../images/Emo58.gifדעתי
קודם כל- סיימתי לקרוא את כל התגובות שלכם ודבר אחד עלה בוודאות- כל אחד אומר שהפייבוריט שלו הוא זה שיעוף מחר. כנראה זה מין מנגנון הגנה כזה להכין את עצמנו לנורא מכל. אבל אני דווקא לא חושבת שהפייבוריט שלי (טיילור- כפרה עליו) יעוף מחר. (חחח..בסוף הוא זה שיעוף ואני סתם יאכל ת'לב). כל מעריצי אליוט- תירגעו הוא לא יעוף מחר. סך הכל היום היו הופעות חביבות בהחלט. לא הייתה הופעה עוצרת נשימה או מדהימה אבל הופעות מהנות. נהנתי
. הסדר היום היה מבחינתי לפי הסדר שאני אוהבת- מהכי טוב להכי פחות טוב.
טיילור- כרגיל היה מעולה היום. היה בא לי לתת לסיימון נבוט בראש על ההערה בהתחלה אבל הוא כיפר על עצמו בההערה השנייה כך שאני אצטרך לחכות עם הנבוט
לפעם אחרת. הופעה ראשונה- היה מעולה, כרגיל. ההופעה הייתה כל כך אנרגטית ומלאת התלהבות שממש מרגישים כאילו אנחנו נמצאים בקונצרט רוק של טיילור. ההתלהבות שלו ממש חודרת דרך המסך. הופעה שנייה- היה מעולה, כרגיל. הופעה מרגשת רק, שמתי לב שההופעות השקטות שלו תמיד מסתיימות ברגע שקט. אני הייתי רוצה שהן יסתיימו בתו גדול. בכל מקרה- מלך
.
כריס- תאמינו או לא אבל...ממש נהנתי מההופעות שלו היום! לא היה מדהים אבל היה מהנה ביותר. כבר שלושה שבועות שאני נהנת ממנו. היו לו היום בחירות מעולות, 2 שירים חזקים ומוכרים והוא ביצע אותם ממש טוב. אני חושבת שהוא יותר השתחרר, נהיה יותר בטוח בעצמו וגם מרשה לעצמו להתבדח מידי פעם. היחס שלי לכריס ממש השתנה...אני די בעדו. ההופעה הראשונה- הייתה מעולה, הוא היה בטוח בעצמו והמשקפי שמש דווקא התאימו. ההופעה השנייה- אומנם לאורך השיר הוא באמת שר שטוח אבל עדיין- ביצוע טוב ובחירת שיר מעולה. מהנה ביותר.
אליוט- אני מודה שלא הכי התלהבתי ממנו. כלומר, הוא בהחלט עשה שידרוג רציני היום וזה ניכר, אבל אני אישית לא הכי נהנתי מההופעות שלו. ההופעה הראשונה- לומר את האמת, די שכחתי אותה. כמו תמיד, ביצוע קולי מעולה אבל חסר משהו נוסף. אני חושבת שהבעיה היא שחסר לו קצת כריזמה וסטאר קוואלטי. אין לו אינטראקציה עם הקהל ואין לו מספיק נוכחות על הבמה אבל אי אפשר להתווכח על זה שמבחינה קולית הוא ענק. הופעה שנייה- היה חביב ביותר אבל אני חושבת שאפילו קארי שנה שעברה (שלא חיבבתי במיוחד) עשתה עבודה יותר טובה עם השיר הזה ממנו. אבל סך הכל היה נחמד.
קתרין- היא הייתה כל כך מיותרת היום! חבל, יכולתי להנות משתי הופעות של פריס במקומה. הופעה ראשונה: זוועה! כל כך גרוע! היא התחילה סביר אבל אז היא התחילה לצרוח כמו משוגעת וממש רציתי להנמיך את הווליום בטלוויזיה. אחת ההופעות הגרועות ביותר העונה. פשוט נורא! הופעה שניה- הפעם הורידה קצת את מינון הצרחות אבל עדיין הופעה מעצבנת והסכמתי עם כמה מפה שהעירו על החיוכים שלה- זה לא רק היום- זה כל הזמן! הכי טובים- טיילור וכריס. הכי גרוע- קתרין. באשר לבוטום 2 ומי עף מחר זה סיפור אחר לגמרי- בעיקרון אם נשפוט על פי ההופעות- קתרין תעוף. וקרוב לוודאי שכריס יהיה יחד איתה בבוטום2 בגלל שסיימון כל כך שיבח את אליוט. אבל יכול להיווצר מצב אירוני שבו דווקא קתרין לא תעוף כי המעריצים שלה ירצו להשאיר אותה בגלל שהיא בסכנה ברורה. אז אולי אליוט יעוף או שתהיה הפתעה וכריס/טיילור יעופו. אני אישית מאמינה שלא יהיו הפתעות וקתרין תעוף. נ.ב- סוקרה מה"נמלטים"(Prison Break) היה בקהל! יהה!