בדיקת מלאי...

Me007

New member
גמני גמני...!

מתל אביב למרות גילי הצעיר (15) עוסקת כבר כמה שנים טובות (יענו מקטנות) בוויקה ומדיטציה ומאגיה (הייתה לי תקופה של וודו אבל הפסקתי עם זה).... טוף.... זהו! :)

גם אני בעשירי ביולי! ../images/Emo8.gif

אבל אני אהיה בן 17!

אני אני ואני

אמממ... ביולי אני אהיה בן...14! אני גר באילת(עיר משעממת,מסריחה,מושחתת) אבל נולדתי בשוודיה מתעסק במאגיה(יותר בכיוון של למידה)רייקי,כל מה שקשור.... אני אוהב סיפורי פנטזיה,שר הטבעות!!!(ספר שצריך להעריץ!!!!) מיתולוגיה יוונית(סקנדינבית גם מעניינת!) חולה על כל מה שקשור ליערות(חולה על הטבע)

Justin Angel

New member
ושלום לכולם!

אני ג´סטין אנג´ל, ואני בן שלוש (תוכיחו אחרת). את הניסיון שלי במקשוף אני יכול לפרט במשך כמה עמודים טובים, אז לא נכנס לזה - מספיק להגיד שאני די מלומד בנושא. אני כרגע עושה תואר בפיזיקה שכפי שזה נראה אני גומר אותו עם 152 נקודות זכות (הרבה יותר ממה שצריך). אם תתנו לי הזדמנות אני פשוט אברבר ואברבר על עצמי עד שכולכם תנסו לדפוק את הראש במסך, ככה שפשוט נגיד שאם תקראו מספיק מהפורום במהלך הזמן תלמדו להכיר אותי יותר טוב ממה שאי-פעם רציתם או תרצו. אני מברך את כל המשתתפים החדשים של הפורום :)

Justin Angel

New member
שכחתי לציין...

לפני כמה דקות סיימתי להתמזהז עם מישהי במשך שעתיים+ עד שהשעון אמר שהשעה שלוש בבוקר ,ויש לה מחר בוקר מוקדם אז היא הלכה הביתה- ככה שיש לי טטוסטרון שלא משומש, ואתם יודעים שזה לא מומלץ להתגרות בי במצב רגיל, כרגע אני פשוט מחפש תירוץ :)

אני זה.. אני...

אני זה אני .....
בן 16 גובה מטר תשעים משקל 75 פלוס מינוס תחביבים : מדונה , קיילי מינוג , בריטני והבנתם את הרעיון ... (עכשיו אתם חושבים לעצמכם נו .. מה הוא טיפש? זה מוזיקה ! בשבילי זה גם תחביב !!) אממ , מה עוד תחביבים שלי.. אמממ... לגרום למורות לבכות לשמור על הטבע ועל חיות למיניהם רוקי (אס אין מופע הקולנוע של רוקי) להשתכר, אמממ ... מעשן (אם למישהו ממש אכפת) אמממ ...... וזהו אני חושב.... אה.. יש איזה ישוב קטן (דיי חור שחור) ליד הרצליה .. אז אני שמה ..

אהה...

אלא אם טעית בפורום (פורום "הכרויות" זה למטה ושמאלה)... מה הקשר שלך למאגיה בדיוק?! ליה

אמממ...

תראי .. ליה .. יש פה סמלים קטנים בתפוז, נכון ? עכשיו יכול להיות שלך מתאים סמל של תפוז עם סמל אנרכיה קטן (לפי דעתי יותר מתאים לך תפוז עם כובע של הק.ק.ק.) ולי מתאים דגל הגאווה . אני מתפלא שאפילו פה יש הומופוביה . גועל נפש .

אני לא חושבת שליה הומופובית,

נראה לי שפשוט היא חשבה שאתה לא קשור לתחום המאגיה. אם כן, אז אולי תספר לנו קצת מתי התחלת ומה מעניין אותך בתחום? בסך הכל, אתה חבר חדש בפורום ועדיין לא שמענו אותך מדבר על מאגיה.

אתה יכול לקרוא לי אהבלה/אטומה...

מפני שממש, אבל ממש לא היה לי מושג שאתה הומו. מצטערת. ליה

oh my god...

אוקי, מי שמכיר אותי כבר יודע שיש לי מחשב בעל בעיות נפשיות קשות, ולכן לא ראיתי את האייקונים המצורפים להודעה שלך... ולא ידעתי על נטיותיך. אני מצטערת. אבל בכל זאת, אתה ממש רגיש!!! הגבתי כמו שהגבתי מפני שכתבת מי אתה ולא כתבת מה הקשר שלך למאגיה! כולם כאן כתבו על אמונתם חוץ ממך! מקווה שהבהרתי סליחה אם פגעתי ליה

אממ.. אוקי ...

אולי הומופובית הייתה מסקנה שקצת קפצתי אליה, אני יכול לאמר שהיא ילדה שאטומה\סגורה לאנשים חדשים אפילו אם הם שונים ממנה ? =) אני התחלתי עם מאגיה לפני כמה חודשים אני מתעניין בטלקניזיס וכאלה, בעיקר כוח המחשבה...

אממ .. הצעה..

אני מבין שאתם\אתן (לא משנה כרגע) פה, וזה משמ מעצבן לעשות ריפרש כל הזמן ולראות אם הגבתן או משהו אולי פשוט תיכנסו לצ´אט ונסגור עניין ?..

למעלה