so fuckin Specialll
New member
שבוע הזוי משהו.. ../images/Emo13.gif
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל - שיר השבוע (כללי): עצוב בלעדייך - אביב גפן - אלבום השבוע: X - האדם שעשה לכם את השבוע: יפית!! וכל מי שהיה שם בשישי.. אה, ובן לשתי שניות
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תני לו ללכת, ואת תראי שהוא בסוף יחזור" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מאיפה את מוכרת לי? [צחר בפגישה מפתיעה בצומת הירקון] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): המון טרמפים.
- מאכל השבוע: טבעות בצל שבאמת יש בתוכן בצל [לא ידעתי שקימיים דברים כאלו!] - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סופ"ש אצל יפית, והערב ההזוי באריאל - משהו שהרס את השבוע: הכאב בטן הזה,2 הלוויות וההוא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רק שיהיה טוב - שיר שפתחתם איתו את השבוע: אהבה חדשה - אסף אמדורסקי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מישהו ספציפי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ענבר, זמי ואוחנה מתחזות לפסל בזמן שאני ויפית מנסות לתפוס טרמפים.
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל - שיר השבוע (כללי): עצוב בלעדייך - אביב גפן - אלבום השבוע: X - האדם שעשה לכם את השבוע: יפית!! וכל מי שהיה שם בשישי.. אה, ובן לשתי שניות