בדיקת מלאי...

כמה מפורט מצידך

אוקי, אני ליה הירושלמית בת ה-17, ולא- אביב הוא לא שם המשפחה שלי (האמת שבמקור לא קוראים לי ליה, אז אל תנסו לנחש). הממ.. אני לא הולכת לספר לכם על הסטייל שלי בשיער, אבל מה שכן- אני הרבה יותר גבוהה מדוד (1.73). אני לא צריכה לספר לכם כמה אני שוקלת, נכון?! (חחח... סתם בצחוק) בכל אופן- סיימתי תיכון, אני וויקנית לא אדוקה במיוחד ו... אה כן, לא יצאתי מהבית כבר ארבעה חודשים. וזהו

עכשיו אנייייייי

שוב. קיצר...אני נועם מחיפה, בן 16 וחצי (דגש על החצי), טיפה יותר נמוך מדוד :) שיער- כרגע דיי ליפה, אבל בקרוב - משהו כמו וויין מסטאטיק-אקס מי שמכיר :), חוקר תופעות מאגיות (בשביל עצמי), אינטיליגנט (ג´סטין אמר!) מחפש בלאקרית מטורפת בגילי לקשר פיזי ארוך. אה אופס... טעות בפורום...

gayatri

New member
היי היי אני גל

שם: גאיה גיל: 14 ביולי! שיער: חום אדמדם צבוע, ג´יף. תחביבים: פיות, חלומות צלולים, קריסטלים, מאגיה, לקרוא, לצייר, לנגן, לרקוד, לאכול, עוד קצת לאכול, קולה, שוקולד!!!, את החברות שלי:) ואת הכלב שלי! נ.ב גאיה זה לא באמת השם שלי, אני משתמשת בשם הזה באינטרנט ואני גם לא מתכוונת להגיד לכם איך באמת קוראים לי...! אם זה נורא מעניין אותכם זה כתוב איפשהו נראה לי בפורום שיות ושדונים... ואני מוסיפה תמונה שלי כשהייתי קטנה (בוא נראה אם תזהה אותי רוני...)

gayatri

New member
שיט איזה אמה אני...

כתבתי את השם שלי!!!! טוב עזבו אני לא בהכרה מלאה עכשיו!!! חחחחחחח........ אתם מוזמנים לרדת עלי:) בייייייי

WhiteWolf

New member
ליה! אפילו אני יצאתי מהבית!

חייבים לתקן את זה! מפגש עכשיו! אני ליאור בת 20 קצינה לתפארת מדינת ישראל, וויקאנית מתעניינת בשמאניזם ומתכננת ליסוע לחול ללמוד את זה אחרי השחרור.

marishia

New member
הא הא *צחוק נבוך*

אני גרה בחולון , מקום דווקא חביב, במיוחד האזור של הבלוקונים שגרתי בו בחודשים הראשונים לחיי ואני בת ארבע עשרה ומטר חמישים ואחד.... אני לא נמוכה... פשוט כל האחרים גבוהים מדי...

MsPiggy

New member
אבל את עוד תגבהי...

את רק בת 14, אפשר לגרד עוד כמה סנטימטרים עד שאת מפסיקה לצמוח... אני כבר בת 17, אז אין לי תקווה :) וזה בדיוק המוטו שלי - זה לא שאני נמוכה, זה שכולם גבוהיים... (כמו המוטו שלי לשעות אפס - זה לא שאני איחרתי, זה שאתם היקדמתם).

marishia

New member
רק בעזרת נס...

הרופא אמר לי שאני לא אגבהה יותר.. אני רוצה שיצלמו את היד או משהו כזה, ככה אפשר לדעת לפי המבנה אם אני אגבהה או לא, או שזה לפי הרגל, אבל אני לא קשורה... לא פירטתי על עצמי, אז ככה: אני אוהבת לקרוא ויש ליתחומיי התעניינות מאוד נרחבים (לפניי כמה זמן קראתי את לוליטה ודירה להשכיר בו זמנית) אני אוהבת לכתוב (יש לי דף יוצר בבמה החדשה) לצייר ולעיתים קרובות מאוד קורים לי דברים מוזרים (לא ממש קשורים למאגיה - אלא יותר אליי) אני מתקשרת טוב עם ילדים ואני לעיתים קרובות מבקשת עצות בנוגע לדברים חשובים מאחותי הקטנה (היא בת ארבע אז היא עוד מבינה משהו מהחיים) אה כן, אני גם אוהבת לבהות בחלל, סובלת מקור (אני הולכת עם ג´קטים גם בקיץ ולכן החורף זאת ה-עונה שלי) ואני לא סובלת כשאומרים לי מה לעשות, אני גם מסוגלת לבכות מתי שבא לי למזלי - כי זה חובה למי שלא סובל שיגידו לו מה לעשות והוא עדיין בביצפר... אמממ... וזהו נראה לי...

meital97

New member
נעים מאוד אני...

אני מיטל, מירושלים, תלמידת תיכון, וכמובן מתעסקת במאגיה!

RainBird

New member
אני שם מלא :ארדן פלוטקין מקום מגורים: הגיהנום סניף טבריה תחביבים: גידול סחלבים ובונזאי, בישול(ג´רלד אדמונס יביא עדות) מאגיה ובכלל לחקור את תחומי הנפש, אני מאוהב גם בסיפרות(לא עיברית!) ועומד לסיים בגרות ותואר ראשון בסיפרות השוואתית.... זהו בערך

Flame

New member
זאת אני...../images/Emo9.gif

שם: לין (מוזר... אני יודעת!) בת כמעט 14, בעשירי ביולי אהיה בת 14... גרה באילת
(למה ?? למה אני?!) נולדתי בשבדיה כפי שנוכחתם לדעת... מתעניינת נורא בוויקה... שומעת היהודים בעיקר... אבל יש עוד... אוהבת בעליי חיים!! עצים, פרחים פיות ושר הטבעות!!! ואממ... יש עוד המון...
אז בקיצור... פריקית של טבע...

Justin Angel

New member
הממ...

שר הטבעות - *סמיילי* פריקית של הטבע - *סמיילי* קבלי שני thumbs up!

Enchanted

New member
היי

אני טל בת 15 (במאי) מראשון לציון לומדת וויקה ומאגיות

למעלה