בוקר טוב ליום חמישי!

@יעל@

New member
שוב

בוקר טוב והיום פינת DIY

סיפור רקע - אבא של נפטר לפני 14 שנים. הזמן הוא רופא מצויין, הוא מרפא את הכאב, אבל לא את הגעגוע ותחושת ההחמצה. אתמול ראיתי את זה: http://diymaternity.com/tops/button-up-babydoll-maternity-top/ ומיד ידעתי מה אני רוצה לעשות
החולצה שאני לובשת נתפרה מחולצה של אבא שלי - ולא סתם חולצה, זו שהוא לבש בחתונה שלי! קנינו אותה יחד במרקס אנד ספנסר שהיתה פעם, לפני המון שנים בקניון איילון ברמת גן. איזה כיף שאמא שלי שמרה כמה בגדים שלו. אז הלוק לא מפיל, אבל החולצה עושה לי נעים היום. הסיכה של מרי פופינס נקנתה יחד עם זו מאתמול.

והשווצת DIY

הקטנה (בת 11, אבל בשבילי היא הקטנה...) ביקשה להיות בפורים חתולה. אז הנה השמלה שהיא תלבש, שנתפרה משמיכת פליז פרוותית עם טביעות כפות רגליים קטנטנות. תפרתי גם אזניים וחיברתי לסיכות. התכנון הוא לאסיף מאחור זנב שיצא דרך חריץ בשמלה. עכשיו נותר לי רק פרוייקט התחפושת לגדולה (כולה 17, אבל בשבילי היא הגדולה...) שתהיה גם היא חתול, אבל מין חתול מסובך מסדרת אנימה, שעדיין לא הצלחתי לפצח איך לעשות.

וואו, את ממש מוכשרת!

תמיד חלמתי להכין תחפושות יחד עם אמא שלי וזה פשוט לא עניין אותה, איזה כיף לבנות שלך!

ששת22

New member
איזה יופי

לי בזמן האחרון נכנס חשק מטורף ללמוד לתפור, במיוחד בשביל לעשות דברים לילדה. העניין הוא שכרגע לא בא לי להשקיע כל כך הרבה כסף על מכונה אז כנראה שזה לא יקרה בקרוב

האמת שתפירה הוא תחביב שעלותו איננה

שונה מתחביבים אחרים, אבל אכן מצריך השקעה ראשונית בקורס טוב + מכונה. אבל מאוד מתגמל ומספק.

אחרי שבשנה שעברה עוד חיברתי חלקים

בלילה שלפני היום המיועד השנה הודעתי שמי שלא מודיעה בטו בשבט מה היא רוצה לפורים, לא תקבל
(נניח... לא הייתי עומדת באיום הזה) הן עמדו בדד ליין.

לא, בגזירה חופשית.

את החלק העליון (קדימה ואחור) גזרתי לפי גופיה שלה שיושבת בצורה נוחה על הגוף, והחלק התחתון הוא full skirt - רבע עיגול משורטט על בד מקופל פעמיים לריבוע ...

Taltul R

New member
את מכירה מקום באינטרנט שיש בו הוראות שמסבירות

כיצד ליצור חצאית כזו?

טוב נשבעת לך שזה פשוט

מצריך רק קצת רענון בהנדסת המישור
המטרה היא ליצור מעין דונאט שבמרכזו עיגול שהיקפו שווה להיקף המותניים (או החלק העליון שאליו מחברים את החצאית, כמו בשמלה שתפרתי) ורוחבו אורך החצאית הרצוי. לאחר שאת מכינה כזה את יכולה פשוט לחבר בזיגזג לגומי עבה. עכשיו יש מצב שקיימת דרך פשוטה יותר לחשב את זה והאיש שלי צוחק כל פעם כשהוא רואה אותי פותרת משוואה בשני נעלמים ומחלצת רדיוס מתוך נוסחת היקף מעגל בשביל לתפור חצאית
אבל אני לא מכירה אותה

shmickey

New member
חחחחחחחחח

הרגת אותי! איזו מלכה! ובכלל, אהבתי מאוד את התמונות שהעלת, גם את החולצה של אבא וגם את התחפושת, מקסים לחלוטין

למעלה