בטיר'וף שלנו!

liloosh tt

New member
../images/Emo187.gifקקקקקקקרמבו.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין. - שיר השבוע (כללי): דין דין אביב - מה שתבקשי. - אלבום השבוע: אוסף שירים של ידידי המוכשר. - האדם שעשה לכם את השבוע: כרגיל -
, גילי, תות, אימאבא. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "If I had just one more day I would tell you how much that I've missed you " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "תגידי, יש אולי טופס 'פנויה ורוצה'?" "לא, יש טופס סטירה ובעיטה שתתן לאימא ש'ך כשתצרח מכאבים"
"בנות מחרבנות!" "אבא שלי מרביץ לי! אל תגידי דברים רעים טוב?! תתני לי עובר!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עבודה במירוץ הר סדום! דיסק! תעודה טובה. - מאכל השבוע: מקקקקקקדולנס. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שישי-שבת מירוץ אופניים, יום הורים היום. - משהו שהרס את השבוע: אין. נראלי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי, וסופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לגבוהה! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Cristina Aguilera - Hurt. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מצטרפת לשגרה-אוחנה שלי, עידו, ומורי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אחרררכך.

../images/Emo55.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף, גנווה - שיר השבוע (כללי): הולך לאיבוד- אביב - אלבום השבוע: חלולים - האדם שעשה לכם את השבוע: שיר, רוזה, מאיה, אורית. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הרגנו את הרגש. חלולים - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לשקט שלי יש יום הולדת. לא שוכחים אהבה ראשונה
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 2 לכבוד היומולדת
- מאכל השבוע: צ'אי עם שיר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום שישי, היום עבודה בשבת. - משהו שהרס את השבוע: יום רביעי, וקצת יום הולדת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא מקווה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דנה ברגר- חרותי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה, עומרי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

izzys

New member
Where do we go now ../images/Emo35.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גנבה, הבלוז ברדיו של בית ספר. - שיר השבוע (כללי): אריק ברמן- מה עוד ביקשת. - אלבום השבוע: לא היה ספציפי. - האדם שעשה לכם את השבוע: ... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I think about you, You know that I do" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל דקה אצל השחורה השבוע.
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מעשה טוב. - מאכל השבוע: הרבה יותר מדי. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום שבת.
- משהו שהרס את השבוע: יהיה בסדר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור מהר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: השלמות לאקוסטית. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מטייל אוסטרלי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מתטרפת

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אני מניחה שפיוטה - שיר השבוע (כללי): ענבל פרלמוטר - לילות בלי מילים - אלבום השבוע: ענבל פרלמוטר - הקלטות אחרונות - האדם שעשה לכם את השבוע: שמש
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "המסע לא תם" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו כלכך הרבה... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מסע קטנטן ורצון לחזור, סמינר י"ב, רפי, וחוסר סיפוק מהאימון. - מאכל השבוע: חזה עופ ברוטב צ'ילי (של טבעול) עם חומוס! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המסע והסמינר... - משהו שהרס את השבוע: לא יודעת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה מחר, יכולהיות שסמינר סיירות בחמשוש... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הופעה מחר, סמינר סיירות, ואני חושבת שגם החלטיות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ענבל פרלמוטר - חתול בשק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא - ברוך הבא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): שמש שלי

.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סוף העולם. - שיר השבוע (כללי): אני אפס- בן ארצי, היא יודעת- נינט. - אלבום השבוע: נינט טייב- יחפה. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואנחנו סוג של יחד, כך אמרת לי תמיד, עוד מעט אבוא לקחת - ותבין.. ועכשיו אני יודעת, מה לקחת בי איתך. לתמיד..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אם אני אעשה לה ככה, היא תגיד.. בוא נעלה למיטה, ואני אגיד לה.. אבל בסה"כ רציתי ברווזים" |הדגמה|.
איסר [המורה נהיגה].
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נשארתי... - מאכל השבוע: לזניה אמא עידו. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נתיבות והביקורים באריאל. - משהו שהרס את השבוע: אני, הגועל-נפש.... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום ... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: 'הכל יכול לקרות'. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כבר לא יודעת אם אני כזה רוצה.... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): קחו תמונות ...

The Kinslayer

New member
אני דורש העלאה בנפרד של כל האונס.

הטראומות שלי לא יהיו חלק מהקולאז'ים שלכם!
חחחחח ממש בני סלע את

yafit17

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

הייי תראו זה בני!!!!!!!!!! אה לא זה סלע

moshe butt

New member
אלעעע מומלצ"ש... ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo163.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול..
- שיר השבוע (כללי): צבעי הרוח- פוקהונטס- ריטה
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: הדסי, צחר, חן,מאיר, שיר ועוד... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "גם להיות שונה, מותר להיות..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני צריך לחפש חבר"... "חפש בגוגל"...-חחחח
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): השגתי הרבה דברים השובע...
- מאכל השבוע: חומוס
וצ'אי...(נאמי
)
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההצגה- "ימים של תום"
- משהו שהרס את השבוע: המבחן מחר....
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא למשהו מיוחד... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את המבחן המת' -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "צבעי הרוח"- זה שיר ממש ממש יפה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממ... את כולם..
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מאוחר, אבל תסלחו לי

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): They Want To Kill Me - שיר השבוע (כללי): Diary Of Jane - אלבום השבוע: שייגעצ - להפסיק לאכול עוגות - האדם שעשה לכם את השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): i feel so loonely - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) קונדומים בצבעים...לווופפפפ - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): יש לי חברה
- מאכל השבוע: עוגיות - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יש לי חברה, עוד פעם - משהו שהרס את השבוע: איזה משהו שהיה היום....
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש

למעלה