בטיר'וף שלנו!

2shahar

New member
כמה שאני דואג לך..

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): iris- goo goo dols - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):רזיתי בגלל וירוס שלי. - מאכל השבוע: תה בערך - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הייתי ביריד המותגים- קניתי בגדים ,הרמתי ארנק מהמם
וראיתי שם מישהי עוד יותר. - משהו שהרס את השבוע: לא יצאתי לטיול יומיים בגלל וירוס מזדיין השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי להגיע לאביב בשלישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור בשלום את האסיפת הורים מחר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: חזירים- מטרופולין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אביב גפן
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ממנטו מורי....

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
אין - שיר השבוע (כללי):
הולכת ממך/שרון חזיז - אלבום השבוע:
ערבוב של שירים - האדם שעשה לכם את השבוע:
מישהי שחשבתי שלא כ"כ דואגת לי וגיליתי בסופו של דבר שהיא מאוד קרובה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"המציאות זה סם קשה מדיי,עדיף ללכת על קלים...תרשום לי כדורים..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
אין כזה... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:
מקדונלדס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
ההתנהגות הטיפשית שלי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שיחה חשובה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
כמה אהבה/גיים בויז -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
ראו שני סעיפים קודם סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Z A M i

New member
../images/Emo11.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):מחוץ לתחרות+חלומות גדולים (מ"מחוץ לתחרות"-אביבגפן),anouk-michel.. - אלבום השבוע:מחוץ לתחרות - האדם שעשה לכם את השבוע:היו הרבה..
אבל בשביל ציטרין-ציטרין!! ואמא שלו שהצחיקה אותנו וואי וואי.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"הרגי אותי עוד פעם וזהו,תירי אחד בראש אחד בלב"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):חחח דוד שלי השתכר בבריתה,כולם במן מעגל קיטשיות לסוף הערב והוא מתלהב ונכנס באמצע:"אמאאאאאאאאא!!!נהנהנהנהנה, פנימהההה" ומרקיד את סבתי..
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): -נוסטלגיה- בעיקר. - מאכל השבוע:טקילה עם צחר
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הברית,המסיבת גיוס,ההופעה.. - משהו שהרס את השבוע:.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:בנתיים,רק לפ"ת מחר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:... -שיר שפתחתם איתו את השבוע:hanging by a moment-lifehouse -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):סתם משהו ישן

ליאןןן

New member
...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): יש בזה טעם - דנה ברגר - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): זו רק שעה לא כל כך נוחה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני שמה הסוואה, אני פפארצי!" - חברה שלי שיכורה, תוקעת עלים בשיער ומצלמת אנשים מסכנים ברחוב. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום חמישי אני מניחה - משהו שהרס את השבוע: אני. המרחק הזה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול שנתי? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור בשקט. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

and am in so deep.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גניבה - שיר השבוע (כללי): Cranberries - Linger - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ. אפחד מיוחד:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): רוצה נס? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)? אם מיכל רוצה משהו\עצובה היא יודעת שהיא יכולה להתקשר אלי. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): השגתי דירה. - מאכל השבוע: אוף! צריך להפסיק עם האוכל! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שהשגתי תיחידת דיור הזאת!
יפיפייה. - משהו שהרס את השבוע: הקאסמים. ת'חיים לא ת'שבוע. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעוף מפהההההההההההה כבררררר!!!11 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ללכת לי מפה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אני מאמין - כנסיית השכל. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פיליליליליליייי:) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yafit17

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo26.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): -טיפה בים שיר השבוע (כללי): - לא בא לי לשמוע-הדורבנים אלבום השבוע: -אין מקום אחר-משינה האדם שעשה לכם את השבוע: -עדי
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -והשקיעה שוב התאבדה למים אחרים משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - נימני אתה סתם שקרן זה לא דלקת בגרון אתה חולה סרטן!
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מאכל השבוע: -אוכל של סבתא משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - שעדי באה
, יומולדת 18 של דידי,ואריאל
משהו שהרס את השבוע:
יותר מידי כשלונות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - אודישנים והופעה של אביב בזאפה משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:-שיהיה טוב האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:עומרי

לה לה לה לה לה לה לה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): המלחמה הבאה- אביב גפן - אלבום השבוע: חלולים- אביב גפן - האדם שעשה לכם את השבוע: ליטל המנוולת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "כולך בת 40 אך נראית כמו ילדונת" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: עוגת שוקולד ואגוזים של ליטל
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לנסוע לבני עיש - משהו שהרס את השבוע: הכלום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אמש- אביב גפן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

שקט שקט ילדים

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מחפש תשובה - שיר השבוע (כללי): שניים-ריטה ושלמה ארצי - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: ע-מיתמית - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ככה זה שיש שניים, מסתבר, זה תמיד פעמיים, לדבר, זה נותן לי ת'כוח, להתגבר גם על מאה מכות. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): עומדות היו שערותינו ברגליך ירושלים
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): פרופיל 97! - מאכל השבוע: מ ק ד ו נ ל ד ס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ע-מיתמית - משהו שהרס את השבוע: זה שהברזתי ממבחן באזרחותבלי להתכוון:| השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין משהו ספציפי. לדעת מה הקב"א שלי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כל דבר מעניין? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: america-razorlight -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

למעלה