בדיקת מלאי...

אם מישהו שממש ממש מתעניין בי,

יש לו מספר אופציות: לבדוק את הפרטים שלי בכרטיס האישי לקרוא את הודעת ההיכרות שלי בפורום פאגאניזם לשלוח הודעה במסרים האישיים לשלוח מייל לשלוח הודעה באיי סי קיו אז אין לי כוח להתחיל לכתוב על עצמי ע-ו-ד פ-ע-ם...

Ranger One

New member
לא...

אבל הכפתור כל כך רחוק... כל כך רחוק... *ג´סטין מתאמץ לגרום לכפתור במחשב להילחץ מעצמו* לא פעל... הכפתור כל כך מרוחק... ננסה שוב מחר ,ואולי אפילו עם העכבר.

Rutterkin

New member
למי שלא מכיר

אני ניר בן 17 גר ברמת אביב הפרבר הטחון של ת"א אני אקלטי ושם דגש על המסורות הנורדיות והקלטיות מתעסק בהרבה מאוד סוגים של כישוף וקסם כבר 5 שנים ממודעות (לפרטים נא לפנות בפרטי) וזהו בערך אז נתראה תבורכו

../images/Emo39.gif אממ.....

את השם אני לא אומרת, אני גרה באזור ירושלים *ואם עוד מישהו פה יגיד שהוא גר בחור וזה לגמרי לא נכון, אני אשתגעעעעעע* ואם בא לכם *?* תוספות, אז כבר עשיתי רשימה בפורום פיות ושדונים, והעתקתי אותה גם לפורום דוליז, היא דיי ארוכה...
פרינסס---,--´-{

Ranger One

New member
בדיוק

כי ברור שאני ביקשתי טלפון וכתובת מלאה... מה ,לא ביקשתי? כלומר אתה מפגר חסר-שכל? איזה הפתעה...

Zipadidoda

New member
פדופיל שלי

למה שלא תתעצבן קצת יותר? אתה בנאדם שם או רק כמות מאוד מאוד מאוד גדולה של ורידים?

עכשיו אני יספר על עצמי!

קואים לי טל ואני מכפר יונה.... זה ליד נתניה.... אוהב ת´אינטרנט להכיר אנשים אוהב לשמוע מוזיקה אמ.טי.וי לבלות.. אני אוהב מאוד מאוד לבלות ואני חולה על סלסה!!! אני רוקד סלסה כבר שנה.. יודע רואדה (יחסית רמה גבוהה למבינים....) אממממ.... זהו בערך... ***TAL***

Darkness Within

New member
ושוב אני

טוף אני לא ממש כותבת כאן רק קוראת הרבה אני תמר גרה בקיבוץ באיזור אילת וויקאנית פציפיסטית, היפית בנפשי

MsPiggy

New member
תורי

את השם שלי אני לא אומרת :) אני גרה בקרית מוצקין, שנמצאת על המפה מאז שהיה כאן פיגוע... אני בת 17, לומדת בכיתה י"ב תחביבים: לאכול שוקולד על עצמי, יותר בהקשר לפורום הזה: אני למדתי רייקי 2 ומקווה להתחיל ללמוד רייקי 3+מאסטר בקרוב.

dopey_wizard

New member
נו טוב...

בגלל שמילא כולם הולכים לראות אותי.. אז אני אספר איך אני נראה.. (לא אוהב הפתעות!!!) אני דוד V נולדתי בסנט פטרבורג שברוסיה ב10 ל יוני 1986 אני מזל תאומים, אני גר בראשון... יש לי עניים ירוקות.. שיער..(זה משתנה כמה פעמים ביום: ספייקים, פס לצד(בצפר), ליפה, צבע שיער: חום גובה: 1.66 (כן אני נמוך!) אני אוהב: לשתות, להתפרע, להתקלח, ועוד דברים שאני לא אכתוב פה... ---> דוד (סעעכ)

frank n furter

New member
סעעעכככ!!!!

אוקי שם: רוני מיקום: הרצליה שיער: גדול עיניים: עיפרון שחור דת: שטניזם גיל: 13 (ביולי 14) תחומי עניין: מיסטיקה, רוקי!!, מוזיקה, עוד מוזיקה, וגם עוד קצת, שינה, ציור, אוכל, עוד אוכל, והרבה אוכל, אם אפשר בשר, אם לא ספגטי, עוד טיפונת מוזיקה, מחשב, זהו...

למעלה