ביצועי ה-פיינל 4

In Circles

New member
../images/Emo58.gif

כריס
Suspicious Minds - על מה הדיון של המעריצים שעליו סיפר לרייאן? לא הבנתי כלום מתוך המבטא שלו.
הייתי מוותרת על המשקפים ועל תנועות גוף מעט-מוזרות אבל כנראה שכך הוא רוקד. כריס היה מעולה מבחינה קולית אבל השיר עצמו קצת מציק באוזן. A Little Less Conversation – הביצוע החזק של הערב!
הטוב ביותר. אהבתי והעדפתי על פני המקורי (כן,אני יודעת, that's a BIG statement). זה שיר ענק ולא פשוט לביצוע בכלל אבל בכל זאת הוא לא אכזב. פשוט תשמעו את הקטע שוב (או במקרה שלי: שוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב) ותבינו. סיימון ממשיך בפליטת השטויות, זה היה עדיף בהרבה על פני הביצוע הראשון.
ודוטרי נראה סקסי מתמיד
אליוט
If I Can Dream - שוב, מה עבר על השיער של אליוט? (בזמן החזרות)
קצת שיר ערש. חמוד כזה. אני לא חושבת שהוא הצטיין כפי שהשופטים טענו אבל היה נחמד. Trouble - הטוב מבין השניים.
יש לו קול לבלוז ושירי נשמה. מצוין, מאוד נהנתי, ומגיע לו להישאר- השאלה היא על חשבון מי?
אני יודעת שקת'רין וכריס מובילים מבחינת מעריצים (לפי המון סקרים באינטרנט, הצבעות ומשאלים) אבל הרביעיה הזו מאוד צמודה מבחינת יכולת וכישרון, קשה לי לחשוב על מישהו שצריך לעזוב.
טיילור
Jailhouse Rock - אני לא סובלת את השיר – אי אפשר לשנות בו כלום. אבל הוא היה בסדר, מאוד אהבתי את הפתיחה והפיזוזים על הבמה. In The Ghetto - מושלם. הקול שלו נועד לשיר מסוג זה. לא תצליחו לתפוס אותי עם דמעה בעין אבל זה קצת ריגש.
קת'רין
Hound Dog - שמחתי לגלות שקת'רין בחרה שיר כלכך קצבי ולהסתכן קצת. חבל שהיא צעדה משבצת אחורה לבגדי ההריון.
סיימון ממש נסחף, היא הייתה טובה מאוד. ממזמן הפסקתי להבין אותו - הוא מסוגל להעניק לה אלפי שבחים ומחמאות על Someone to Watch Over Me שלא היה מרשים בטירוף למרות שהתעקשו על כך שכן. Can't Help Falling In Love With You – נראתה מדהים. אני לא מסכימה עם השופטים, לא שמעתי זיופים ולא הבחנתי בשום הגזמה לקראת הסוף.
 

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif הייתה לי הגדרה לזה,

אבל טרם החזירו לי את ספר המיקוד בפסיכולוגיה.
 

Lady in red2

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט ביצוע מעולה ל-A Little Less Conversation. גם אני אהבתי.
אולי לביצוע הראשון יש קצת יתרון עליו מבחינה ווקלית, אבל בכל מקרה 2 הביצועים מעולים, כריס נראה סקסי בשניהם.
מסכימה גם עם מה שאמרת על אליוט - בהחלט יש לו קול שמתאים לבלוז ולשירי נשמה
מאוד רוצה שיישאר.
 

SHTRUDIDI

New member
לגביי הדיון עם כריס

אני מניחה שהבנת את כל השיחה עצמה חוץ מהקטע האחרון בו כריס אמר לריאן שהמעריצים מתווכחים בינם לבין עצמם אז הוא יפתור להם את הויכוח-תחתוני בוקסר. זה מה שהוא לובש (
). אז ריאן אמר שהוא לא צריך לדעת את זה או משהו כזה וזז. לא ראיתי את התוכנית אבל בודאי שראיתי על הבוקר את ההופעות של כריס,היה לי קשה לחכות. שמחתי לשמוע שהוא הזכיר את אחת מקבוצות המעריצים שאני גם נמצאת בפורום שלה,כבר הרבה זמן אנחנו תוהים שם אם הוא מודע לפורום ואם יש סיכוי שהוא יזכיר אותו. את גם באיזה פורום שלו? כי הבנתי שהוא הפייבוריט שלך גם.
 

Conviction

New member
יו.

רשמת את מה שהתכוונתי לרשום, מילה במילה.
[ראיתי את ההופעות של כריס בבוקר, גם אני באחת מקבוצות המעריצים שלו..] איפה את כותבת? :}
 

SHTRUDIDI

New member
אני כותבת

בTHECHRISCREW או במופרד THE CHRIS CREW, הידועה גם כדוטרי גנג עליה הוא דיבר. אני גם קמה ברביעי על הבוקר ורצה מיד למחשב, בזמן שאני בודקת את הקבצים אני בודקת את הביקורת של המעריצים עצמם,מה סיימון אמר ואם קרה משהו מעצבן או כיפי. זאת התמכרות קשה ויהיה לי קשה בלי זה, אני מקווה שבעזרת השם יש לנו לפחות עוד שבועיים להנות מהמושלם הזה.
 

In Circles

New member
אני כותבת פה ושם בMrDaughtry.

כשאני מתעוררת ברביעי בבוקר זה בדרך כלל ישר למחשב לראות מה היה, מה אמרו, איזה שיר בחר וכו'. הוא ממש לא הפיבוריט שלי, הרבה מעבר לזה, אני גרופית במצב רע.
 

Conviction

New member
הו..

"תנועות גוף מעט-מוזרות אבל כנראה שכך הוא רוקד".
על כל מה שרשמת על כריס. P: [את השאר עוד לא ראיתי.]
 

MeetLofe

New member
../images/Emo58.gif

אני אתחיל אם כמה שאני שונא את ההפקה הזאת הייתי בטוח שאליוט יהיה אחרון היום ומה התגלה לי?קת'רין שוב אחרונה כ"כ רציתי לבעוט בהם ושוב.. כולם קיבלו נגנים על הבמה חוץ ממי?אליוט! מה הם רוצים לעזאזל? זה הרי ברור שהוא יעוף מחר=/ חוץ מזה אני חושב שהייתה תוכנית פשוט נפלאה לא חשבתי שאני יהנה ככה מאלויס הביצועים: טיילור- ביצוע ראשון היה טוב שכזה אבל לא ציפיתי ליותר מדי ולא קיבלתי יותר מדי קיבלתי את הטיילור שאני מאוד מחבב ונהניתי מזה בסה"כ אבל בהופעה השניה פשוט מחאתי כפיים כ"כ זה היה מדהים לדעתי.. זה אומנם התחיל קצת מעצבן לדעתי אבל אז..איך סיימון אמר? MAGIC! כריס-ההופעה הראשונה הייתה סבבה לא הכי טובה שלו התנועות מימין לשמאל הציקו לי וגם המשקפיים אבל ווקולי זה היה טוב בהופעה השניה ממש לא חשבתי שהוא הולך להצליח אבל אתם יודעים מה? כריס היה נראה לי נורא סקסי על הבמה אני חושב שהוא נתן הופעה טובה אבל 2 אלה בהחלט לא היו ההופעות הכי טובות שלו אליוט-
אהובי!!! מ-ל-ך!! שתי הופעות על רמה הוא פשוט הזמר הכי טוב שם ואין על זה בכלל ויכוח אלה היו פשוט 2 הופעות מדהימות מבחינתו איך פאולה אמרה? זאת ההופעה הכי טובה שלך בתוכנית! תיקון!זאת ההופעה הכי טובה שלך בתוכנית! שתי ההופעות שהכי נהניתי מהן בערב קת'רין-לדעתי ההופעה הראשונה הייתה פשוט מדהימה ממש ממש נהניתי ממנה ההופעה השניה אני לא חושב שהיא הייתה אוור דה טופ אבל אני חושב דווקא שהיא הייתה טובה מאוד מבחינתי כולם היו טובים היום, אבל אליוט הכי בלט. וחבל שהוא הולך מחר לעוף=/
 
למעלה