אתי ולירון הריב!!!!!

רנדו

New member
על הדייט שמושיק עפיה בחר לאיתן

אמרת שאלה יהיו ענת או ענבר חה

didush100

New member
צודקת אז ככה

כתבתי כבר מקודם שענבר ממש בסדר ולמרות שבהתחלה היא עיצבנה אותי היא ממש אחלה עכשיו. לגבי איילת וענת עדיין יש לי בעיה אבל הן פחות מעצבנות אותי ממקודם איך היה?

למה מצנזרים? סופסוף נהיה מעניין.

ליז מטומטמת, שזה מפסיק לייאש, ומתחיל להצחיק.

ליז צריכה לעוף

עם כמה שלינוי מעצבנת אותי... אחרי הקטע הזה ליז צריכה לעוף. קלפטעעעע כזאת

24שעות1

New member
ליז לפחות הפעם לא שיקרה

לירון לא הפסיקה ללכלך על אתי עם ליז ואוטוטו הכל סופר ברגע

Klayhamn

New member
ללכלך?

מה היא כבר אמרה? בסך הכל אמרה איך היא מרגישה בגלל ההתנהגות של אתי. מה היא אמרה על אתי? אמרה עליה משהו רע? היא אמרה שהיא אוהבת את אתי, ושהיא לא מבינה למה היא מתנכלת לה ומתייחסת אליה כמו רוח רפאים. זה בעיניך לכלוך? נפלת על השכל?

נכון, גם אני שמעתי את זה

למרות שנראה לי שהיא אמרה שהיא אוהבת את אתי רק מהפחד. ועכשיו זאתי באה עליה כמעט במכות. בטח כמעט השתינה במכנסיים מרוב פחד. מזל שלא היה לה סכין.

מצחיק, שליז, שאתמול אמרה, אחרי שאתי

סיפרה לאחרים את מה שליז אמרה לה, שהיא - ליז, אף פעם לא הולכת ומעבירה את מה שמספרים לה, ועכשיו עשתה זאת עם לירון. טוב, אבל זו ליז. היא כל כך להוטה להיות אהובה, עד שהיא לא מפסיקה לעשות צחוק מעצמה.

Klayhamn

New member
ליז

בהיותה ילדה בת 6 - התנהגותה לא מפליאה ולא מפתיעה. הדבר היחיד שמפליא אותי בתוכנית הזו זה כמה עיוורים כולם - מבחירה או שלא מבחירה - למה שמתרחש סביבם. לקח המון זמן עד שעימתו את ליז עם הצביעות וההתחסדות שלה והתנהגות הבזויה שלה. יקח עוד הרבה יותר זמן עד שמישהו יעשה משהו בנוגע לאתי --- וזה כנראה לא יקרה בכלל, עד שהסדרה תגמר. אם הבנות עצמן לא יעשו שום דבר דרסטי (כמו לדרוש שיעיפו את אתי), אז היא תשאר עד הסוף כמעט - כי היא מכונת רייטינג. פשוט עצוב. זרקו חבורה של בנות, חלקן סימפטיות יותר מאחרות --- לתוך גב אריות, ואז הן גילו שחלק מהאריות הם בכלל מפלצות מהמדור השביעי בגיהנום.

24שעות1

New member
Klayhamn- שכחת לציין עוד

מהי חושבת האתי הזאת שבן בכלל ילך איתה ,, מהי וכלם בבית מפחדים להתעסק איתה ולה כבר נשבר, היא רק שכחה שאתמול היא רדפה אחריה כמו צל , היום הייתה הצל של דניאל , ובלילה כבר התחננה לבן שידאג להשאיר אותה ,

רגע רק רגע

Active member
ואת שכחת לציין...

שהוד- ערסיותה ישבה רק שעה לפני... ולא הפסיקה להרעיל את הבנות על לירון. כדי שתזכרי יותר טוב - על הספסל ישבו ליהי וליז. על הרצפה ישבה הסגנית ולידה אורטל.

24שעות1

New member
לא שכחתי, זה נכון שאתי ריכלה עליה ומרכלת ללא

סוף, אבל לירון זאת שהתחננה שלשום כל הלילה לאתי שתדבר איתה , ואתמול נצמדה אליה כל היום כצל .

Klayhamn

New member
מאוד הגיוני

לתמוך בבריון, וכשהוא מתעלל בקורבן שלו, להאשים את הקורבן שהוא בסך הכל ניסה ליצור קשר של חברות עם הבריון. אתה כנראה פסיכופט כמו אתי.

Klayhamn

New member
שטויות

היא לא אמרה "מה היא חושבת שבן ילך איתה". גם אני האזנתי להכל. שטויות במיץ עגבניות. וזה שכולם מפחדים ממנה זה נכון, זה בכלל לא "רכילות". זה נכון, היא צועקת, וכבר אנשים בכו ממנה. זה לא "חדש", וזה לא "סוד". ההתפרצויות זעם שלה זה משהו שאי אפשר להתעלם ממנו בכלל. והיא לא "רדפה" אחרי אף אחד, היא ניסתה להתחבר לאנשים, כמו שכולם מנסים להתחבר שם. את הדיבור שלה מול בן אפשר לחשוב עליו כך או אחרת, זו לא "התחננות", היא באמת מעוניינת בו, והיא חסרת בטחון, ולא יודעת איך להראות לו או איך לגרום לו להיות מעוניין בה -- אבל זה מצדיק את מה שמעבירים אותה שם? איך בכלל אתה יכול לסנגר על בן אדם כמו אתי?

למעלה