liloosh tt
New member
../images/Emo187.gifקקקקקקקרמבו.
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין. - שיר השבוע (כללי): דין דין אביב - מה שתבקשי. - אלבום השבוע: אוסף שירים של ידידי המוכשר. - האדם שעשה לכם את השבוע: כרגיל -
, גילי, תות, אימאבא. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "If I had just one more day I would tell you how much that I've missed you " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "תגידי, יש אולי טופס 'פנויה ורוצה'?" "לא, יש טופס סטירה ובעיטה שתתן לאימא ש'ך כשתצרח מכאבים"
"בנות מחרבנות!" "אבא שלי מרביץ לי! אל תגידי דברים רעים טוב?! תתני לי עובר!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עבודה במירוץ הר סדום! דיסק! תעודה טובה. - מאכל השבוע: מקקקקקקדולנס. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שישי-שבת מירוץ אופניים, יום הורים היום. - משהו שהרס את השבוע: אין. נראלי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי, וסופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לגבוהה! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Cristina Aguilera - Hurt. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מצטרפת לשגרה-אוחנה שלי, עידו, ומורי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אחרררכך.
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין. - שיר השבוע (כללי): דין דין אביב - מה שתבקשי. - אלבום השבוע: אוסף שירים של ידידי המוכשר. - האדם שעשה לכם את השבוע: כרגיל -