אתי ולירון הריב!!!!!

24שעות1

New member
אתי לא הכוס תה שלי ..בכלל אבל לירון

בכלל לא תמימה, ול"מזלה" מצאה את ליז ללכלך איתה על אתי. אגב לירון לפי מילותייה מצטיירת כאחת שתעשה הכל להשאר בתוכנית, אם שמעתם את שיחתה עם בן לפני

Klayhamn

New member
אתה קורא בכלל מה שאני כותב?

אני מבקש שתעמוד מאחורי המילים שלך ותסביר לי במה לירון "לא תמימה" בדיוק? במי היא פגעה? למי היא עשתה רע? וזה שהיא ניסתה מהלכים מול בן - אפשר לחשוב שזה טוב או רע, אבל זה בטח לא פוגע באף אחת שם - מקסימום בה עצמה. כמו שאמרתי, לדעתי זה נובע מחוסר בטחון ולא מתוך "תחמנות" כמו שאתה מנסה לצייר את זה. אז אני לא יודע מה בדיוק כוס התה שלך, אבל כנראה אנחנו לא רואים את אותה תוכנית אם אתה מסוגל לחשוב שלירון פה "אשמה" במשהו.

לירון לא ליכלכה.היא אמרה אמת.אתי היא הצבועה

הכי גדולה שם שמשחירה כל בחורה ויום אחרי קוראת לה יפה שלי וחולה עלייך. וכן חלק גדול מהבנות שם בוחרות להיות עיוורות לאופי של אתי משיקולים שלהן. הבעיה עם לירון שהיא לא יציבה.היא אומרת כך על אתי אבל רצה להיות בקרבתה ולהתחנחן אליה. מה גם שהיא לא צועקת עליה בחזרה ומעמידה אותה במקום. לפרחה צריכים לדבר בשפה של פריחה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifחבל שההפקה לא מבינה את מה שהבינו באח2

גם על מעיין חודדה אמרו שאם היא תצא הלכה העונה והיא יצאה והיתה עונה מדהימה. כאן נראה לי שההפקה עצמה פוחדת מאתי ולכן לא קוראים לה לסדר והיא משליטה טירור על כל הבית. ההפקה לא מבינה שבזה שמשאירים את אתי הם יורים לעצמם ברגל. לפחות בזה שילמדו מהפקת האח הגדול ויעשו צעד שמתבקש כבר מזמן

השרדות10

New member
בגלל יש להם ריטינג נמוך אין להם גבולות מוסרים

ישאירו את אתי בשביל הרפש היא מכניסה ומדברת כל היום והצרחות והצעקות איזה גועל

Klayhamn

New member
לדעתי

מצנזרים כי ההפקה בטח שלחה אנשים שנכנסו לתוך הבית להרגיע אותה

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gifאקשן../images/Emo202.gif.. יאללה מכות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סוף סוף בלאגן!! אבל מצנזרים...

השרדות10

New member
כל מה שאמרו על דושדוש נכון../images/Emo191.gif

ולכי תריבי עם עוד מישהו אה סליחה זה הכל אני עם 10 ניקים
יה מתוסבכת

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gifמידי פעם נכנס לכאן ../images/Emo13.gif

לא מסכים איתך לגבי לירון ולגבי אתי אבל אין ספק שאתי מספקת עניין

didush100

New member
נכון היא מעניינת מאוד

היא סוג של דמות אני חולה עליה אים דברים כאלה

השרדות10

New member
אני אפנה למנהל שיבדוק את האי פי ש ל ך

יה מתחזה מסכנה.עלק מאשימה אחרים,ונכנסת כל שניה בניק חדש לתת לעצמך מחמאות יה עלובה

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gifאת שלי../images/Emo35.gif או את של דידוש../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo163.gif

למעלה