההופעה כי זכרתי את הפעמים הקודמות שביצעו את זה באיידול ואז זה נראה כמו הרבה ריקודים לכל הכיוונים וקצת קול, מה גם שבד"כ גם לא ממש הבינו את המילים. יאמר לזכותו שהבינו את המילים וזה מאוד חשוב, הוא נשמע מעולה והתאים לו הסולם הזה בהחלט, אהבתי את העלייה בקצב לקראת הסוף, זה מאוד מנע מההופעה להיות סתם משעממת, רק חבל שאחד התווים בסוף לא יצא מדוייק, זה קצת הרס לי. אליוט-(שהאמת שכמעט שכחתי,זה כבר אומר משהו בפני עצמו) שיר ראשון היה בסדר, לא מלהיב מידי, ציפיתי למשהו ברמת A SONG FOR YOU שהוא עשה לפני שבועיים אבל זה ממש לא היה זה ולא הבנתי מה פאולה מתלהבת כל כך, אבל היא פאולה ואף פעם לא ממש מבינים אותה. אחרי דקה בהופעה מצאתי את עצמי מסתכלת על הקהל, על פאולה, על הבגדים שלו ולא שמה לב לשיר, זה לא היה מעניין מאוד. שיר שני היה יותר טוב, למי שדיבר פה לגביי זה שכולם קיבלו נגנים והוא לא, הצילום של הנגנים בכל הקטע של מוזיקה היה מעולה ומאוד תרם להופעה, השיר עצמו היה סבבה עליו, אבל ממש לא מה שפאולה עשתה ממנו. הערה על שתי ההופעות שלו-שמישהו יגיד לסטייליסטים שהג'קטים גדולים עליו!מאוד! כל פעם שהוא מחבק את ריאן או זז רואים את הצאוורון מטייל לצד שני, זאת לא המידה הנכונה. קתרין-שיר ראשון היה החלטה לא חכמה לערב אותם, לא ברור לי בשביל מה היא הייתה צריכה לעשות את זה. היא התחילה נחמד וחשבתי שהיא תקפץ לה בחביבות כל הזמן, רק שאז היא שכחה את המילים (לא ממש לעניין בטופ 4), זייפה בכיף וצרחה כמו משוגעת באיזשהו קטע שכבר ממש עשתה לי צמרמורת. שיר שני היא לקחה שיר טוב ורצחה אותו. היא פשוט ניסתה להראות לכולם כמה היא צורחת יפה וזה לא היה יפה, כמו שסיימון אמר זה היה מוגזם לגמרי. סתם צרחה בלי קשר, נגמר לה האוויר בסוף, פדיחונת קלה והשמלה הזאת, מה זה היה?מישהו פיספס שהיא בחורה צעירה? מעצבן אצלה שכשהיא מקבלת ביקורת לא מדהימה היא נראית כאילו היא ממש מופתעת שמישהו לא התעלף מרוב אהבה אליה. ערב לא טוב שלה. רק היה חסר שהיא תתחיל לבכות ואז בכלל הייתי חוטפת עצבים. עוד הערת קתרין, בסיכום כשהראו קטעים משירים הכלב שלי ישן אצלי על המיטה, הצרחה שהשמיעו של קתרין העירה אותו בבהלה. הטוב של הערב:כריס. וזהו. ולא כי זה היה הערב הכי מדהים שלו אבל הוא היה הכי חזק שם לדעתי. הבוטום 2:הייתי שמה את קתרין ואת טיילור נראה לי אבל ברור לי שטיילור לא יקרה. אני מקווה שכריס יהיה SAFE אבל לא בונה גם על זה.לקתרין לא מגיע המקום בטופ 3, אליוט, כריס וטיילור הרוויחו אותו בצדק.

keren

New member
עכשיו לדעתי...

היה ערב טוב מאוד ואהבתי את כל ההופעות והשנה גם את כל המועמדים ואני לא רוצה שמשהו יעוף אבל משהו חייב.עכשיו להופעות: טיילור-השיר הראשון היה ברור שהוא ישיר אותה.עשה עבודה טובה מאוד וכל כך ידעתי שסיימון ילך להגיד את מה שהוא אמר.שיר שני גם אהבתי ואני ממש אוהבת את טיילור כמו שאתם יודעיםץ כריס-אהבתי את שתי ההופעות אליוט-גם אמוד אהבתי אבל חצערי מחר הוא עף. קת'רין-מה סיימון רצה ממנה?לדעתי היא הייתה מעולה. נתראה מחר ביי

ofrasch1

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

טיילור היה בסדר אבל לא מעניין או מחדש. כריס גם נתן בדיוק את מה שמצפים ממנו, השיר השני היה טוב יותר. לשניהם עדיין מגיע להיות בגמר. קתרין - שני ביצועים גרועים, קול מצויין וזהו. אם יש צדק היא תלך מחר. אליוט - מעמד האנדרדוג ה"רשמי" מוציא ממנו המון. לא מתתי עליו לאורך כל הדרך, אבל מסכימה עם פאולה - הערב היה הערב שלו, הביצוע השני היה ממש מצויין.

נראה אתכם אומרים שזה לא היה פלייבק!

ראיתי תהופעה עכשיו של אליוט,בכריס וטיילור לא התעמקתי כי לא עניין אותי,וזה פשוט פלייבק. הוא סגר את הפה לפני שהמילים נגמרו בשיר,ובסוף השיר הזיז תמיקרופון והפסיק את הליפ סינקין ועדיין הקול שלו נשמע ברקע חלש! ובעוד כמה מקומות. זה היה שקוף. למרות זאת אהבתי מאוד תהופעה שלו,הוא היה מדהים היום

אני מתכוונת לשיר הראשון.

בשיר הראשון של קתרין אהבתי מה שאתם קוראים צרחות..אבל בשיר השני היא זייפה ועשתה תמניירות של כריסטינה אגילרה שזה נשמע כמו חיקוי. באמת הגזימה בשיר השני. האמת שהיא תמיד נראית לי שהיא שרה עם פלייבק,אבל לא מסתדר עם האי דיוקים שלה היום

MoGanC

New member
האמת גם אני שמתי לב

בהופעה של כריס הוא באמת הזיז את המייקרופון יותר מדיי מהפה שישמעו משהו ולא היה הבדל בווליום. אולי צדקת לאורך כל הדרך xD למרות שזה לא הגיוני.

למעלה