בטיר'וף שלנו!

שבוע הזוי משהו.. ../images/Emo13.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל - שיר השבוע (כללי): עצוב בלעדייך - אביב גפן - אלבום השבוע: X - האדם שעשה לכם את השבוע: יפית!! וכל מי שהיה שם בשישי.. אה, ובן לשתי שניות
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תני לו ללכת, ואת תראי שהוא בסוף יחזור" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מאיפה את מוכרת לי? [צחר בפגישה מפתיעה בצומת הירקון] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): המון טרמפים.
- מאכל השבוע: טבעות בצל שבאמת יש בתוכן בצל [לא ידעתי שקימיים דברים כאלו!] - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סופ"ש אצל יפית, והערב ההזוי באריאל - משהו שהרס את השבוע: הכאב בטן הזה,2 הלוויות וההוא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רק שיהיה טוב - שיר שפתחתם איתו את השבוע: אהבה חדשה - אסף אמדורסקי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מישהו ספציפי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ענבר, זמי ואוחנה מתחזות לפסל בזמן שאני ויפית מנסות לתפוס טרמפים.

yafit17

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח איך שכחתי את הפסל יואווו

סטיבי2

New member
חזרתי... חח

מומלצי השבוע השבוע שעבר: בסדר אני יודע.. שבוע נחמד כזה ומתיש בעיקר - שיר השבוע (של היהודים): X - שיר השבוע (כללי): מוכרת לי מפעם- דין דין אביב - אלבום השבוע: X - האדם שעשה לכם את השבוע: וואי הרבה.. בעיקר אלה יפית צחר וכל מי שבא לאריאל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): חלום שהשאיר בי טעם.... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מה שאמרתי לרכזת שכבה שלי מה אני חושב על התלבושת של בצפר- "איך אני יכול לצאת ככה מהבית. גלית אני לובש חולצה עם סמל שמצויירים עליו בנגים שזורחים בהרי באריאל..." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע: קציצות של אמא והארוחה החלבית אצל סתיו. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היומולדת של סתיו... באמת שהיה כיף. - משהו שהרס את השבוע: לא משנה. השבוע שבפתח: נקווה לטוב. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליום שישי... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח במבחן באזרחות... אימל'ה... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יונתן שפירא- איה כורם. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מי שיעשה לי לצחוק.

MENTER

New member
..

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ג'קי משום מה נכנס בי חזק..
- שיר השבוע (כללי): אלפי ילדים מוכים-יציאת חירום - אלבום השבוע:יציאת חירום-יציאת חירום - האדם שעשה לכם את השבוע: נורי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - נורי ריגש אותי כמו שבחיים לא ריגשו אותי..
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע: קובההה..
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נראה לי הסופש
- משהו שהרס את השבוע: נראה לי שהשבוע היה בסדר גמור לשם שינוי... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור תאוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור תאוריה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אלפי ילדים מוכים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: תום סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אחרכ

when will those clouds all disapear

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא היה. - שיר השבוע (כללי): אפרת גוש - טוב לבד. - אלבום השבוע: לא היה. - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): רגע עם עצמי. להבין אולי, טוב לי בחיי. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "בא אוטו! תהיו שיח/פסל!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלוםכלום. - מאכל השבוע: פריכיות, קורנפלקס. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נתיבות.וכל מי שבא לאריאל [עדי, עדי, צחר, יפית, אלה, יוסי] - משהו שהרס את השבוע: אני. כמובן. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח במבחן בתנ"ך. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אפרת גוש - ג'ורג'יה, רולינג סטונס - אנג'י. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לילוש. כתמיד.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): משהו אמיתי

bazmaster

New member
is this the real life?

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לא קל - שיר השבוע (כללי):too much livo will kill you-queen - אלבום השבוע:QUEEN 2 - האדם שעשה לכם את השבוע:בעע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):i'm here without you baby... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מי שלא נשם אבק דרכים לא ינשום אוויר פסגות - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):... - מאכל השבוע:שניצל+צ'יפס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:שלשום היה יום השנה לזכרו של פרדי מרקיורי - משהו שהרס את השבוע:לא כלום... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחר טיול שנתייייייייי אחרוןןןןןןןןןןןןןןן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שנחזור? -שיר שפתחתם איתו את השבוע:another one bites the dust-queen -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:סוד סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

shabyla

New member
פרדי ../images/Emo99.gif

ובכלל.. קווין
היה מדהים בסינמטק שילשום

../images/Emo95.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): "מקום לדאגה" - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:
הדרי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אומרים שם מה שיקרה וחושבים על כל מה שקרה" - מאכל השבוע:
"כל מה שנמנע" - משהו שעשה לכם את השבוע:
כלום - משהו שהרס את השבוע:
הפיטורים והמחלה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
סופשבוע באפיק - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
לא חשוב מה, רק משהו טוב, רק משהו טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
באה מאהבה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
בו
חנצ'ו אורן
שרון סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת

yuvizz

New member
כמעט העלתי קולאז' ובסוף החלטתי שאני

לא עד-כדי-כך מושפעת. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):תענה לי.. - שיר השבוע (כללי):נוצה ברוח-רמי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)בטח משפטים מיום שבת.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):נסעתי לחיפה. - מאכל השבוע:ארומה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:שנסתע ביום שבת לחיפה. - משהו שהרס את השבוע:שלא נסעתי ביום שישי לחיפה
, אני. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שומדבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהשביתה תמשיך לעד. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:נוצה ברוח. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אדם ק

New member
dont go

מומלצי השבוע השבוע שעבר: עבר סוף סןף - שיר השבוע (של היהודים): were doyou go - שיר השבוע (כללי): stay together for the kids - אלבום השבוע: meds \ placebo - האדם שעשה לכם את השבוע: הלוואי והיה... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): it's between you and me - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא היה... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלום - מאכל השבוע: כל מה שבא... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה בנתיבות... - משהו שהרס את השבוע: ההופעה בנתיבות... הניתוק בנינו... היא... היא... והיא... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסוף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום... שיעזבו אותי בשקט... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עודלא פתחתי אותו... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עדי, שביט, נעמה, בנה... אני מבולבל... כבר לא יודע... לא בטוח... מה טוב? מה רוצה? מה כדאי? סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo20.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): גם אני רוצה - יהודה פוליקר ("סיר הבשר"-משו) - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: טלטול, וכל האנשים שפגשתי בסמינר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לחטוף, לאכול, לטרוף, לזלול, להקיא את הכל" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יש לי שני תארים שאף אחד לא יקח ממני - אני הכי זקן בתנועה והכי שמן בתנועה!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): להיות עם טלטול, הסמינר - מאכל השבוע: בעיקר אורז יבש של החדר אוכל
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: טל והסמינר - משהו שהרס את השבוע: אוכל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב ברביעי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ענתי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה