בוקר טוב ליום חמישי!

ששת22

New member
בוקר טוב וחג חמישי שמח

אני עם מכנס שאני מאוד אוהבת, בגלל שהוא כל כך נמוך אני חייבת לשים איתו חולצה ענקית. הסוודר מלוצ'י. הפעם הצטלמתי עם המצלמה אז מקווה שזה יותר ברור.

המכנס נראה מצויין והסוודר ..

אם היית יכולה להוריד לו את צוואון הגולף היה טוב יותר י הצווארון הזה גורם למראה מרובע וקופסתי וחבל כי אני בטוחה שהצוואר שלך יפה

mgirl

New member
אוי!!

בהתחלה לא הבנתי למה הפנים שלך כל כך שחורות
האמת שקצת קשה לראות בגלל שלא רואים פנים, אבל לדעתי הסוודר קצת 'מטביע' את הגזרה שלך בתוכו. אבל הלוק בגדול חורפי וחמים ונעים

ששת22

New member
מצרפת תמונה לא מושחרת

עכשיו שמתי לב שלא פתחתי את הפלש

efrato1

New member
הי ששת

אני לא מגיבה לתמונות שאת מעלה כי מאוד קשה לי לראות מה את לובשת, גם בגלל שהתמונות חשוכות וגם בגלל שדמות שלך יחסית רחוקה. אם תהיה תהיה לך אפשרות להצטלם במקום אחר או אפילו שבעלך יצלם אותך (עדיף בישיבה
), אני ממש אשמח לתת לך פידבקים.

ששת22

New member
רשמתי השבוע שאני בחיפוש אחרי מראה

בגלל זה הצילום לא ברור. לגבי הצילום ע"י בעלי אז שני דברים: דבר ראשון הוא יוצא לפניי ולא תמיד אני מוכנה חוץ מזה, גם ככה הוא מסתלבט עליי שאני מכורה לפורומים...

mgirl

New member
אם כך, אני מסכימה עם זו שהגיבה לפניי

לדעתי הצווארון הזה עושה לך עוול.

ששת22

New member
אני בד"כ לא לובשת גולפים אבל כל כך קר

אצלנו שיש ימים שאני ממש חייבת משהו מחמם...

אני חושבת שהבעיה היא

שאת מעמיסה שכבות על פלג הגוף העליון שלך, שהוא החלק היותר כבד אצלך (ואני לרגע לא אומרת שהוא כבד, אלא שהוא החלק *היותר* כבד. כמו אצלי, אגב). לפיכך, עדיף להדגיש דווקא את הרגליים, ולהשאיר את החלק העליון קליל יותר: סריגים דקים ולא סוודרים עבים, למשל. שרשראות ארוכות שיוצרות אשליה של צוואר ארוך ושל פלג גוף עליון ארוך. ובלי חולצה-על-חולצה, אלא חולצה ומעליה קרדיגן.

ששת22

New member
תודה על הטיפים

ראיתי את הסוודרים האלה על מישהי בעבודה והם נראו לי ממש יפים אז קניתי גם. בבוקר לבשתי אחד מהם וכרגיל התחרטתי שקניתי ועכשיו גם על זה אני קצת מתבאסת...

@יעל@

New member
בוקר טוב
כבר סופ"ש

טלפון חדש
הצילום הרבה קצת יותר ברור. הצילום מימין נעשה בטעות בלי פלאש.

Taltul R

New member
לא הבנתי
יש לך טיימר בסלולרי?

ואת נראית מעולה, שילוב מוצלח מאוד!

@יעל@

New member
לכולן

משגעת פילים - זה סגול כהה. חבל שזה לא עובר טוב במצלמה. טלטול - הפעם צילמו אותי. אבל כעיקרון יש אפשרות לטיימר של 10 שניות.. רק צריך למצוא איך להעמיד את הטלפון הדק הזה. הטלפון הקודם יכל לעמוד על הצד אז לא הייתה בעיה.

למעלה