אתי ולירון הריב!!!!!

ליז הוכיחה פעם נוספת את הרכלנות שלה והצביעות

שלה.כאשר לירון פתחה בפניה את הלב שלה,והיא רצה לאתי "החברה" שלה עלק,היא וקרן וליהי "החברות" שלה. אותן חברות שמרכלות עליה ללא סוף. והיא עליהן. ואתי וקרן? הוכיחו בפעם ה10 את הגועל והרוע שלהן.אשכרה פתחו מאפייה סיצליאנית שם אתי וקרן. להפקה אני כותב תתעוררו!!! היום זה כמעט נגמר באלימות,מחר זה ייגמר ברצונות אובדניים של חלק מהבנות.

stabilo7

New member
איך הם יודעים בדיוק ברגע שנהיה בלאגן

ובדיוק ברגע שמשהו מתרחש להפסיק את הסאונד, וזה לא מספיק אז גם לטשטש את התמונה..... אבל למה? אם הם רוצים להראות הכל במשדר המרכזי ולא בערוץ, אז שלא יפעילו ערוץ של 24/7... מה הטעם בו?... מישהו יודע מה קרה בכלל?

KEEK

Member
אני היחיד חושב שאתי ממש מגזימה בשפה שלה?

מעבר לקללות של שכונת התקווה היא יורדת ממש נמוך בפסים אישיים ככה לדבר לאישה גרושה? דוחה.

אני מתפלאה שהיא לא פוצצה את לירון

במכות. כל כך מתאים לה. עם כל זה שאני לא סובלת את לירון לא מגיע לה הצרה הזו שקוראים לה אתי.

Klayhamn

New member
לירון מותק

סתם חסרת בטחון... לאויבים הכי גרועים שלי לא הייתי מאחל להתקל במכשפה כמו אתי. יצור שטני מן השאול - מדוזה עם נחשים במקום שיער.

לא יודעת לגבי המותק אבל עונש כמו אתי לא מגיע

לאף אחד. חוץ מאולי קרן וליהיא. נראה לי די מלחיץ להיות חברה של אתי. צריך לחשוב עשר פעמים לפני כל מילה שמוציאים לעל ידה.

Klayhamn

New member
אפשר

לחשוב מה שרוצים על לירון ועל ההתנהגות שלה, אבל לירון לא ניסתה ולא מסוגלת בכלל לפגוע בזבוב. במקרה הכי "גרוע", היא אולי חסרת בטחון או נואשת וכו' וכו' (ואני לא באמת חושב כך) - אפשר לחשוב מה שרוצים. אבל זה עדיין לא מתקרב בכלל להתנהגות זדונית ושפלה ושטנית מצד חבורת הזבל --- אין מילים אחרות לתאר את זה מלבד "התעללות". פשוט מדכא לראות את זה, ועוד יותר מדכא לראות איך כולן נעמדות לצידן, אפילו בנות שנתפסו כטובות לב, שקטות ונעימות - איילת, ענבר, עדי וכו'...

אתה ממש לא היחיד

היא מגעילה והסגנון שלה בוטה ופוגעני. היא קנאית וכל מה שעושה נובע מקנאה. גם ה"חברות" שלה, הן לא באמת חברות שלה... לא יאוחר היום שגם עליהן היא תצא.... חכו תראו

stabilo7

New member
זה ממש רמה נמוכה... לכל אחת שם יש משפחה

בחוץ שצופה בתוכנית ולא הייתה רוצה לראות יחס כזה. במיוחד לירון שיש לה בת וממש לא נעים לחשוב שהיא תצטרך לראות את אמא שלה סופגת צעקות כאלו....... אבל מה שלא ברור לי- איזה שיקול אסטרטגי עומד מאחורי ההחלטה לצנזר את כל מה שקורה שם כרגע?

השרדות10

New member
שנכנסו בתח ההפקה

נכנסו להחזיק אותם.ולהרגיע את המשוגעת שאסור לה להתעצבן

noaxxx

New member
שפת ביבים, אין ספק

ואתי עוד מעזה לקרוא ללירון צבועה, כשהיא בעצמה לא פחות ולא יותר חנות של טמבור ונירלט ביחד. לכל אחד היא אומרת משהו אחר, מגעילה

Aשם

New member
לא, אבל זה כאין וכאפס לעצמם המעשה עצמו, כנגד

לירון!

poli88

New member
א-מ-ן שליז תעוף לקיבינימט כמה שיותר מהר

חתיכת כלבה סכסכנית ומניפולטיבית. בת אלף זונות. אני מאוד מקווה שהיא תעמוד כל שבוע להדחה ושאנשים ידעו שהוא זבל האנושות.

למעלה