בחירת תורת לחימה

אז אם שניכם מסכימים על נשים ולחימה,

לא נותר לכם אלא להתווכח על צמחונות...

haleth

New member
לא יודעת לגבי היריב אמיתי

אבל בהחלט נראה לי שאני מפספסת משהו (שירה ואני לומדות באותו בית ספר). בהחלט יש הבדלים, בצורת האימון, בחשיבה, בדינמיות, בגוף... (איזו הפתעה!). נכון, אני לא רגילה להלחם נגד גברים (יש סוגי ספורט מעורבים אחרים שאני מעדיפה), אבל - וזוהי מחשבה לא מעובדת עד הסוף - נראה לי שהנקודה המשמעותית היא עצם התרגול להלחם. להתרגל לעובדה שמישהו בכלל חודר למרחב הפרטי שלי (באופן אגרסיבי, אני מתכוונת
)ושמישהו בכלל שולח אלי אגרוף. אם אצטרך להלחם באמת, אני חושבת שהעובדה שתורגלתי בכך תעזור לי. אבל אני לא יודעת. יש גם יתרונות להפרדה, בייחוד כשמדובר בתלמידים דתיים. ההפרדה גם מאפשרת יותר הומוגניות בכיתה, אם כי זה דווקא ניראה לי כחסרון. ומכיוון שאין מקום מושלם ומכיוון שאני מאוד מרוצה מהשיטה, מבית הספר ומהמורים, אני לוקחת את זה כעיסקת חבילה.

haleth

New member
בני דותן מלמד טאי צ´י בגבעת רם

מומלץ ביותר. אני לא תלמידה שלו, כך שאני נטולת פניות כאן.

כן, אני יודעת.

זה הכל קונספירציה כדי לקטוף את תואר השירשור הגדול מהדיון על הצמחונוטבעונות. [נו דוד, עד שאורי, עדי ואני מרגישים בבית? אני בעד להסב את שם הפורום ל:"אומנויות לחימה באוכלי בשר". ג´ון תבוא להרצות.]

zedprime

New member
אני חושב על האפשרות

להביא תרנגולת למפגש פורום הבא כדי שנוכל לשחוט אותה במקום ולעשות אותה על האש.. חוץ מזה , יחסית לפורום שיש בו אחוז לא קטן של טבעוניים - נסיון ההשתלטות היה מעורר רחמים.

nitzano

New member
זה סוג של צמח טורף אוכל פירות......

לפחות לפי מה שהבנתי מאותו שרשור

orii

New member
../images/Emo32.gif אז יש כאן כבר 206 הודעות

בדרך לקחת לצימחונים את השיא...

לשמה

New member
האם מישהו באמת ענה לך...???

תמה אני האם מתוך שלל ההודעות והשרשור האינסופי הצלחת להבין על איזה אמנות לחימה המליצו לך, או שמה הפורום מדסקס עכשיו בערנות את נושא ה pushing hands עם נשים בטאי צ´י... לדעתי האישית כדאי לך להצטרף לאמנות הלחימה של הג´ינג´י חאן - סנסאיי מושיקו גרוזנברג נשמע כמו אחלה מאסטר... וברצינות, לדעתי אין לך סיכוי לבחור תורת לחימה (משהו שאמור להעסיק אותך ב 60 השנה הקרובות) מתוך המלצה של מתאמנים. המלצתי הפשוטה היא לקרואעל תורות הלחימה השונות בכלליות ולהסתובב במועדונים שונים באזור מגוריך - סופו של דבר שתשאר בקבוצה שהמדריך והאימונים בה יהיו קרובים לאופייך הנוכחי. החשוב ביותר בכל העיניין הוא להתחיל במשהו ומשם להתפתח בהתאם לנטיותך. "...גם מסע של 1000 מילין מתחיל בצעד אחד קטן..."

antonyo

New member
ג´ודו

שום ענף ספורט בעולם לא יקנה לך מה שג´ודו מסוגל להקנות. כח, מהירות, גמישות, סבולת, סבולת כח, כח מתפרץ, זריזות, התמצאות במרחב,יכולות ריכוז בניית מסת שריר. אין אין כמו ג´ודו שלכם מאמן נבחרות ישראל

למעלה