בבקשה, אודה לעזרה

שניפית

New member
כן

הם עדיין לא סיימו את החלוקת רכוש ביניהם ויש להם עסק משותף אז הם שניהם עובדים שם כרגע כי אף אחד לא רוצה לוותר, חוץ מזה שהיא לא רצתה את הילדים ואנחנו מאוד רצינו אותם אז היא עזבה את הבית אבל התנאי שהיא יכולה להגיע מתי שהיא רוצה לראות אותם, אני יודעת שהם לא היו חשובים לה אבל היא הגיעה כמה וכמה פעמים ובפעמים אלו הוא לא היה בבית והיא גם הכינה אוכל... אני קראתי בפורום השכן של המיסטיקה איזושהי שיטה של טיהור שבה צריך לשבת במי מלח, האם זה עוזר גם להסרה של כישוף? אם אני לא מאמינה בכישוף הוא לא יקרה? הרי גם הוא לא האמין בכישופים וזה עבד עליו.. אז כיצד זה ייתכן?

RainBird

New member
אוקיי כמה דברים שאת צריכה לדעת אסור לו לאכול או לשתות דבר שהיא מכינה, אסור לה לקבל גישה לבגדים, שיערות או כל דבר אישי שלו. הלחש שלה יפוג בסופו של דבר כי אין לה קשר אנרגטי להמשיך לתחזק אותו ככה. טיהור לא יעזור הרבה כאן (הלחש לא מבוסס על אנרגיות שליליות פר-סה) תמיכה רגשית זה כל מה שאת יכולה להציע כרגע...

ebony

New member
מאחלת לך

שהכישוף יפוג כמה שיותר מהר

T i a

New member
מסכימה

עם מה שכתבת אבל יכול להיות שהיא החביא משהו בבית. אחד הלחשים הנפוצים והפועלים. ואל תסתכלו על זה כסיפורי סבתא, הלחשים האלה פועלים כל עוד החפץ נמצא במקום מגורים של בן אדם, זה לא דבר שמתפוגג עם הזמן אלא אם כן ה"עושה" אותו שוכח אותו לגמרי, אז זה באמת אפשרי. אני בספק שאנשים שוכחים דברים כאלה.

gwizard

New member
אם זה באמת המצב

אז אני מציע לך ולו לברוח וכמה שיותר מהר למקום אחר ששם היא לא תמצא אותכם. למאגיה יש אומנם הרבה מגבלות, אך אם האישה הזו היא מישהיא מיומנת מספיק אז היא תוכל לגרום גם לך וגם לחברך די הרבה נזק. ואני כבר לא מדבר על הילדים שעבורם זה בטח סיוט. אני לא יודע במה את מאמינה (או לא מאמינה) אז אפרט שיטה פשוטה להגנה. זהו לא כישוף פר סה, אלא זוהי שיטה מאגית אז אני מקווה כי מנהל הפורום יסלח לי. קחי דף נייר בגודל פתקית כמו שיש במשרדים. עם מחוגה ציירי עיגול. בתוך העיגול, בעזרת סרגל, ציירי פנטאגרם (כוכב מחומש). בתוך היהלום שבאמצע כיתבי את שמך ושם בן זוגך. בתוך הפיאות של הפנטאגרם כיתבי ה ג נ ה כאשר כל אות היא בנפרד והפיאה העליונה ריקה. ראי את התמונה המצורפת כדוגמה. לאחר כל זה, תקני קריסטל קוורץ רגיל (לא גנרטור) ותניחי אותו על האמצע של הצורה שיצרת. שימי את כל זה במקום שבו אף אחד לא יראה את זה ולא ימצא את זה, כמו לדוגמה בארון. בהצלחה !

ljs

New member
../images/Emo188.gif ההגנה הזו מבוססת על

כישוף הפנטגרם שלך? נורא מסקרן. למה הזוית העליונה בפנטקל אמורה להיות ריקה? ובכלל מה הבסיס של השיטה הזו? אם יש בעיה לפרסם את התשובה בפורום, אשמח לקבל בפרטי. תודה.

ljs

New member
../images/Emo188.gif

מקפיץ את הדיון במקום הויכוח המטופש למעלה. איתכם הסליחה.

gwizard

New member
כן

הפיאה העליונה ריקה כי המילה הגנה מורכבת מ-4 אותיות בלבד וחשוב שזה יהיה סימטרי. בכלל, אם זה לא מצוייר באופן סימטרי אז היעילות של זה יורדת. הבסיס של השיטה היא מחקר שעשיתי במהלך ה-10 השנים האחרונות בתחום האנרגטיקה. עד כמה שידוע לי, השיטה הזו לא מופיעה בשום מקום אחר.

ljs

New member
../images/Emo188.gif יש במקום כלשהו

איזה מאמר שלך שמסביר את עקרונות השיטה הזו?

gwizard

New member
יש אבל אתה לא תראה את זה

אם לא עברת את מבוא למאגיה בקמפוס (שהולך להיסגר ב-1 לנובמבר, אגב). הישטה היא הרבה יותר ממה שפירטתי כאן כמובן, אך זה העיקרון. אולי אני אאגד את הכל למאמר מסודר ואפרסם באתר הראשי ואולי לא. עוד לא החלטתי אם אני רוצה לתת לזה לצאת החוצה בצורה רחבה. אני מניח שאחרי סמהין אני אדע יותר.

Samhain

נהגה כ- Sa-Wain. שם קלטי לחג החל בלילה שבין ה-31 באוקטובר ל-1 בנובמבר. בארצות דוברות האנגלית נקרא גם "האלווין". במיתוס הוויקני, מותו של האל. אצל העמים הקלטים הקדומים נחשב לחג של "קציר", במובן יותר של "קציר דמים" - היו שוחטים את חיות המשק כדי להכין בשר לחורף הארוך, הקר והמושלג של אירופה, התקופה שבה האדמה לא מפיקה תנובה. כמובן, לא היו שוחטים את כל החיות - אבל מספיק כדי שיהיה להאכיל את בני המשפחה וכמובן תלוי בכמות המספוא ששמרו עבור החיות. הלילה הזה נחשב לילה בו ההינומה (או רעלה אם תרצה. התרגום של המילה Veil לצעיף הוא לא נכון) בין העולם שלנו לעולם המתים היא הכי דקה וקרובי משפחה אשר מתו יכולים לבוא לבקר. אז עורכים גם את ה- Feast for the dead, ארוחה ששומרים בה מקומות גם עבור אמהות ואבות המשפחה אשר כבר אינם בין החיים.

ljs

New member
קצת דומה ל"ליל הקדושים"

או "יום המתים" או איך שלא יקראו לזה בכל מיני תרבויות, לא?

ljs

New member
דווקא כעת נזכרתי ש...

קראתי על החג הזה בספרה של אמבר ק` ``כישוף וקסם``. פשוט לא קישרתי עם השם.

mbinh

New member
סוף סוף מישהו קורא לחג בשמו(סאוין)א

ני נוהג לקרוא לו סאווי[אבל גם סאווין ולא סמהיין(שנהוג אצל פאגאנים אחרים)]. אני רוצה להוסיף שזהו גם הלילה שלפני השנה החדשה ולכן הדרואידים היו יוצאים בלילה ומדליקים מדורות ענק לכבוד האירוע.חוץ מזה גם נהוג לשים כל מיני דברים מפחידים מחוץ לבית כדי להפחיד את הרוחות. הכל עפ"י המסורות הקלטיות.

למעלה