בחירת תורת לחימה

muay thai

New member
תעשה אימון נסיון באגרוף תאילנדי

בירושלים יש את אחד המועדונים לאגרוף תאילנדי הבאמת שווים, אשר פועל כל יום ובו יש כ100 מתאמנים . עד שנרשמתי היתה לי דעה שלילית שנבעה מבורות ופשוט הגעתי בעקבות חבר. אותי החלק התחרותי לא מענין,אלא האווירה, הכושר, ההנאה, הקבוצה, והמאמן המשקיע- בני קוגן. יקבלו אותך יפה שם. הכתובת : ביה"ס הגמנסיה העברית רחוב קק"ל 14 רחביה (רחוב שחותך את קינג גורג) ימים א,ד : 20:30 עד 22:00 שאר הימים (ללא אימוני נסיון) 18:00 עד 20:00

muay thai

New member
טלפון למועדון אגרוף תאילנדי בי"ם

אגרוף תאילנדי וקיק בוקסינג ברחביה- מרכז העיר אצל בני קוגן 052555056 אימונים כל יום עם מתחילים ועד אלופי ישראל ומקום 3 באירופה ערן דב .

zedprime

New member
קצת הרבה עזרה.. בניגוד לשרשורים שלי

(כלומר אלו שאני משתלט עליהם) - שם אני משקיע מאמץ כדי להגיע למספר תגובות גדול , ולא מחבר שני שרשורים.

אלימות, אומנות לחימה ופציפיזם

לימוד אומנות לחימה מקנה לך כלים. בחלקם כלים לוחמתיים, נפשים וגופנים כאחת. את לומדת כדי לקבל כלים, לא כדי להשתמש בהם בצורה זו או אחרת. אני לא לומד כדי לפגוע באחרים. אבל, אם תהיה סיטואציה בה אאלץ להגן עלי או על מי מהקרובים לי, אני מעדיף להיות מספיק מיומן כדי להגן גם עלי וגם על התוקף. המיומנות נותנת כלים גם להגנה וגם לשליטה על ההתקפה. אז, לגבי המטרה - אלימות היא לא המטרה. המטרה היא רכישת כלים לצמצום האלימות. אני בטוח שאם תרגישי שיש לך הכלים לעימות פיזי מול תוקף, תוכלי לעמוד מולו ולנסות לסיים את האימות באופן מילולי בצורה יותר רגועה... בכל מקרה, כדי לרכוש את הכלים והמיומנות, אנחנו צריכים להתיידד עם האלימות ועם היצר החייתי שבנו. כל אחד, כמובן, בדרכו שלו. הכוונה היא לא להפול לחחית טרף, אלא ללמוד להשתמש באותו היצר באופן מבוקר. ומילה לסיום - אם הסיפו שלך אומר לך לבעוט יותר חזק וגם לפגוע, עשי זאת. הוא המורה ואת התלמידה. אם קשה לך עם זה - דברי איתו. מי שיודע לרוץ יכול לבחור בין ריצה להליכה...

למעלה