בטיר'וף שלנו!

Dug E

New member
"יש לי מתנה? תודה."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): כתר שמש-ריטה (מוקדש לאלה) - אלבום השבוע: תפתח חלון-ריטה - האדם שעשה לכם את השבוע: אלה והאריאלניקים. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ושוב בועה בזמן ושוב ילדה בגן יד ביד עם אמא" (אלה מחבקת את אמא שלה לפני שהיא עולה באוטבס ועל רקע התמונה הזאת המשפט הזה חפר לי במוח) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ענבר: "איזה קרציה,אני לא מאמינה שהוא שם ריטה" אני: "חמודה,זה שעון מעורר" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הייתי אמיץ. - מאכל השבוע: טקילות עם זמי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אריאל
- משהו שהרס את השבוע: אריאל
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר טוסט. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מחר טוסט
(המבינים יבינו) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: - -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אריאלניקים,בנה ועדי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo85.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הימים שלנו - שיר השבוע (כללי):מישהו לרוץ איתו-דניאל סלומון - אלבום השבוע:של דניאל - האדם שעשה לכם את השבוע:לא יודעת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):ביחד לא לחוד - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):חח שאמרתי לאחד שנדחף אלינו בפאב אתמול:"תקשיב לי טוב חתיכת חוצן עוף לי מהעיניים".. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:פלמינג למבורגיני
אתמול - משהו שהרס את השבוע: פלמינג למבורגיני השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:משו טוב כלשהוא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:משהו טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

mooshki

New member
מוטב לחיות בעבר, מבתוך רגע מיותר...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):
איתך אל הים - אלבום השבוע:
סתם הרבה שירים במחשב. - האדם שעשה לכם את השבוע:
אפחד במיוחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"אני רוצה לרוץ, ולא זזות לי הרגליים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"רציתי לנסות את זה אבל אף פעם לא היה לי טבסקו" (אלון בתגובה לרעיון הפנומנלי של סאבלימינל - לשים טבסקו על קונדום. וזה רק הסיכום של שיחה שלמה...) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
שומדבר, שבוע לא משהו. - מאכל השבוע:
העוגה שאמא אפתה היום. איף. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
השישי, דאה?! - משהו שהרס את השבוע:
חמישי, שונאת שמטיפים לי! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לעבור את המבחן בכימיה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאחרי המבחן בכימיה לא יבואו רביעי וחמישי, שנעבור ישר לשישי...:| -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
מיכאל - עברי לידר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
לא אכפת לי מי - רק לא בני סלע המקולל. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
בת דודה שלי. שכחתי שילדים עושים דברים כאלה

.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): X - שיר השבוע (כללי): אביב - מלאך, לא יכולתי להציל אותך [
]. ועוד הרבה.
- אלבום השבוע: חלולים . - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא יכולתי להציל אותך. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : "סך הכל רציתי ברווזים" מורה נהיגה הזוי. "מזל טוב? מזל טוב." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): המכתב והמתנה של ענבר, והופעה בנתיבות. - מאכל השבוע: שווראמה נראה לי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: :/ - משהו שהרס את השבוע: כל דבר בו. אני, היא, הוא, אמא. :| השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לכלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

חנושש

New member
../images/Emo9.gif

- שיר השבוע (של היהודים):-- - שיר השבוע (כללי):meds-placebo - אלבום השבוע:meds-placebo - האדם שעשה לכם את השבוע:לא מישהו מיוחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כחול ירוק..עולה עולה
<מושפעת> - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הוא בטח לא רואה אותנו,שתינו שחורות"
היו עוד המון אבל לא עולה לי. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 94 במחשבים:) - מאכל השבוע: הדבר המושי הזה במקס ברנר
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:חמישי וטיול פתי"ש. - משהו שהרס את השבוע:- השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חמישי?! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:חמישי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא נפתח
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כמה שיותר,באמת. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): חוח..

TancH

New member
גם ככה....

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): המאה העשרים - שיר השבוע (כללי): מה עוד בקשת- אריק ברמן - אלבום השבוע: אין. - האדם שעשה לכם את השבוע: נראלי אמא.... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כבר שבוע שאני פוחד ללכת..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): " - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): את החולצה המאגניבה....חחח סתם לא יודעת. - מאכל השבוע: מילקשייק תות-שוקולד - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה אתמול בעין חרוד.. היה חביב וכייפי. - משהו שהרס את השבוע: השמנתי.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לרזות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יבטלו את המקצוע מטמתיקה מהבגרות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: האנשים המושלמים- כנסיית השכל. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את ההוא שאני עדיין לא מכירה...

יש להכניס נושא להודעה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): נמנעת - שיר השבוע (כללי): justin timberlake- my love - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: כמעט כולם אתמול פלוס כאלה שלא היו כמו ציט והדס - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): עכשיו תורי עכשיו תורי לאהוב עכשיו אני גם לי מגיע [מישהו לרוץ איתו- דניאל סלומון] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שלום אנחנו מתרימים למען האגודה למען החייל"
אחח ציטרין, ומאותו יום מאחת שתרמה לנו- "רוצה עוגיה?" [כשהעוגיות אצלי בקפוצ'ון] הבחורה נגנבה (נו סטודנטית על סמים או משהו) וקראה לחבר שלה "ווי בוא תראה"בוקס|
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ממ 95 במבחן בהבעה? - מאכל השבוע: "קציצות עדשים וקינואה, זה מה שבא לי עכשיו" - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההתרמות עם ציט וחורי היה מצחיק בטירוף - משהו שהרס את השבוע: הקור הזה ]: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהסופ"ש יגיע, יש לי עומס לימודי משהו, איכ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להוציא טופס ירוק! [מחרמחרמחר-אמן!] -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Nelly Furtado- all good things -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא ואם יהיה זה גבר חלומותיי אני אשמח :] סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): רגע מחפשת כפרות

../images/Emo6.gif התמונה מזכירה לי "בוא נהיה שיח"

LOL. "מחרמחרמחר-אמן" ? חצופה. לא "אמן", מחר נוסעים בטוח

למעלה