איזה נוסטלגיה. שושלת הייתה ענקית.
ב בוףברכה New member 17/7/11 #60 לירון...."..מה כבר אמרתי...ליז הסכסכנית..הלכה אמרה לאתי..., תוציאווו..אותי מכאן...תוציאואותיייי.... אפחד לא דיבר אלי בשפה כזאתת.......תוציאו אותתתיייייי........
לירון...."..מה כבר אמרתי...ליז הסכסכנית..הלכה אמרה לאתי..., תוציאווו..אותי מכאן...תוציאואותיייי.... אפחד לא דיבר אלי בשפה כזאתת.......תוציאו אותתתיייייי........
פ פוציקוצי New member 17/7/11 #61 עוד שניה ואתי שלפה עליה סכין פה זה לא אמריקה. אני מציעה להפקה להחביא בלילה את סכיני המטבח עד שלא מחביאים את אתי.
עוד שניה ואתי שלפה עליה סכין פה זה לא אמריקה. אני מציעה להפקה להחביא בלילה את סכיני המטבח עד שלא מחביאים את אתי.
K KEEK Member 17/7/11 #53 חבורת הזבל: אתי-ליהיא-קרן-ליז. הלילה כבר אין ספק מי חבורת הזבל של הריאליטי הזה.
ל לונדרון New member 17/7/11 #68 ../images/Emo163.gif האקשן היחידי עכשיו הוא כאן... ../images/Emo152.gif
T tapuzo New member 17/7/11 #85 לא צריך פסיכולוגית צריך שם פסיכיאטרית לא יודע מה עושה שם הפסיכולוגית, כנראה משחקת למצלמה..
ק קשקשה9 New member 17/7/11 #116 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif
K Klayhamn New member 17/7/11 #301 נראה לי שהיא "הרגהההההההההההה ת'עצמה" ועסוקה יותר בלהתחבק עם הבנות מאשר להסביר להן שהן סובלות מהפרעת אישיות מסוכנת.
נראה לי שהיא "הרגהההההההההההה ת'עצמה" ועסוקה יותר בלהתחבק עם הבנות מאשר להסביר להן שהן סובלות מהפרעת אישיות מסוכנת.
K Klayhamn New member 17/7/11 #75 בועות של בוץ ותו לו אתי כנראה נוהגת לשתות מים מתוך האסלה, אחרת אין דרך להסביר את הג'ורה שיוצאת לה מהפה.
בועות של בוץ ותו לו אתי כנראה נוהגת לשתות מים מתוך האסלה, אחרת אין דרך להסביר את הג'ורה שיוצאת לה מהפה.
א איש העטלף New member 17/7/11 #81 ללא ספק.... איזה בנות גועליות תת רמה ולחשוב ששלושה רבעים מהן הן הפיבוריטיות של איתן...