In Circles
New member
../images/Emo58.gif
כריס
Suspicious Minds - על מה הדיון של המעריצים שעליו סיפר לרייאן? לא הבנתי כלום מתוך המבטא שלו.
הייתי מוותרת על המשקפים ועל תנועות גוף מעט-מוזרות אבל כנראה שכך הוא רוקד. כריס היה מעולה מבחינה קולית אבל השיר עצמו קצת מציק באוזן. A Little Less Conversation – הביצוע החזק של הערב!
הטוב ביותר. אהבתי והעדפתי על פני המקורי (כן,אני יודעת, that's a BIG statement). זה שיר ענק ולא פשוט לביצוע בכלל אבל בכל זאת הוא לא אכזב. פשוט תשמעו את הקטע שוב (או במקרה שלי: שוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב, ושוב) ותבינו. סיימון ממשיך בפליטת השטויות, זה היה עדיף בהרבה על פני הביצוע הראשון.
ודוטרי נראה סקסי מתמיד
אליוט
If I Can Dream - שוב, מה עבר על השיער של אליוט? (בזמן החזרות)
קצת שיר ערש. חמוד כזה. אני לא חושבת שהוא הצטיין כפי שהשופטים טענו אבל היה נחמד. Trouble - הטוב מבין השניים.
יש לו קול לבלוז ושירי נשמה. מצוין, מאוד נהנתי, ומגיע לו להישאר- השאלה היא על חשבון מי?
אני יודעת שקת'רין וכריס מובילים מבחינת מעריצים (לפי המון סקרים באינטרנט, הצבעות ומשאלים) אבל הרביעיה הזו מאוד צמודה מבחינת יכולת וכישרון, קשה לי לחשוב על מישהו שצריך לעזוב.
טיילור
Jailhouse Rock - אני לא סובלת את השיר – אי אפשר לשנות בו כלום. אבל הוא היה בסדר, מאוד אהבתי את הפתיחה והפיזוזים על הבמה. In The Ghetto - מושלם. הקול שלו נועד לשיר מסוג זה. לא תצליחו לתפוס אותי עם דמעה בעין אבל זה קצת ריגש.
קת'רין
Hound Dog - שמחתי לגלות שקת'רין בחרה שיר כלכך קצבי ולהסתכן קצת. חבל שהיא צעדה משבצת אחורה לבגדי ההריון.
סיימון ממש נסחף, היא הייתה טובה מאוד. ממזמן הפסקתי להבין אותו - הוא מסוגל להעניק לה אלפי שבחים ומחמאות על Someone to Watch Over Me שלא היה מרשים בטירוף למרות שהתעקשו על כך שכן. Can't Help Falling In Love With You – נראתה מדהים. אני לא מסכימה עם השופטים, לא שמעתי זיופים ולא הבחנתי בשום הגזמה לקראת הסוף.