בדיקת מלאי...

baa

New member
ואני סתם אחת אחרי האחרון חביב...

אני בת 15 מחור במרכז הארץ שאעזוב בקרוב (אעזוב את החור לא את הארץ!) כשהייתי קטנה יכלתי לעשות כמה דברים שלא נכנסו אצלי בזמנו לקטגוריה "על טבעי" אבל נכנסים עכשיו. רוב "כוחותיי" אבדו לי ואני שוקדת כעת על החזרתם. אני לא משתייכת לשום דת\כת מלבד היהדות (וגם זה לא ממש מבחירתי). ואם אני כבר כותבת הודעה אז אולי גם יוכלו לעזור לי כאן. אז ככה, פעם יכלתי לדעת איזה קלף נמצא מולי (כשאני לא רואה אותו מן הסתם) כמו כן יכלתי גם למצוא מתוך חבילה את המספר שמי שישב מולי חשב עליו מבלי שאני בעצמי אדע מה המספר. (וכל זה היה בשבילי שיא הטבעיות...) ועכשיו כל מה שאני יכולה לעשות זה קצת זרמים בידיים שאין לי מושג מה לעשות איתם ואם הם יוצאים או נכנסים. אם מישהו יכול לעזור לי לגלות מחדש את "הכוחות" שלי, אני אשמח.. סליחה על המגילה. ותודה:)

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

לדעתי כל מה שעלייך לעשות הוא לנסות "לחדד" את היכולת שלך. הקדישי זמן מסויים בכל יום לנסיון לנסיונות שכאלה. למשל- קחי חבילת קלפים, ועברי עליהם אחד, אחד- כשאת רואה את גבם כמובן- ונסי לראות כמה פעמים תצליחי לראות את התמונה שעל פני הקלף מבלי להביט בו. זו, כמובן, רק שיטה אחת ליה

baa

New member
תודה:)

אני עושה את זה וגם עובדת על טלקנזיס ובכלל מעלה את המודעות.. אבל אני חייבת להגיד שאין לי הצלחה בנושא... :)

למעלה