בוקר טוב ליום חמישי!

efrato1

New member
הבנתי. אם כך אני לא מסכימה איתך.

לא זרקתי על עצמי משהו אלא מאוד הקפדתי בהתאמת הצבעים (גוונים של חום ושמנת), באורך הנכון של הסוודר לעומת החצאית, כך שלא יווצר עיוות של צורת הגוף (רגליים לעומת טורסו) והפריטים עצמם יפיפיים (החצאית קצת מקומטת-סוף היום...) ובגודל מדוייק (לא גדולים מדי ולא קטנים מדי). יתכן והלוק לא מחמיא במובנים האוטומטיים: לא מדגיש חמוקיים/מותניים/מראה רגליים - ומכאן השיוך האוטומטי שלו למגזר הדתי, אך הוא (מבחינתי) שלם (גם אם לא מושלם) בסיגנון שכיוונתי אליו. כמה פתיחות וסגירות סוגריים אלוהים אדירים
כמובן שאני מאוד מעריכה את דעתך ושמחה על התגובה

sheffys1

New member
Fair enough

ממש לא התכוונתי לומא שלא השקעת בבחירת הפריטים (הן בשילוב והן בקנייתם). בכל מקרה, ממש לא חייבים להסכים תמיד, או לאהוב את אותם דברים

mgirl

New member
הכל נראה מעולה

אתן עושות לי חשק להצטרף גם לאתגר.. אבל נראה לי שלהתלבש בבוקר זה אתגר מספיק גדול בשבילי כרגע

efrato1

New member
כן, אולי באמת זה לא זמן אידיאלי בשבילך

להצטרף לאתגרים נוספים מעבר לזה שציינת... האתגרים של אפרוחית, תבוא עליה הברכה, עזרו לי קצת לצאת מהאוטומט...

Aניס

New member
אהבתי (כמעט) הכל

חוץ מהמראה עם החצאית, כל השאר פשוט נהדר
המראה של היום הרס אותי הכי

Taltul R

New member
מי. זאת. החתיכה. הזאת

אוהבת מאוד כל אחד ואחד מהאאוטפיטים
הדבר היחידי שטיפה פחות התחברתי אליו הוא הקרדיגן הבהיר מעל החולצה הבהירה התפוחה כל העניין שם הרגיש לי קצת מנפח ופחות מחמיא לגזרתך המושלמת

efroch99

New member
אז כמו שאמרתי

באמת רואים קשר ישיר ומובהק בין הקולאג' שעשית לבין הסגנון שלך. מהתמונות האלה >התעלפתי< מהמראה השני משמאל, סוודר (ווסט) מעל חולצה לבנה, עם ג'ינס וחגורה - אין את פשוט נראית כל כך מדהים ככה, מושלם! אחרי זה אהבתי את חולצת המשבצות עם הקרדיגן, שילוב מהמם. החולצה הבהירה עם הסוודר הבהיר - פשוט עושה עוול לגזרה שלך... והמראה עם החצאית - חסר לדעתי משהו - או חצאית קצרה יותר, או חולצה צמודה, או חגורה - משהו שיראה את הגוף. ככה זה פשוט רחב בכל מקום..... ובחולצה עם הפסים, השילוב מאוד יפה, אבל זה לא כל כך מחמיא באזור הבטן. אולי זה זווית הצילום? יכול להיות גם שזה גם פשוט האפקט של איך שהפסים מתחברים עם החיתוך הנמוך של המכנסיים, וזה פשוט יוצר אשלייה אופטית וגם מושך את העין לשם, חבל..

shmickey

New member
את מקסימה

הכי אהבתי את התמונה השניה משמאל, מחמיא לך מאוד! בכלל, ראיתי שכתבת שאת מאוד אוהבת טופים גדולים, ניסית פעם להכניס אותם לתוך המכנסיים? אני חושבת שיווצר מראה מחמיא יותר ותזכי משני העולמות!

היום אני לא יושבת על מזרנים אז מותר ללבוש

שמלה. אני עם שמלת סריג עם כיסים גרבונים י להם דוגמת משבצות קטנה בלבן ואפור שקשה לראות בתמונה צעיף חום לבן ג'קט ג'ינס מגפי בוקרים בעור וז'מש היתה התלבטות אם להשאיר את תלתלי ה"ילדה בת שלוש" שלי פזורים או לאסוף לתסרוקת בוגרת יותר כדי לא לקבל מראה ילדותי מידי עם השמלה הקצרה ולבסוף מזג האויר הכריע לטובת הפזור והמחמם. אשמח לדעתכן

newKiticat

New member
אווו

כיף לראות אותך ככה. ואהבתי את המראה. מסיבה לא ברורה, הכל מרגיש לי כאילו הוא מתחבר אחד לשני בצורה מוצלחת ממש...

efrato1

New member
מצטרפת למשגעת. מקסים!

השילובים מאוד מוצלחים והלוק הכללי ממש מחמיא לך. הבחירה בשיער פזור היתה לדעתי מאוד נכונה.

ששת22

New member
אהבתי ממש את הלוק

אני מתה על שמלות ובחורף לא לובשת בכלל

גם אני חולת שמלות ובדרך כלל כשאני הולכת לחנות

לחפש מכנסיים אני יוצאת במקומם עם שמלה .

למעלה