בבקשה, אודה לעזרה

MetalSinagouge

New member
../images/Emo2.gif

אופס. צריך להפסיק את ההרגל של השלוש נקודות. התכוונתי שהיא לא הכי מרגשת, ז"א כשמכירים משהו ממנה שזה לא רק בובות וודו. הרי אחרי הכל היו להם פטרונים נוצריים על האלתר!!!111 OMGZ!

RainBird

New member
אתה יודע שהם רק תחפושת עבור אלים אפריקאים נכון? סיינט פיטר זה לגבה- אל הצמתים וכדומה.

MetalSinagouge

New member
כן אבל הדת עצמה די רגועה לפי הרושם

שקיבלתי. אגב קראתי חלק נכבד מUrban Voodoo ורציתי לשאול: הטקסים שמציגים שם, לא ראיתי בהם אלמנטים של שינוי מצב תודעתי, האם אמור להיות שם שלב כזה?

RainBird

New member
אין בUrban voodoo טקסים למיטב ידיעתי. וכן יש שינויי מצב תודעה והעלאת אנרגיה על ידי ריקוד וכדומה.

PurpleFilth

New member
"חומרי כישוף"? באמת?

ובארץ מוכרים שופרים ומזוזות בכל חור. זה לא מאוד רחוק.

לא כדאי לך פה

הם שוועים לקורבנות מסוגך (נערה/אישה מאוהבת) הם יעוטו עלייך ככלבים לטרף. או שעשו זאת כבר ככל הנראה. שולחת לך מסר אישי לקבוצת דיון אך היא לא מתעסקת במאגיה שחורה.. אלא במאגיה 'לייט'. מקווה שזה לא משנה לך כל כך.

ljs

New member
כדאי שתקראי מה שהיא כתבה,

ואולי גם מה ענו לה, סיפורים כאלה הם הסיבה לחוסר הסימפטיה של האנשים כאן למי שמתעקש לעשות שימוש בכשפי אהבה.

שניפית

New member
את יודעת מה, אני אולי אישה מאוהבת

אבל אני לא אישה נואשת ויש לי כבוד עצמי. חבר שלי עזב אותי אחרי שאישתו כישפה אותו בדיוק כמו שאת רוצה לעשות לחבר שלך!!! את רוצה להרוס זוג שאולי מאוד מאוהב (אני לא יודעת) רק בשביל הסיפוק העצמי והאנוכיות שלך... אני מצטערת אם מה שאני אומרת קשה אבל אני מהצד השלישי כאן לא מהצד שלך (הצד הפוגע) אני מהצד הנפגע!! אני איבדתי את אהבת חיי לפני כמה ימים בצורה ממש לא פיירית, הוא אהב אותי מאוד ותכננו להיתחתן ואני מתגעגעת אליו בטירוף ומה שיותר גרוע, אני מתגעגעת לילדים שלו שלמדתי לגדל כמו ילדיי ולמרות זאת אני לא אלך ואטיל עליו כישופי נגד ולא שום דבר אחר כי ראיתי מה זה עשה גם לו, גם לה וגם ל 2 הבעלים הקודמים שלה אז תחשבי טוב טוב לפני שאת עושה דבר כזה כי אם את באמת מאוהבת כמו שאני את לא תרצי בחיים לראות את חבר שלך כמו שאני ראיתי אותו, הוא לא היה עצמו בכלל!!!

ebony

New member
תומכת נלהבת בתגובה ../images/Emo45.gif

T i a

New member
איך הוא עזב?

באיזה צורה הוא עזב? האם זה רומן שנמשך בזמן שהיה איתך או שהוא עזב בפתאומיות?

שניפית

New member
ממש לא רומן

אני לא הייתי נשארת איתו אם היה לו רומן איתה או אם מישהי אחרת, זה היה פתאומי, פשוט החליט פתאום שהוא צריך לחשוב על הכל ובשביל זה צריך שקט. לא קדם לזה שום ריב ושום דבר.

RainBird

New member
האם הוא אכל משהו שהיא הכינה? שתה קפה? במהלך השבועיים האלו?

למעלה