אתי ולירון הריב!!!!!

didush100

New member
נכון היא ממש לא טיפשה

יש לה חכמת חיים הרבה יותר מהבנות האחרות וכבר לפני יומיים היה לה קטע עם לירון ואתי לא רצתה לדבר איתה ולירון ישבה עליה כמו עלוקה.

אתי התככנית הראשית בבית. בכמה דרגות מעל כולן

והיא עוד קוראת ללירון תככנית.... עם כל הדברים הרעים שיש להגיד על לירון, לעומת אתי היא מתלמדת.

יפעת 2784

New member
על דבר כזה מעיפים!

איזה פה ג'ורה אתי פתחה. איך אני אמורה להזמין את הערוץ אם כל הזמן קוטעים ומחלישים את כל מה שקורה? את הערוץ אני לא אזמין, אם יבוא לי אני אראה בוואלה. לא משנה מה, לקרוא לאמא של ילדה, זונה, זה גועל נפש!

חחח העיקר איתן ישן בנעימים

לא ממש מעניין אותו מה קורה בתוכנית,היחידה שמעניינת אותו זאת דניאל לכן אין ממש טעם להמשך העונה.

didush100

New member
נראה לי שהוא בכלל לא בבית חחחח

לא ראינו אותו מארוחת הערב

חחח, בדיוק חשבתי על זה. ביקום מקביל אי שם...

מראים את איתן ישן בתנוחה עוברית....

Ex Caliber

New member
וואוו אין שום הצדקה לחר* שיוצא מהפה של אתי

מגעיל מגעיל מגעיל

poli88

New member
מה שמגעיל בליז זה

שהיא אומרת ללירון "זכותך להרגיש ככה בלה בלה" ושניה אחר כך רצה החוצה ומלשינה. פשוט זבל האנושות. הלוואי שהיא תהיה כלללל שבוע בהדחה הכלבה הזאת. וקרן עוד אחת חושבת שהיא מלכה, מתלהבת מעצמה. שתתחיל להוריד פרופיל דוחפת תתחת שלה בלי קשר, מי דיבר אליה בכלל. ליהי בכלל קוף אין לה שום עמוד שדרה הולכת אחרי קרן כמו איזה קופה. אתי סתם פרחה שמתחנפת לכולם כדי שיאהבו אותה, אבל איתה דווקא הכי פחות יש לי בעיה, כי זה הריב שלה ומותר לה להתעצבן על הריכולים של לירון. כל השאר מעצבנות אותי שהן מסכסכות ומלשינות ונדחפות.

KEEK

Member
הפרצוף התמים והמתחסד של ליז מרגיז אותי

מקווה שאיתן יבעט בה מחר החוצה.

poli88

New member
בחיי שאני מוכן לתת להפקה 20000 שקל כדי

לבוא לוילה ולבעוט בפנים של ליז.

למעלה