ביצועי ה-פיינל 4

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif יותר מכל מתמודד אחר,

*שיעול*דחיפה של ההפקה*שיעול*.

שניש

New member
תוכנית מצויינת,../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

לפחות מבחינתי.(כלומר מי שאני אוהבת היה טוב,ומי שלא-היה גרוע! הא-אה
)
טיילור- שיר ראשון-היה מאוד צפוי שמישהו ישיר את השיר הזה,אבל בכל זאת הוא עשה את זה טוב.אי אפשר לטעות עם JHR,הוא היה בסדר. שיר שני-טיילור,ילדון לבנבן שכמותך,מה אתה יודע על החיים בגטו
ביצוע מצויין,מרגש,פשוט ויפה
אליוט- שיר ראשון-הוא התחיל ועל התו הראשון התכווצתי במקומי שעל פניי הבעת "אווץ'".ואז-
מהפך
,ההופעה הטובה של הערב.ללאספק. שיר שני-ממש טוב,אבל חבל שהוא זז יותר.כולם רקדו כאילו הם בורחים מנחיל דבורות קטלניות,דווקא אליוט-היה יכול להעלות את הרף בנושא הזה...
כריס- שיר ראשון-היה טוב.לא מדהים.ובן אדם,וותר על המשקפיים. שיר שני-דווקא יותר אהבתי מהשיר השני,אבל זה היה נראה כאילו הוא לא מתאמץ.אף אחד לא מבקש שיזיע עמו אליוט,אבל,שייראה כאילו אכפת לו
ובזמן שהוא שר את השיר הזה קלטתי כמה אלוויס היה חרמן.יהי זכרו ברוך.
קתרין
שיר ראשון+שניאולי,השבוע תפילותיי ייענו.הזוועה היא בלתי ניתנת לתיאור. תמיד אמרתי שיש לה קול מדהים,אבל משהו בה מעצבן אותי.אך השבוע אפילו הקול שלה לא היה שם כדי להציל אותה.

MeetLofe

New member
אה כן..../images/Emo58.gif

גם אני בתו הראשון בשיר הראשון של אליוט החמצתי פנים ולפתע כמה שניות אח"כ כולי אושר ושמחה

MeetLofe

New member
אני חייב גם לציין משהו../images/Emo58.gif

אליוט הוא היחיד בטופ 4 שההפקה לא קידמה אותו באודישנים כריס,טיילור וקת'רין הראו את האודישנים הראשונים שלהם והוא בטופ 4 רק בגלל כישרון וזה הדבר האמיתי הוא צבר המון מעריצים שבהתחלה אף אחד לא ירק לפינה שלו בכלל לדעתי הוא הראה לכולם מה זה והוא המנצח האמיתי בשביליP: כמה מוטי אני

walla246

New member
מההה זה קשור לעזזאל ?!?!?!?

בואנה אתה חיי באשליות קשות...גם קת'רין,כריס וסבא'לה טיילור מאוד כישרונים... וזה שאתה לא יכול לחיות עם העובדה שכנראה הם מן הסתם יותר כישרונים מאהוב ליבך "ההורס" אליוט,אז זה בעיה שלך בלבד... שווו שווו יומנפלא לפורום א"א...

ששוניקו

New member
תירגעי!

הבנאדם בלחץ כי הסיכויים לא לטובת המתמודד שלו. קורה. עכשיו די לפתח ריב מכל דבר.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אלוהים ישמור!

הבנאדם לא זלזל באף אחד, אלא פשוט פירגן לאליוט, והוא צודק לחלוטין. כל מה שהוא כתב זה עובדתי - אליוט באמת לא קודם בשום צורה באודישנים והוא המשיך בתוכנית וצבר מעריצים בגלל הקול הנפלא שלא ותו לא, ולא בגלל שההפקה בחרה לקדם אותו בנוסף. תפסיקי להיטפל אליו!

omrimayo

New member
דעתי... ../images/Emo58.gif

שמעו... אני די שונא את טיילור... ההופעות האנרגטיות שלו מעצבנות אותי ממש אבל... אותו ריקוד מעצבן, אני לא מבין את ההתלהבות מהקול שלו... הוא פשוט מעצבן אותי ואני שונא אנשים יפים בד"כ אז אין קשר לזה שהוא לא בא לי טוב בעין... בשיר השקט שלו הוא באמת היה הרבה יותר טוב אבל הוא דמות מעצבנת, כל הנחמדות הזו מעיקה, לפחות עליי... מצטער. :( בכ"א, אני יודע שהוא לא יילך והוא ייקח את התחרות אבל סתם הייתי חייב לומר את זה... לגבי הפייבוריט שלי... כריס. הוא יילך הבייתה מחר, בדוק. למה? לא, לא כי הוא היה חלש, אני אהבתי אותו לכל אורך הדרך אבל ממש... לא מבין מה התלונות אבל זו דעתכם ואני לא יכול שלא להסכים איתה, זכותכם. קתרין הייתה די מזעזעת, אליוט... דמות מוזרה. הוא מצוין, באמת... אבל אין לו קו... אין לו משו עקבי כזה... הוא כאילו פה סתם כדי להנות וזה מציק... זהו. מאוכזב כי אני פשוט יודע מה התוצאות מחר. יומטוב.

MeetLofe

New member
אה?../images/Emo58.gif

אתה באמת כ"כ בטוח שכריס ילך הביתה? זה הדבר הכי הזוי שיש

Conviction

New member
גם אני בטוחה בזה. ../images/Emo58.gif

מביקור קטן באתרים שסופרים את הקולות, אפשר לראות שכריס קיבל הכי קצת.
אמנם זה לא מדויק ובחלק מהמקרים הם טעו לגמרי, אבל אי אפשר להגיד שתמיד הם טועים. דווקא להפך, ברוב המקרים זה נכון. וזה לא אתר בודד. עוד כמה אתרים אומרים שלפי ההצבעות כריס הולך הבייתה. ועוד דבר. אנשים שהצביעו לכריס אמרו שהקווים שלו היו ריקים. תמיד כשהם מצביעים חלק מהשיחות נכנסות וחלק לא [כי הקו תפוס], והפעם הצליחו להצביע הרבה יותר מבפעמים קודמות.
אני כל כך הולכת לבכות את נשמתי מחר. [אני צריכה לקנות לי ערמות שוקולד לנחמה..]

Conviction

New member
סליחה נו. ../images/Emo7.gif

אני פשוט מכינה את עצמי לגרוע מכל. ככה אולי יהיה לי יותר קל. סליחה שאני מבאסת אותך.

omrimayo

New member
זה בסדר, אחרי הבסיס שאלך מחר...

אחזור לבכות... בלי קשר אני שבור לב (האהבה קשה... בא לי למות, מצטער שאני מערב חיים אישיים) וזה בכלל יגמור אותי...

Conviction

New member
הֵיי!

תחייך.
שום דבר לא יגמור אותך. אם אתה במצב לא טוב עכשיו, זה יכול רק להשתפר, לא?
עוד מעט יהיה יותר טוב. תחכה שזה יעבור. מתישהו תתאושש.
[הנה, בזמן שרשמתי את ההודעה חייכתי בזכותך.
ותאמין לי שזה הרבה, כי אני במצב ממש ירוד עכשיו, וזה החיוך הראשון שהצליחו להוציא ממנו ביום האחרון. אז המ, תודה?
]

In Circles

New member
הגישה הזו

שגשגה אצל מי שאוהב את אליוט, אז מי יודע. לא ביאסת אותי. אבל גם אם כן, הייתי בוהה בקרחת של כריס ומתעודדת.

omrimayo

New member
זה ברור שהוא הולך, הסבר: ../images/Emo58.gif

טיילור קיבל את אהבת השופטים... הוא ממש בטוח פה. אליוט? אותו סיפור והוא אנדרדוג, הרבה יותר קל להיות כזה בשלב שכזה כי כולם יצביעו לך בגלל שאתה הכי מקופח בעליל וגם הוא היה מצוין וסיימון אמר את זה (זה תמיד עוזר) קתרין? כן, גרועה... אז מה? הבחורה היחידה, הקול השונה היחידי שנשאר ויצביעו לה כל מתוסכלי הבנות מהעונה הזו. מי נשאר? כריס. פייבוריט מובהק, שנראה שלא יילך הבייתה, נכון? ביצועים יחסית בינוניים אליו, לא היה שום וואו (לדעתי הראשון היה מדהים) סיימון התאכזב מהשני והשאיר טון צורם מאוד מה שמשאיר אותנו עם ההסברים שרשמתי למעלה = כריס הולך הבייתה ב-506%. סופי.

למעלה