משגע!
F Fun Fair New member 16/2/12 #115 וואוו!!!!!! את מבינה מה הבעיה? אמהות כמוך גורמות לי להתבאס שאני לעולם לא אהיה "that kind of a mom"
מ מ ש ג ע ת פ י ל י ם New member 17/2/12 #150 טוב את מתעלמת מהעובדה שזה תחביב שפיתחתי לאחרונה. כשהן היו קטנות הן לבשו בפורים קונפקציה מכפר השעשועים
טוב את מתעלמת מהעובדה שזה תחביב שפיתחתי לאחרונה. כשהן היו קטנות הן לבשו בפורים קונפקציה מכפר השעשועים
ע ענת אלדר New member 17/2/12 #145 אהבתי מאד גם את החולצה, גם את התחפושת ובהחלט את הרגש! רק שאני אפילו תוך כדי הסתכלות באתר כבר הפסקתי להבין (אחרי הגזירה הראשונה) מה רוצים ממני.... נו שוין, לא פלא . אגב, אם אני אבקש עד טו בשבט תחפושת זה ילך בינינו?
אהבתי מאד גם את החולצה, גם את התחפושת ובהחלט את הרגש! רק שאני אפילו תוך כדי הסתכלות באתר כבר הפסקתי להבין (אחרי הגזירה הראשונה) מה רוצים ממני.... נו שוין, לא פלא . אגב, אם אני אבקש עד טו בשבט תחפושת זה ילך בינינו?
פ פיית מרציפן New member 16/2/12 #31 לגמרי ריגשת אני כל כך אוהבת עבודות יד ועוד עם ניחוח נוסטלגי שכזה. תודה על הקישור למאמר . רעיון מעולה
מ מ ש ג ע ת פ י ל י ם New member 16/2/12 #38 ובאופן מפתיע זה גם היה פרוייקט מהיר אולי מהיר מדי כי חיברתי את השרוולים הפוך - ימין בשמאל - כי שכחתי לסמן ורק הבוקר גיליתי שהחפתים נפתחים למעלה...
ובאופן מפתיע זה גם היה פרוייקט מהיר אולי מהיר מדי כי חיברתי את השרוולים הפוך - ימין בשמאל - כי שכחתי לסמן ורק הבוקר גיליתי שהחפתים נפתחים למעלה...
T Taltul R New member 16/2/12 #32 ממש ריגשת אותי כמה מקסים הרעיון, ולא פחות ממנו הביצוע. את נראית נהדר, והסיכה משגעת! חיבוקים
S sheffys1 New member 16/2/12 #45 וואו!!! וגם... עוד וואו!!! את גם נראית מצויין, וגם נעים לך בלב - מה אפשר לבקש עוד? התחפושת של הקטנה שלך מהממת גם
וואו!!! וגם... עוד וואו!!! את גם נראית מצויין, וגם נעים לך בלב - מה אפשר לבקש עוד? התחפושת של הקטנה שלך מהממת גם