אתי ולירון הריב!!!!!

השרדות10

New member
כל הניקים שלך מאותו אי פי אז לא יהיה קשה../images/Emo13.gif

שיחה נעימה עם עצמך חעחעחעחע

השרדות10

New member
סבבה תמשיכי לדבר לעצמך ולהחמיא לעצמך יפתטית

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gifאת מוכנה להירגע?

אני בכלל בדעה שלך אבל מכיר את דידוש ממזמן והיא אחלה!! סתם חבל על השטויות שיוצאות לך מהמקלדת...

השרדות10

New member
את בת שמתחזה לבן או להיפך../images/Emo69.gif../images/Emo151.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gifניסתי בטוב אבל את כנראה מקרה אבוד...

חבל
אני לא מעוניין להמשיך בשיחה המוזרה הזאת איתך אז באמת שיהיה לך לילה טוב וחיים יפים

השרדות10

New member
סבבה "דודו" (דידו?) (השלישי?) כבר התבלבלתי..

אל תשכחי את הכדורים לפני השינה !

השרדות10

New member
איזה מסובבת יווראדי תמציאי עוד ניק דידו/דודו

דה דה דה דה דה הד דה דה דההההה חהחההחעע

בוףברכה

New member
Y....Y....Y...איזה...../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif...

..."..היא רוקדת כמו Zונה...שיסתכלו..עליה...גברים..."....אם אני רוצה אני מעמדיה 10 אחרי..., לא כמוך 4שנים..בליאף1."... ..ו...נקטע..

noaxxx

New member
גדולללל ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ליז יצאה ממש מלוכלכת!!

היא עוד עודדה את לירון בשירותים לדבר, אמרה לה שזכותה להגיד מה שהיא רוצה והיא לא צריכה להרגיש אשמה.. יצאה ממש צבועה ושקרנית!

../images/Emo45.gifליז יצאה כאן צבועה ומגעילה

כשהיא ישבה כל הערב עם אתי וריכלה על לירון זה בסדר היא לא סיפרה ללירון שאתי כל הערב טוחנת עליה אבל רצה לספר לאתי שלירון דיברה עליה. עד לפני כמה ימים אתי היתה מרכלת על ליז, חבל על הזמן. ליז הבינה שאתי הכוחנית ביותר בבית והתקרבה אליה וזה היה מעשה של "כניסה לכנופיה" עכשיו אתי יודעת שליז נאמנה לה הצביעות שם חוגגת מילא אם אתי לא היתה מדברת על לירון היתה לה סיבה להתפוצץ אבל היא מרכלת על לירון הרבה יותר ממה שלירון מדברת עליה ומכאן שאתי עצמה הצבועה הגדולה ביותר בבית

אמאל'ה, הערסוותית בפעולה. "מזל שלא פיצצתי

אותה מכות". וחבורת השפוטות של אתי הולכות אחרי ומרעיפות עליה אהבה לשמע הקללות שהיא מטילה בלירון. פשוט פגע רע האתי הזאת. לירון אולי זנותית אבל מה זה הגועל נפש הזה של אתי? קצת רחמים! אפילו כשהיא רואה אותה בוכה היא מתנפלת עליה. מה זאת האובססיה הזאת כל הזמן להזכיר את הבת שלה ואיזה בושות היא עושה לעצמה? כל כך דואגות לבת שלה? שיאמצו אותה... וליז עכשיו איכזבה בגדול עם התגובות שלה. רבאק, את רואה איך אתי ושפחותיה עושות מטעמים מלירון, אז לפחות תשתקי. ובן-בן יושב על הכסא נוח שלו ולא זז. יאללה, שתעוף כבר האתי הזאת ותיקח איתה את הסוסה והפקינזית.

השרדות10

New member
פוצי הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה