בדיקת מלאי...

The Wraith

New member
אני לא הומופוב

נעים מאוד, איש *מושיט את ידו* לי קוראים טל ואני לא הומופוב וגם לא הומוסקסואל אבל אני הומוספיין. חבל שאין כאן את סמל השטן, כי זה מה שאני הולך איתו. לא ראיתי אותך בפורום מקודם? כנראה שלא, אתה יכול לספר קצת, בכללי באיזה תחום מאגי אתה נמצא?

אממ ...

נעים מאוד =) אמרתי שאני בקטע של כוח מחשבה עדיין טלפתיה , טלקניזיס למיניהם, תיקשור באיזשהו מובן . ולמעיין וליה , רושם ראשוני זה דבר נורא חשוב חבל שהוא יצא ממש גרוע איתכן ... (אמרה את זה אישה חכמה ממני ... "את החוליה החלשה... שלום!" טהטה ! ויום נעים !

אוקיי, אז אני...

קוראים לי דנה, אני גרה בירושלים, ו... אני אוהבת לרקוד (ואני עושה את זה הרבה), לראות טלוויזיה, לבלות עם חברים, לגלוש בנט, מוסיקה, ומה לא... (וכמובן, את הפורום הזה...)

hsotrt

New member
אני נמנע...

תקראו מה כתבתי כבר בפורום שאמניזם ופגאניזם...

vergan

New member
עברתי לתפוז כי בננה בום התדרדר קשות

אז ילדה מאוד חמודה המליצה לי לעבור לכאן שם: נמרוד מקום: רעננה (כן כן אני צפוןבון אמיתי מרעננה אוטנתי לגמריי גיל:13, 14 באוקטובר תחביבים: טוב אז הממ"מ: מיסטיקה מוזיקה מלון (מה? זה פרי טעים לאללה!) וזה הכל נראה לי

Flame

New member
ברוך בא!

מי זאת יכולה להיות הילדה החמודה הזאת שהמליצה לך?!
אני מקווה מעומק ליבי שתהנה... ותלמד
שלך flame

holy_sheep

New member
ג´סטין.. מעתיקן

טוב, למרות שכבר כתבתי את זה בשמאניזם ופגאניזם.. הנה הקאמבק: ירושלים (זה לא חור! אולי גילה זה חור, אבל י-ם זה לא חור! זאת בירת שלוש הדתות! אנחנו הכי מגניבים והכי אנרגטים) 16 (מעגלים מעגלים...) עוסקת בהרבה תחומים במיסטיקה (נה נה נה הרבה פחות במאגיה) אבל גם במאגיה, כי זה קשור פה ושם. ועוסקת בכל מיני דברים אנושיים כמו גיטרה, יוגה, לימודים (אכן כן) וכו´. כבשה קדושה נ.ב מי שרוצה יותר כי הוא לא מסופק שישאל. עוד לא כולם פתרו את החידה על שמי *הממ... ג´סטין.. המממ*

vergan

New member
flame

אני מקווה שזאת הייתה שאלה רטורית אני לא רוצה לערער האינטיליגנציה שלך...

MGP

New member
עליי, אלכסנדר רייכל, כתבתי הרבה ...

שם:אלכסנדר שם משפחה: אלכסנדר רייכל אייסיקיו: 104247096 אי מייל: [email protected] פלאפון: תשאלו באייסי או באי מייל תחביבים: עיצוב אתרי אנטרנט, עיצוב תלת ממדי, אריכטקטורה, כתיבת מחזות, כתיבת מונולוגים, כתיבת שירים, כתיבת נובלות, כתיבת רומנים, כתיבת מאמרים, כתיבת סיפורים קצרים, כתיבת סרטים, מכות גם כשאני נותן וגם כשאני מקבל זה ממש ריגוש בשבילי ואני פה היחיד שלא מפחד מעארסים?!, להתחיל עם בנות למען אתגר (כן כן תשנאו אותי אני מתערב על רגשותיהן של המין היפה),אני אוהב לזיין לאנשים את השכל (אהממ שי אהממ יוסי אהממ ארנון אהממ נפטיס), אני אוה לעשותא תע צמי לא ידע משהו בשביל לדעת עם אחרים ידועים, פסיכולוגיה, סוצאולוגיה, תקשורים, גרפולוגיה, מעגלים, קבלה (כן כן תתבעו אותי), גואטיה, להתעצל ואני באמת אוהב לבחון אנשים כשהם לא יודעים על כך. שונא: וויקה ואין יל כח לכתוב ילארד דברים אבל בעיקר הכל. כתובת: חדרה, נווה חיים, אופירה 3 ב. זהו..:)

MGP

New member
שכחתי גיל ומוסיקה...

גיל: 14 תאריך לידה: 2002\4\16 מוסיקה: בלאק\דום\גוטיק מטאל, אופרה וקלאסית. מנגן על: גיטרה.

nra66

New member
אני בתור

שם:טל מגורים:סוף העולם פעמיים שמאלה(מועצה אזורית אשכול) גיל:18 שער:ארוך עניים:כחול תחביבים:DJ , כלים מוטורים , אוכל , מוזיקה בכמות מסחרית.

Jerald_Admonds

New member
אחרון חביב (בינתיים)

טוב אז.. לי קוראים שי ורד, אני גר בחור [למרות שאני ממש מת על המקום(בעצם אני מת על כל מקום]) בשם ערד סוף העולם ימינה אי אפשר לפספס. בן 17, זכר עד כמה שאני יודע אני לומד ומתעסק בכישוף וקסם (לא על פי ההגדרה של המקשוף של ג´סטין). אוהב כל מוזיקה שנעימה לאוזן.. אוהב משחקי תפקידים (לא מה שאתם חושבים יא סוטים! טוב.. אולי קצת) ספרות פנטזיה ומד"ב, אנימה ומאנגה, לא את הבישול של ארדן, וידה ידה ידה. מתמכר בקלות לדברים אנחנו אוהבים אותך שי סולד מפוליטיקה מכל סוג אנחנו אוהבים אותך שי אוהב מאוד את החיים וכל הפוטנציאל שטמון בהם אנחנו אוהבים אותך שי אני דוגל בגישה של "כל דבר שקיים יש לו את הפוטנציאל להפוך למשהו טוב יותר" וחיי אותה כל יום כל היום בכל רמ"ח אבריי.. אנחנו אוהבים אותך שי ו..זהו
באהבה שי.

vergan

New member
התכוונתי

בלארפר הגדול בבן-שמן פיספסת תגיד איפה אנשים ישנו שם?

למעלה