בטיר'וף שלנו!

Z A M i

New member
בטיר'וף שלנו!../images/Emo19.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo186.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
. - שיר השבוע (כללי): Missed- PJ Harvey. - אלבום השבוע: Dry-PJ Harvey. - האדם שעשה לכם את השבוע: זה אף פעם לא משתנה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I rather have done it with you. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "כשהבשר שלך מקבל טעם של קציפת פטל". - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שעתיים של נשים בלבד ב88FM, ושבוע חופש. - משהו שהרס את השבוע: שהוא נגמר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כיף. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: The Child Is Gone- FIona Apple. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מלא. בשלישי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

יאי. ../images/Emo141.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין. - שיר השבוע (כללי): מביאה הכל \ שלום חנוך. - אלבום השבוע: אין. - האדם שעשה לכם את השבוע: דרור. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לו רק יכולתי להביא לך פתרונות..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא עולה לי לראש.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - חנייה חופשית. לקחתי פעמיים את כל הקופה.
- מאכל השבוע: חומוס ב2 בלילה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אין משהו מיוחד. - משהו שהרס את השבוע: 2-3 השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתרצות! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Garbage - Can't Cry these Tears -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פיח, ביום שלישי
! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני מתגעגעת לרן

כמה טיפשות?

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול - שיר השבוע (כללי): כולם אומרים/שלומי שבן - אלבום השבוע: שלומי שבן - האדם שעשה לכם את השבוע: עומר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר..." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):יהודית, אלכוהול וגבר - מאכל השבוע: סלט - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יהודית ועומר - משהו שהרס את השבוע:אתמול בלילה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: גל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא לא יעבור -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בך לא נוגע/יהודית רביץ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גל, עומר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): כמה געגוע

מתנות

New member
לחיות נכון.

השבוע שעבר: היה טוב.
- שיר השבוע (של היהודים): לא זכור לי שהיה.. - שיר השבוע (כללי): שילה פרבר - הרגע - אלבום השבוע: ניל יאנג אקוסטי. - האדם שעשה לכם את השבוע: הדס
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם אלה החיים- נחיה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "יאללה, הליכת חרגולים! 1, 2, 3...!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ספרים. רותם
. - מאכל השבוע: לא. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום ראשון ויום חמישי. - משהו שהרס את השבוע: אני, בעיקר. אבל לא רק. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום הולדת של הדסי
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות את מיכל, ושלא אשבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נינט טייב - יחפה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מיכל. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

תומע79

New member
../images/Emo34.gifמומלצי השבוע ../images/Emo9.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
אין ואין. - שיר השבוע (כללי):
רונית שחר ועברי לידר-אהוב יקר - אלבום השבוע:
As always...אביתר בנאי-עומד על נייר - האדם שעשה לכם את השבוע:
היפה שלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"כי קל להתבגר מהר שאתה באמצע של הרעש" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) :
"אני אוהבת אותך"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
ישנתי עם היפה שלי! - מאכל השבוע:
פיצות קטנות וקינדר בואנו! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
היפה חזרה מהצבא
,קיבלתי תאריך לטסט! - משהו שהרס את השבוע:
הייתי חולה מתה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
טסט,לעבור את המבחן באזרחות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאני אעבור טסט! -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
שבק ס'-הנה זה בא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מי שבא ברוך הבא
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
ושוב..מחבקת את השק איגרוף!

מילי17

New member
לעולם, לא אהיה כמותם

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): בגידה - אלבום השבוע: אוסף דאנסים - האדם שעשה לכם את השבוע הודיה
כמעט שנתיים עברו!: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לעולם, לא אהיה כמותם" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"אני לא רוצה להרוס לך, אבל, אוף, הן כ"כ לא מתאימות לך!!!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נעלי בובה מקסימות אדומות בלקה
- מאכל השבוע: ג'בטינה עם מוצרלה ופסטו
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום רביעי, עם הודיה. - משהו שהרס את השבוע: יותר מדי אוכל
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את בווווווווווווווווווווווווו ולהבריז מהשירות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות את בו
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: לשם- מירי מסיקה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בווווווווווווווווווווווווווווווווווווו סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
מט.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך, מלחמה שקטה. - שיר השבוע (כללי): עברי לידר- איש יקר. בובה אחת. [היו עוד ואנ'לא זוכרת] - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:שכבה. אבל רק קצת... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אין לנו ארץ אחרת!
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:רביעי בערב-ערב פולין. אתמול בערב- הופעה עברי. - משהו שהרס את השבוע: ההיא. ההוא. וההרגשה המסריחה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של אביב! מחר יומחופש [: (ותודה לבני עקיבא). - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה טוב? שיתפסו ת'אנס! כוסאמק זה מפחיד! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: oh lord -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מישו בא להופעה של אביב בשני? (חוצמזה מי שבא ברוך הבא) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

2shahar

New member
נכון???

האנס הזה הכניס אותי מה זה לפחדים גם ככה אני מפחדת להסתובב לבד פה

אני יודעת שמכרתי את עצמי להזיה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): Sarah Mclachlan - In The Arms Of The Ange - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: יוני
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איך זה מרגיש? אף פעם לא קרוב.. קרוב מספיק" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יו איזה יפה את היום! איזה שונננננננה" איזה כיף שיש כאלה חברות
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): להפגש עם יוני לפני הגיוס.
- מאכל השבוע: מק רויאל
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אצל יוני. - משהו שהרס את השבוע: סדר עדיפויות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שילה פרבר - גשם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

../images/Emo168.gif../images/Emo110.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): From Yesterday- 30 Seconds To Mars - אלבום השבוע: של: MCR החדש - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I'm so tired of being here. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: אורז =\ - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממ נראה לי אתמול בערב - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללמוד כבר תאוריה!!!! וללכת למקסברנר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: גם -שיר שפתחתם איתו את השבוע: The Funeral Of Hearts- Him -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

"אין בי דבר להציל עוד,אין בי בכל

העולםםם" מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):"הימים שלנו" - שיר השבוע (כללי):ג'ורג'יה-אפרת גוש - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:כל האריאלניקיות וצחר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):מה שבכותרת. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):- - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):-חיוך אמיתי מאכל השבוע:האוכל של אבא כמו תמיד - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אריאל - משהו שהרס את השבוע:שתי יקיריי עוזבים את הארץ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הטיול ממחר בלילה עד שבת =] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא רוצה לפתוח פה לשטן -שיר שפתחתם איתו את השבוע:שיר של מכיר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את אדם-מה שלא יקרה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה